De10ambachten

Alles op het gebied van wonen

Alles voor wonen vindt u bij de mooiste Woonwinkel Borne wij hebben alles voor uw woning. In onze showroom hebben we talloze woonideeën en grote hoeveelheid meubels. Maar ook accessoires voor het aankleden en het afmaken van uw woning. En helpen u graag met het inrichten van uw woning. Wij weten alles van de nieuwste trends en geven u graag advies. Zo hebben we ook de mooiste dingen voor weinig geld. Ook al heeft u een niet zo groot budget met ons valt altijd te onderhandelen. En hebben regelmatig sales waarbij we de oude collectie met korting aanbieden. Als u abonneert op de nieuwsbrief of ons volgt op social media, blijft u altijd op de hoogte. 

Ons assortiment en diensten

Wij hebben alles voor het inrichten van uw woning, en kunnen alles bestellen op de gewenste maat. Van meubels tot kussens en kaarsen. Daarnaast zijn al onze producten van een goede kwaliteit en niet gemaakt door kinderhanden. En leveren wij zelf en helpen met het naar binnen brengen en plaatsen van de meubels. Bij een bestelling boven de 500 euro is levering gratis. En kunt u bij ons achteraf betalen, en krijgt u geld terug wanneer u niet tevreden bent over het product. Zoekt u nog een leuk cadeautje voor een verjaardag? Dan kunt u bij ons ook een tegoedbon kopen, die de jarige bij ons kan besteden. Deze is zeker een jaar geldig en kan op elk moment worden verzilverd. 

Inspiratie en hulp bij de inrichting 

Wij hebben een grote showroom waar u veel woon inspiratie kunt opdoen. Zo hebben wij meer dan 50 woonkamers ingericht ter inspiratie. In verschillende stijlen en hebben wij een eigen blad waarin er nog meer staan. Daarnaast helpen wij u graag met de inrichting, zo kunt u foto’s meenemen van bijvoorbeeld uw woonkamer. Zodat wij optimaal met u mee kunnen denken. En u zo van de juiste adviezen kunnen voorzien.