Technisch tekenaar Revit

Wat ga je doen?

Als technisch tekenaar voor klanten in de Gentse regio ben je verantwoordelijk voor het tekenen van staalconstructies volgens het Revit-programma. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van elektrische installaties en neemt contact op met alle relevante partijen.

Wat wordt jou geboden?

 • * Goede werkomgeving
 • * Salarispakket op maat
 • * Levendige organisatie

Wat wordt er van jou verwacht?

 • * Je hebt een diepgaand begrip van Revit
 • * Je bent vol energie en hands-on
 • * Je kunt zelfstandig of in teamverband werken

Waar ga je werken?

Je komt uiteindelijk terecht in een jonge en dynamische organisatie in de regio Gent. De opdrachtgever is bezig met het uitbreiden van hun organisatie en ze zijn op zoek naar technisch tekenaars om hun team van experts te versterken.

https://www.vindazo.be/vacatures/civieltechnisch-tekenaar.html

PLANNER 8616053 / 48 C

administratief vacatures

Voor opdrachtgevers (internationale deelnemers) zijn wij op zoek naar planners in de omgeving van Liedekerke

Jouw verantwoordelijkheid

 • Als planner ben jij en andere planners verantwoordelijk voor de opvolging van servicemonteurs. Je plant activiteiten op basis van storingen en onderhoud.
 • Op het gebied van service ben je het aanspreekpunt voor klanten en regelt de opvolging gedurende het hele proces.
 • U kunt oproepen en e-mails afhandelen met betrekking tot bestellingen, leveringen, reparaties, etc.
 • Je stelt een plan op voor de technicus.
 • U verzorgt de ingreep die is uitgevoerd.
 • U volgt het volledige beheerproces totdat de factuur is uitgegeven.

Jouw profiel

 • Je hebt technische expertise
 • Je bent stressbestendig, accuraat en kan goed communiceren.
 • Je hebt een goede kennis van Nederlands en Frans.

Ons aanbod

Wij bieden uitdagende en diverse functies in een professionele en dynamische werkomgeving.

 

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/administratief-medewerker.html

Chefkok vakantiepark

Chefkok vakantiepark

Als chefkok kom je volledig te werken op aan vakantiepark in westerhoven, vlakbij valkenswaard. , dagelijks neem jij dan voorgaan in de keuken en stuurwiel je je collega ‘s aan in verschillende keukens. , natuurlijk staat goede service en kwaliteit bovenaan, hierin neem jij de voorgaan om er bijeen met je collega ‘s voor te zorgen dat dit goed verloopt.

Jobomschrijving

Als chefkok kom je fulltime te werken op aan vakantiepark in westerhoven, vlakbij valkenswaard. dagelijks neem jij dan leiding in de kookplaats en stuurwiel je je collega ‘s aan in verschillende keukens.
Natuurlijk staat goede service en kwaliteit bovenaan, hierin neem jij de leiding om er gezamenlijk met je collega ‘s voor te zorgen dat dit goed verloopt. het is jouw aansprakelijkheid de leiding te nemen en zo te werken met je collega ‘s dat ook zij onafhankelijk goed functioneren. gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de lekkerste gerechten vervaardigd en uitgeserveerd worden. in deze anatomie werk jij volgens een bepaald concept en staan de gerechten vast die vervaardigd worden. Dit concept is in heel nederland bij vergelijkbare vakantiepark hetzelfde, daarom is het zo fundamenteel dat deze gerechten immer op dezelfde methode klaar vervaardigd worden. natuurlijk sta jij immer voor je gasten klaar en ben jij een enthousiaste kok die gaarne het beste uit zijn werk haalt. de kookplaats gaat s’middags open en de werktijd zijn dan van maandag tot en met zondag van 14. 00 uur tot ruwweg 23. 30 uur. Het gaat om een fulltime baan voor 38 uur per week. Ben je minder uren vacant dan is dit bespreekbaar, wel vooruitzien we enige buigzaamheid op de dagen dat je kan werken. denk hierbij aan vakanties, feestdagen, avonden en weekenden. je hebt mbo werk en denk niveau bent in tegoed van een afgeronde mentor dressuur en ruim ervaren in keukenprocessen bekende van haccp enthousiast en flexibel vacant op avonden/ weekenden en in drukke periodes voorts heb je ervaring in het trainen wegbrengen van een team als je interesse hebt in deze baan, laat het ons dan weten. Wij nodigen je dan uit voor een intake gesprek op kantoor. Het sollicitatie proces kan snel gaan, mogelijk kun je dan zelfs ochtend nog beginnen!

Overige

– een goed merite volgens de horeca cao horig van je cognitie en ervaring tussen €2164,
– en €2724,
– tijd tot het volgen van trainingen en of cursus
– reiskosten werd vergoed vanaf 10 kilometer enkele reis

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/een-baan.html

Glazenwasser

Glazenwasser

Over de functie wat ga je doen als glazenwasser? je gaat in deze functie tezamen met jouw collega ter bij klanten voor de reinigen van bedrijfspanden en woningen. Je werkt veel tezamen, maar het kan ook voor komen dat jij er uitsluitend voor staat en zelfredzaam moet zijn. Jij bent iemand die het important vindt om goede kwaliteit te geleverd en keurig en gestructureerd werkt. De werkzaamheden kort samengevat : glazenwassen het reiniging van gevels met een hogedrukspuit werken met een hoogwerker tezamen met je collega ‘s ben je toerekeningsvatbaar voor het eindopbrengst over het onderneming de werkgever is een autoriteit in schoonmaakwerkzaamheden in de brede zin van het woord. Ze werken zowel in de zakelijke markt als bij de particulier. Hierdoor zijn de werkzaamheden divers. Van de rekenen wassen van de woonhuis tot aan de gevel- en dakreiniging van bedrijfspanden. Enige ervaring met glazenwassen en werken op hoogte in bezitting van rijbewijs b in bezitting van vca ondergrond hoogwerker oorkonde is een pluspunt woonachtig in de gebied groningen salaris tussen de €1700 en €2500 bruto per maand je krijgt de kans om jezelf te repeteren met opleidingsmogelijkheden zijn we allebei tevreden? dan streven wij naar een vast dienstverband bij de opdrachtgever

https://www.vindazo.nl/keywords/glazenwasser.html

Pools uitzendbureau Den Bosch inschakelen

In uw en ons bedrijf draait natuurlijk alles om het werk. Mensenwerk wel te verstaan. Vast of flex, u wilt altijd de beste mensen. Vakmensen die u weinig tot niets hoeft uit te leggen omdat ze van nature het inzicht en de aanleg hebben. Wij zoeken als Pools uitzendbureau Den Bosch mensen zowel binnen als buiten onze landsgrenzen; want als het om de beste mensen gaat zijn er wat ons betreft geen grenzen. Wij van Pools uitzendbureau Den Bosch werven en selecteren de beste vakmensen in heel Europa, waarin we focussen om een uitzendbureau voor Poolse werknemers te zijn. Dat doen we onder meer via onze eigen wervingskantoren in Polen.

Ruime expertise

Wij zijn als Pools uitzendbureau Den Bosch dé specialist als het om tijdelijke medewerkers uit Europese landen zoals Polen gaat. Ons eigen kantorennetwerk ter plaatse zorgt voor de werving, selectie en screening van EU- of Poolse werknemers. Vanzelfsprekend regelt Pools uitzendbureau Den Bosch het vervoer naar Nederland, uitstekende tijdelijke huisvesting, sociale voorzieningen, het woon- werk vervoer en de werkinstructie en begeleiding op de werkvloer. We zorgen voor continutieten en kwaliteit. Want continuïteit zit ‘m natuurlijk vooral in de kwaliteit van onze mensen; dat ze doen wat ze moeten doen en meer. Dat ze er zijn als ze er moeten zijn, waar of wanneer dan ook. De organisatie bij ons Pools uitzendbureau Den Bosch  is daar op ingericht. Van continue kwaliteits- en opkomstcontroles – ook op de werkvloer – tot het vervoer en zo nodig de huisvesting van onze werkkrachten. Onze gouden huisregel: een tevreden werknemer werkt met meer plezier en presteert beter. Dat verstaan we bij Pools uitzendbureau Den Bosch onder continuïteit door kwaliteit. Wilt u meer weten of bent u op zoek naar Poolse werknemers? Informeer dan naar de mogelijkheden.Rijles Amsterdam om snel en onafhankelijk de weg op te kunnen

 

Je voortbewegen kan op veel manieren, de fiets, een scooter of natuurlijk een auto. Alleen heeft een auto natuurlijk wel een rijbewijs nodig. Je moet de technieken wel beheersen en de regels kennen. Om snel deze trucjes en technieken door te hebben ben je bij Rijles Amsterdam aan het juiste adres. Een auto is altijd handig alleen is hier jammer genoeg wel een rijbewijs voor nodig, Rijles Amsterdam biedt leuke en gezellige rijlessen aan om zo snel mogelijk je autorijbewijs te krijgen waar je nog de rest van je leven profijt van hebt. Met de gezellige rijlessen bij Rijles Amsterdam leer je op een leuke manier en gaat het natuurlijk ook heel snel, je kan terug kijken op een mooie tijd die je stiekem toch een beetje gaat missen zodra je je rijbewijs hebt.

 

Waarom je rijbewijs behalen?

Een auto in een drukke stad als Amsterdam is zeker handig want het fietsen kan er toch gevaarlijk zijn, en veel mensen werken buiten de stad of in een andere stad, zo kan je makkelijk naar je werk of school gaan zonder afhankelijk te zijn van anderen. Rijles Amsterdam biedt een pakket aan met meerdere rijlessen en eventueel theorie examen en er is een mogelijkheid voor een proefles waardoor je kan kijken of autorijden iets voor jou is of niet, of je er fijn bij voelt en of je je fijn voelt bij de instructeur en rijschool Rijles Amsterdam. Bij deze proefles leer je alvast een beetje de technieken en een beetje rijden waardoor je kan aanvoelen of het bij je past of dat je ergens anders rijles neemt of toch nog maar op de fiets gaat waarmee je nauwelijks vooruit komt of op de scooter die ook niet al te snel gaan. Rijles Amsterdam is er voor al uw rijlessen