Wil je ook nieuwe nagels laten zetten?

Wil je zelf nieuwe nagels laten zetten? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, bij ons ben je namelijk aan het juiste adres. Onze nagelsalon helmond staat bekend om de talloze mogelijkheden als het aankomt op de nagels laten zetten. Deze verscheidenheid aan diensten zorgt ervoor dat je jezelf als vrouw zijnde echt even kunt laten verwennen. Hieronder hebben we wat meer informatie voor je uiteengezet over de mogelijke diensten die wij voor je kunnen verrichten.

Volledig nieuwe kunstnagels

Veel vrouwen zouden lange nagels willen hebben, maar zijn niet in staat om deze natuurlijk te laten groeien. In dit geval is het mogelijk om te kiezen voor de kunstnagels. Deze nagels kunnen in onze salon worden gezet met behulp van een speciale LED lamp. De nagels worden verlengd met tips en opgebouwd met een speciale gel, hierdoor weet je zeker dat ze voor een lange tijd zullen blijven zitten. Na 3 tot 4 weken kunnen de nagels worden bijgevuld met een nieuwe laag gel. Het spreekt voor zich dat je de kunstnagels kunt vinden in alle mogelijke soorten en maten. Van nagels met een speciaal printje tot aan de egale nagels met een specifieke glans, nagenoeg alles is mogelijk. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Andere soorten behandelingen

Naast nieuwe nagels laten zetten is het ook mogelijk om je normale nagels te laten behandelen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een afspraak te maken met onze manicure. Tijdens de behandeling nemen we zowel je nagel als de nagelriem mee. Voor je het weet zijn jouw nagels voorzien van een prachtige natuurlijke uitstraling. Hier op de site kun je nog veel meer informatie vinden over de behandelingen die er bij ons in de salon beschikbaar zijn.

https://www.thebeautyroom.online/nagelsalon-helmond-thebeautyroom

Wilt u een beetje bijkleuren in de zonnebank?

Dan moet u bij de beste Zonnebank Nijkerk zijn. Ben jij best wit van  jezelf en wil je eigenlijk wel iets meer kleur krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in zonnebanken. En weten alles van de huidverzorging, en zullen u goed begeleiden. Hoort natuurlijk vaak dat je van de zonnebank huidkanker krijgt, door de straling van de lampen. Dit komt vaak omdat bij sommige zonnebanken ze niet de juiste kennis hebben, en dus de klant niet op de juiste manier begeleiden. En klanten vaak veel te lang onder de zonnebank liggen, of erger nog ze gebruiken de verkeerde lampen. Maar wij van Zonnebank Nijkerk zijn er van overtuigd wel de juiste kennis te hebben.

Hoe gaan we te werk?

Als u voor onze zonnebank kiest, kijken onze specialisten eerst welk type huid u heeft. Dit gebeurd met de beste appartuur, die er in Nederland is. Als  je huidtype is vastgesteld kun we kijken welke uv licht het beste bij jouw huid past. Om zo huidkanker en eventuele andere schade te voorkomen. Vervolgens stellen we de zonnebank af op uv lamp, en u huidtype. Aan het eind van iedere behandeling krijgt u een speciale zalf die goed is voor herstel van de huid, deze haalt ook de warmte uit je lichaam. Zie het als een soort aftersun maar dan voor de zonnebank. Daarna krijgt u nog een kopje koffie of thee, en kunt u eventueel een nieuwe afspraak maken. 

Zonnebank advies of een kopen?

Wij hebben een ruim assortiment zonnebanken in de aanbieding. Mocht u er een voor thuis willen. Wij komen hem zelf installeren bij u, en stellen hem ook in op de juiste waardes die bij u passen. Daarnaast geven we je nog het een en ander aan advies, voor zorgvuldig gebruik van de zonnebank. Heeft u al een zonnebank? Maar is die kapot, dan repareren wij die graag voor u. Tegen een kleine vergoeding.