Kies voor prachtige en betaalbare grafstenen in Den Haag

Lees in dit artikel over uiterst persoonlijke grafmonumenten in Den Haag. Omdat wij het van belang vinden dat u, als u het graf van de overleden dierbare bezoekt, naar een monument kijkt wat u vindt spreken, durven wij van de gebaande paden af te wijken. Wij van andersgedenkmonumenten gaan dan ook in niets uit van standaarden, alles wat wij creëren is uniek in z’n soort.

Toch enkele standaarden

Bij het afwijken van de standaarden behoort ook de keuze van het materiaal waarvan het grafmonument gemaakt is. Vroeger waren er alleen maar grafstenen, en dit vanwege het feit dat steen zeer duurzaam is. Steen is bestand tegen sneeuw en regen, maar ook tegen fel zonlicht. Een modern grafmonument kan van ieder materiaal gemaakt zijn, als het maar duurzaam is. Dit is de enige standaard die wij hanteren, het materiaal mag evenals steen niet vergaan. Materiaal zoals cortenstaal, perspex, grind, versteend hout, gaat evenals marmer en graniet decennia tot eeuwenlang mee. Door de diversiteit van de duurzame materialen is ook het combineren van materialen mogelijk. Zo is een grafmonument van cortenstaal met een graf bedekt met stenen een mogelijkheid, evenals een monument van graniet met daar omheen wit grind.

Informatie en ontwerp

Belangrijk is de informatie op het grafmonument. Alleen door nood zijn er anonieme graven, niemand wil die graag hebben, dus op z’n minst de naam geboorte- en sterfdatum van de overledene op het monument. Echter dit kan veel persoonlijker, en hierin hebben wij een specialisme. Wij kunnen een grafmonument laten spreken, als u het bekijkt dan herinnert u de overledene. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Stel u had een broer en hij ging helemaal op in de duivensport, hij was vaak bij de duiven te vinden en ook op verjaardagen sprak hij over zijn duiven. Het zal dan heel sprekend zijn als er iets van de duivensport terug te vinden zal zijn op het grafmonument, omdat het zo typerend voor hem was. Wij kunnen naast de naam en datums een duif in de grafsteen graveren, maar wij zouden ook een grafmonument in de vorm van een duif kunnen maken. In beide gevallen bereikt het grafmonument het doel, als u het graf bezoekt zult u sterker uw broer herinneren.

Voor ieder budget

Het idee om een grafmonument in de vorm van een duif, of een andere passie die iemand bij leven had, te realiseren klinkt duur. Wij houden er rekening mee dat er soms sprake is van een zeer beperkt budget. Wij hebben de creativiteit om tegen een lage prijs een uiterst persoonlijke markering voor een graf te maken. Uiteraard zijn ook onze voordelige grafmonumenten in Den Haag van de meest duurzame materialen zodat het monument lang meegaat.

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/grafstenen-den-haag

Een verstopt riool is geen pretje

Iets waar elke bewoner van gruwt is wel een verstopt riool. Het nieuwe riool ontstoppen in Zwolle is dan ook geen leuk klusje. Heb je een verstopt riool, afvoerputje of blijft er teveel water in de gootsteen zitten? Dat is erg vervelend. Je kunt natuurlijk erg voor kiezen om zelf het riool in Zwolle te ontstoppen, maar dat is niet heel makkelijk. Je kan het beter overlaten aan een professionele ontstoppingsdienst. Maar wat zijn de kosten om uw riool te laten ontstoppen en hoe lang duurt dit?

Wat is een verstopping?

Wanneer heb je last van een verstopt riool en moet je het riool ontstoppen in Zwolle? Bijvoorbeeld als de wc is verstopt. Dat merk je doordat je een hoop geborrel ziet en het gene wat normaal in de toiletpot verdwijnt, komt spontaan omhoog. Of als er bijvoorbeeld water in de doucheputje of in de gootsteen blijft staan. Op het moment dat het water niet meer kan weglopen is de kans groot dat het riool is verstopt. Het riool ontstoppen Zwolle is dan noodzakelijk. Het riool ontstoppen in Zwolle kan het beste door een bedrijf worden gedaan. Want het water kan niet weg en resten van diverse zaken hopen zich op in het riool.Het is nu zaak de afvoer zo snel mogelijk te ontstoppen zodat het afvalwater weer probleemloos zijn weg kan vinden en weg kan lopen. Voor het riool ontstoppen in Zwolle kun je dus het beste een bedrijf inschakelen. Se meeste loodgietersbedrijven weten natuurlijk wel hoe een riool ontstopt wordt. De meeste loodgieters werken daarom met een vast tarief en dan weet je precies wat je kwijt ben. Ook kunnen ze het riool ontstoppen in Zwolle binnen een uurtje hebben geklaard. Heb je last van een ontstopping? Probeer het niet zelf, maar schakel snel hulp in.De mixing consoles van DiGiCo zijn van hoge kwaliteit

DiGiCo levert jou top tier mixing consoles

Ben jij actief in de wereld van audio dan heb jij waarschijnlijk al wel eens gehoord van de DiGiCo mixing consoles. De apparatuur die dit merk produceert is van ongeëvenaarde kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat artiesten en performers over de hele wereld graag gebruik maken van deze installaties. Zij kunnen hierbij kiezen uit een zeer breed assortiment. DiGiCo zet namelijk hoog in op bouwkwaliteit en prestatievermogen van hun apparatuur. De mixing consoles worden wereldwijd gebruikt om tijdens een show het beste uit de performer te halen. Daarnaast kennen zij vele functionele accessoires. Hiermee kun jij een perfect gepersonaliseerde show neerzetten die voldoet aan al jouw eisen en wensen. De flexibiliteit en de kwaliteit van DiGiCo maken dit mogelijk.

Ga jij op tournee dan is de S series iets voor jou

Er zijn artiesten die regelmatig op tournee gaan. Voor hen is de DiGiCo S series een aangename keuze. Deze apparaten zijn namelijk onwijs geschikt om mee te werken en om op elke plek met je mee te nemen. De S series is draagbaar maar beschikt toch over alle opties en flexibiliteit die jij gewend bent van een DiGiCo mixing console. Zo hoef jij niet in te leveren op kwaliteit bij deze handzamere modellen. Je kunt juist het tegenovergestelde bereiken: op elke plek ter wereld kun jij een spetterende show neerzetten. Een immens voordeel van de S series is dat deze ontwerpen zijn om in vrijwel elke kofferbak te passen. Jij als artiest of geluidstechnicus kan deze dus zonder veel moeite overal mee naar toe nemen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je moet inleveren op gebruiksgemak: de DiGiCo S series beschikt over multi-touch touchscreens.

De vele mogelijkheden van de DiGiCo SD series

Het is fictie dat alleen artiesten of bands gebruik maken van de mixing consoles van DiGiCo. De apparatuur van deze fabrikant wordt namelijk ook veelvuldig gebruikt bij andere segmenten van evenementen. De SD5, SD7Q, SD7, SD9, SD10, SD11 en SD12 zijn ware alleskunners en zullen van jouw optreden een gigantisch succes maken. Denk bijvoorbeeld aan theatershows, live broadcasts of (grote) sportevenementen. Ook daar biedt de SD series van DiGiCo de meerwaarde waar men naar op zoek is.

Een specialist helpt jou op dit gebied verder

Het is verstandig om een specialist in te schakelen. Zo weet jij zeker dat jouw evenement straks een groot hoogtepunt zal beleven. Met hun vaak jarenlange ervaring kan een specialist jou helpen de beste keuzes te maken qua apparatuur. Onthoud dat alle mixing consoles van DiGiCo bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit om jou het beste resultaat te geven en dat je dus vrijwel altijd goed zit.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/digico/

Verzameling van kwalitatief hoogwaardige auto’s

Daarom hebben we getracht een verzameling van een aantal van de beste vierwielers samen te stellen om de klus te klaren. Of je nu tussen de semesters door naar huis rijdt voor de vakantie, de kinderen meeneemt op hun eerste trip naar een Nationaal Park, of gewoon ziet hoe lang het duurt voor jij en je beste vrienden van kust naar kust rijden – elk van deze voertuigen zijn uitstekend op hun eigen manier. Dit zijn de 15 beste auto’s die je nu kunt kopen.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Voor bepaalde soorten rijden zijn er duidelijke do’s en don’ts die sommige auto’s onderscheiden van andere. Een 4×4 off-roader moet bijvoorbeeld all-terrain capaciteiten hebben, een goede bodemvrijheid en een goed koppel. Wat een goede auto voor een roadtrip is, is echter iets minder goed gedefinieerd en wordt in ieder geval gedeeltelijk op basis van meningen gewogen. Daarom vinden we het belangrijk om precies uit te leggen waarom we deze lijst hebben samengesteld. De metriek is als volgt:

MPG: Waarschijnlijk het meest gewaardeerde kenmerk op onze lijst, een goede MPG-rating is van het grootste belang voor een auto voor een roadtrip. Benzine is een kostbaar goed en als je het meeste uit je geld wilt halen op een langdurige vakantie op straat, kan een auto die zuinig met brandstof omgaat het verschil maken.

Cargo Space: Het rijden van lange afstanden vereist de mogelijkheid om een goede hoeveelheid spullen mee te nemen – vooral als u niet alleen op reis gaat. Dit omvat kleding, eten en alle entertainment die uw passagiers nodig hebben. Als zodanig, is het hebben van ruimte om deze versnelling is zeker een must voor veel voertuigen om te kwalificeren als goede road trip opties – met een paar uitzonderingen.

Specialiteit: Terwijl de vorige twee maatstaven misschien wel de belangrijkste zijn voor een langeafstandsverkeerstripper, zijn ze niet allebei nodig, afhankelijk van de omstandigheden. Sommige mensen hechten bijvoorbeeld veel waarde aan plezier in het vervoer van vracht. Voor onze lijst moet de etherische “specialiteit” de waarde van de andere bovengenoemde criteria overtreffen. Auto’s die niet voldoen aan de MPG of het criterium van de laadruimte moeten absoluut iets anders te bieden hebben als afweging.

Normaal gesproken nemen we de Golf GTI als dagelijkse bestuurder (of de uitstekende Golf Alltrack voor onze adventure vehicle), maar de SportWagen is het meest zinvol voor een road trip als het gaat om de Volkswagen badge. Hij heeft een uitstekende balans tussen brandstofbesparing en interne laadruimte en is ook vanuit het oogpunt van plezierigheid geen slecht voertuig. Dat geldt vooral ook als je bedenkt hoe budgetvriendelijk deze kleine sportwagen ook is. Het is geen hypercar, maar dat is niet wat we in dit geval zoeken. U kunt erop vertrouwen dat deze auto een goede keuze is.

Als de Duitse techniek niet echt je ding is, maar je het meeste van wat je ziet in de Golf SportWagen, dan is de Subaru Impreza 2.0i Limited 5-Door een uitstekende vervanger. Niet alleen profiteert deze auto van een veel betere gaskilometrage dan de vorige generaties voertuigen van het Japanse merk, maar hij wordt ook standaard geleverd met 4-wielaandrijving, heeft een dakdrager voor extra vrachtvervoer en ziet er vrij goed uit voor een wagen. Natuurlijk hoeft u niet voor deze afwerking te kiezen – zo ongeveer elke Impreza is een geweldige auto voor onderweg – maar deze is onze favoriet. Hij is budgetvriendelijk, heeft veel opties en mogelijkheden, en de hatchback-stijl zorgt ervoor dat je veel minder spullen uit de laadruimte hoeft te pakken dan de kofferbak van een sedan.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

We begrijpen dat hatchbacks en wagons niet voor iedereen een kopje thee zijn. En dat is sterk terug te vinden in de Amerikaanse markt. De snelst groeiende voertuigklasse is die van de SUV. Toegegeven, de meeste wegrijdende SUV’s en cross-overs zijn niet veel meer dan hatchbacks met een hoger standpunt, maar dat is wat de mensen willen. Toch zijn het niet allemaal geweldige weggebruikers. Toyota’s Rav4 Hybrid, echter, is vrij top-notch. Hij is groot genoeg om veel vracht of passagiers te vervoeren, kan zeker een beetje off-road gaan en heeft – dankzij zowel gas- als elektrisch vermogen – een indrukwekkend brandstofverbruik voor een auto van deze omvang. Het is misschien niet onze algemene favoriet Toyota SUV (we geven de voorkeur aan de 4Runner TRD Pro overlander), maar het valt niet te ontkennen dat dit de waarde is voor het rijden van kust tot kust.

Dankzij de hybride technologieën lijkt het waarschijnlijk dat we aan het begin staan van het definitieve einde van de dieselmotor. Het heeft lang geduurd, maar de ouderwetse brandstof kan gewoonweg geen gelijke tred houden met de hedendaagse technologieën. Maar het is niet helemaal een kwestie van tellen – ook niet als het gaat om nieuwe releases. Ja, we bereiken een beetje met deze SUV die een road trip waardig is, omdat de prestatiemetingen nog niet volledig zijn vrijgegeven, maar we zijn ervan overtuigd dat de Mazda CX-5 Diesel alles zal zijn waar we op hopen – een leuke en gemakkelijke rit met een laag brandstofverbruik en een enorm laag koppel (en hopelijk wat trekkracht). Diesel is in dit stadium zeker de retrooptie van het motorvermogen, maar we denken dat het nog steeds een aantal trucs in de mouw heeft, figuurlijk gesproken.

https://www.car-bags.com

Diensten op het gebied van energie-efficiëntie | Ista Nederland

Het aanbieden van diensten op het gebied van energie-efficiëntie via energiedienstenbedrijven heeft ook bewezen een lucratieve zakelijke kans te zijn. Deskundigen schatten de markt in Europa op 5-10 miljard euro.

Ista Nederland neemt energiebeheer uit handen voor VVE beheerders en eigenaren van panden. Ista Nederland is een groot bedrijf dat onder andere werkzaam is in nederland. Bekijk dit artikel van Ista Nederland voor meer informatie. Ista Nederland is een groot bedrijf dat de energie van kantoren beheert. 

Aanzienlijke verminderingen van de vraag naar energie (zoals door de renovatie van het gebouwenbestand of andere efficiëntiemogelijkheden) kunnen de afhankelijkheid van de invoer van energie verminderen en zo de energiezekerheid helpen verbeteren – wat ook een belangrijke beleidsdoelstelling is van de meeste nationale en internationale energiestrategieën. Andere nevenvoordelen van een betere efficiëntie zijn onder meer de toegenomen waarde van het onroerend goed en het gebouwenbestand, de verminderde lokale en mondiale luchtverontreiniging, de verminderde kwetsbaarheid voor extreme weersomstandigheden (in goed geïsoleerde gebouwen), de verbeterde gezondheid, de levenskwaliteit en het comfort, en de vermindering van de geluidsoverlast in het vervoer. In de industrie ontstaan nevenvoordelen door lagere emissies van verontreinigende stoffen en afvalproductie (die op hun beurt de naleving van de milieuwetgeving en de kosten van afvalverwijdering verminderen), hogere productie- en productkwaliteit, lagere onderhouds- en exploitatiekosten, een beter werkklimaat en andere voordelen zoals minder aansprakelijkheid, een beter imago en een beter moreel van de werknemers, en het uitstellen of verminderen van kapitaaluitgaven.

De redenering, het doel en het proces van de speciale uitgave
In de vorige paragrafen is in het vierde evaluatierapport van het IPCC samengevat welke rol het IPCC in zijn vierde evaluatierapport heeft toegekend aan de verbetering van de energie-efficiëntie bij de matiging van de klimaatverandering. Dit is echter een document dat een zeer breed scala aan onderwerpen kort en bondig moet behandelen, en daarom kon een breed spectrum aan details, casestudy’s en analyses die bovenstaande punten gedetailleerder onderbouwen, niet in het rapport worden opgenomen vanwege ruimtegebrek. Tijdens het schrijfproces is door de auteurs van AR4 een rijke literatuur beoordeeld die meer inzicht geeft in de belangrijkste punten van de IPCC-beoordeling. Een deel van dit materiaal werd de moeite waard geacht om gepubliceerd te worden.

Ista Nederland neemt energiebeheer uit handen voor VVE beheerders en eigenaren van panden. Ista Nederland is een groot bedrijf dat onder andere werkzaam is in nederland. Bekijk dit artikel van Ista Nederland voor meer informatie. Ista Nederland is een groot bedrijf dat de energie van kantoren beheert. Bekijk de website van Ista nederland voor meer informatie.

Het doel van dit speciale nummer is dan ook om de verschillende conclusies van het AR4, die betrekking hebben op de rol van verbeterde energie-efficiëntie bij het beperken van de klimaatverandering, nader te onderbouwen en te onderbouwen met case (country) studies. Naast het verstrekken van nadere bijzonderheden is een andere belangrijke rol van het speciale nummer het actualiseren van een deel van de informatie in het AR4 en het evalueren van de meest recente ontwikkelingen op dit gebied. Aangezien een groot deel van het schrijven voor AR4 medio 2006 is afgerond, maakt de publicatie van dit speciale nummer in 2009 een actualisering van de kennis op het gebied van energie-efficiëntie en klimaatverandering mogelijk. Dit kan waardevol zijn voor de conceptualisatie en implementatie van het Vijfde IPCC-beoordelingsrapport. In dit speciale nummer worden ook belangrijke leemten in de kennis belicht die belangrijk zijn om op te vullen, of in ieder geval te proberen te verkleinen, zodat het volgende IPCC-beoordelingsrapport daarvan kan profiteren.

Alle hoofdauteurs van Werkgroep III van het Vierde evaluatierapport kregen de gelegenheid om een bijdrage te leveren. Dit leverde een overweldigende belangstelling op: in totaal werden 29 samenvattingen van 76 auteurs ingediend.1 Het resultaat is twee delen van dit speciale nummer.

Hoogtepunten van deel 1 van de speciale uitgave
Het eerste deel van het speciale nummer richt zich op de rol van energie-efficiëntie in klimaatveranderingsscenario’s, sectorale evaluaties en casestudy’s per land, waarbij vooral aandacht wordt besteed aan sectorale analyses.

Hanaoka et al. analyseren de rol van de verbetering van de energie-intensiteit op korte termijn (tot het jaar 2020) en middellange termijn (tot het jaar 2050) in de context van de stabilisatiescenario’s voor broeikasgassen (BKG) op lange termijn. Ze geven meer details dan de AR4 heeft gegeven, ook voor grote broeikasgasemitterende landen, zoals de VS, West-Europa, China en India. Eén bevinding is dat de verbetering van de energie-intensiteit een belangrijke rol speelt in de periode tot 2020 (vergelijkbaar met de bevindingen van het AR4), en dat het tempo van de verbetering van de energie-intensiteit over het algemeen ongeveer 2%/jaar bedraagt als een wereldwijde mediaanwaarde voor de lage stabilisatiecategorieën I-III in de periode tot 2050.

Ista Nederland neemt energiebeheer uit handen voor VVE beheerders en eigenaren van panden. Ista Nederland is een groot bedrijf dat onder andere werkzaam is in nederland. Bekijk dit artikel van Ista Nederland voor meer informatie. Ista Nederland is een groot bedrijf dat de energie van kantoren beheert. Bekijk de website van Ista nederland voor meer informatie.

De industriële sector, geanalyseerd door Worrell in zijn paper over energie-efficiëntie in de industrie, draagt ongeveer 37% bij aan de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. In de nabije toekomst is energie-efficiëntie potentieel de belangrijkste en meest kosteneffectieve manier om de uitstoot van broeikasgassen door de industrie te verminderen. Dit artikel bespreekt de potentiële bijdrage van industriële energie-efficiëntie technologieën en beleid om het energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen tot 2030 te verminderen. De conclusie is dat het totale potentieel voor broeikasgasemissiereductie in de industriële sector tegen 2030 in de orde van grootte van 10-40% ligt voor een reeks basisscenario’s. De Commissie is van mening dat het totale potentieel voor broeikasgasemissiereductie in de industriële sector tegen 2030 10 à 40% bedraagt voor een reeks basisscenario’s. De Commissie is van mening dat de huidige situatie op dit gebied niet alleen een belangrijke rol kan spelen, maar ook een belangrijke rol kan spelen bij het verbeteren van het concurrentievermogen van de sector. De auteur merkt echter op dat verschillende onzekerheden het moeilijk maken om wereldwijd een alomvattende schatting te maken van het energie-efficiëntiepotentieel voor deze sector.

Een andere sector met bijzonder hoge BKG-emissies is het vervoer. In hun paper over energie-efficiëntietechnologieën voor personenauto’s beoordelen Kobayashi et al. het potentieel voor de uitstoot van broeikasgassen in deze sector.

https://www.youtube.com/channel/UC4omOlrRPf2TX1yiOa15PVQ

Het google zoekprogramma en SEO Haarlem

Google-zoekprogramma
Dit is een apart instrument. Het helpt u het volgende te begrijpen:

Hoe vaak u verschijnt in zoekopdrachten
Welke trefwoorden zorgen ervoor dat u in zoekopdrachten verschijnt
Welk % van de zoekopdrachten een klik verdienen
Hoeveel websites zijn er gelinkt naar de jouwe?
Verken zowel Google Analytics als Search Console. U vindt nieuwe en betere manieren om te begrijpen hoe mensen omgaan met uw website.

Bing Webmaster
Dit is Bing’s versie van Google Search Console. Het is geen must. Maar het kan nuttig zijn om te zien hoe mensen met elkaar omgaan via Bing zoekmachine bij het doen van kleine bedrijven SEO.

Social Media Analytics
Tot slot is het belangrijk om te begrijpen hoe mensen met u omgaan op sociale media. Wanneer u deze SEO-strategieën voor kleine bedrijven begint toe te passen, ziet u deze cijfers verbeteren.

Ontwikkelen van een Responsive Web Design
Kleine zakelijke SEO begint met een responsieve webdesign. Zonder dat, zullen alle inspanningen die u zich getroost weinig tot geen invloed hebben op uw verkeer.

Zoekmachines zoals Google besteden aandacht aan hoe bezoekers omgaan met uw site. Een sterke gebruikerservaring is een belangrijk onderdeel van kleine bedrijven SEO.

Als mensen binnen enkele seconden klikken, zal Google uw zichtbaarheid in zoekopdrachten verminderen. Dat vermindert het verkeer.

Een responsieve webdesign omvat 4 belangrijke componenten.

Functionaliteit
In de woorden van de medeoprichter van Apple, Steve Jobs: “Design is niet alleen wat het lijkt en voelt. Design is hoe het werkt”. De website moet goed doen wat hij wil doen. Als hij iets niet goed kan, moet hij iets anders doen.

De gebruikerservaring opofferen om trendy of trendy te zijn is geen goed webdesign.

Navigatie
Hoe navigeert iemand door uw site? Is de navigatie intuïtief? Geeft u ze te veel keuzes? Hoe eenvoudiger uw navigatie kan beter zijn.

Snelheid
Kissmetrics Research Firm onderzocht de impact van de snelheid van de site op e-commerce sites. Ze vonden dat een vertraging van 1 seconde de conversies met 7% kan verminderen. Dus een vertraging van 2 seconden kan de conversies met 14% verminderen. Als uw pagina met 4-5 seconden wordt geladen, is dat een aanzienlijk omzetverlies.

U kunt Google PageSpeed Test gaan gebruiken om uw website te controleren. Het zal suggesties doen voor het versnellen van uw site.

SEO voor kleine bedrijven

Laten we eens kijken naar een aantal dingen die je nu kunt doen om je website te versnellen.

Optimaliseer uw afbeeldingen. Afbeeldingen die aanzienlijk groter zijn dan de grootte van de site vergen meer tijd om te laden. Gebruik de hulpmiddelen in een programma voor het bekijken van afbeeldingen om hun grootte te verkleinen.

Maak een kleine aanpassing in de programmering om alle tekst voor afbeeldingen te laden. Op deze manier kunnen mensen beginnen met lezen als het een paar seconden duurt voordat de beelden zijn ingehaald.

Vermijd overmatige omleidingen. Redirects dienen een doel van het omleiden van iemand die op een pagina klikt die verplaatst is. Maar gebruik ze spaarzaam en slim.

Volgzame advertenties
Google heeft een paar jaar geleden de advertenties die van invloed zijn op de mobiele gebruikerservaring hard aangepakt. Ze hebben onlangs aangekondigd dat ze dit uitbreiden naar desktops.

Het noemt de opdringerige interstituele advertentie straf, het straft websites die advertenties hebben die opduiken en het hele scherm overnemen.

Om veilig te zijn, zorg ervoor dat advertenties geen overweldigende inhoud hebben, moeilijk af te sluiten zijn of op een andere manier de ervaring verstoren.

Hier zijn enkele voorbeelden die Google heeft gegeven om aan te tonen hoe een opdringerige advertentie er op een smartphone uitziet. Merk op dat ze het grootste deel van het scherm in beslag nemen. De kleine kan er in één oogopslag goed uitzien. Maar let op het grijze gebied eromheen. Het maakt het moeilijk om er omheen te klikken.

klein bedrijf SEO

“Aantrekkelijke” URL’s genereren
Een URL is een ander woord voor het adres van uw webpagina (bijv. example.com/pricing).

Veel moderne contentmanagementsystemen, zoals WordPress of Wix, maken standaard URL’s op basis van pagina- en blogtitels. Deze kunnen lang zijn en kunnen zelfs onzin karakters bevatten.

Bij het maken van een nieuwe pagina, maakt u een korte beschrijvende URL aan met maximaal twee tot drie woorden. Druk niet op publiceer voordat u de pagina hebt gewijzigd.

Wees visueel aantrekkelijk
Uw website zou visueel aantrekkelijk moeten zijn. Voeg scherpe en relevante afbeeldingen met een hoge resolutie en goed georganiseerde tekst toe. Als de pagina een puinhoop lijkt, zullen bezoekers snel vertrekken.

Dat is het tegenovergestelde van kleine bedrijven SEO.

En hier is een beetje trivia: Wist u dat 65% van de mensen daadwerkelijk visuele leerlingen zijn? Het komt doordat beelden sneller door het menselijk brein worden opgenomen. Dus, het opnemen van infographics in uw inhoud is aanbevolen voor SEO. Het kan zelfs het verkeer op uw website verhogen tot bijna 193%. Zorg ervoor dat u zich niet alleen richt op het visuele element, maar ook op het info-gedeelte.

Duidelijkheid over uw doelpubliek
SEO gaat niet alleen over het krijgen van meer verkeer. Het gaat erom het juiste verkeer aan te trekken. Als je strategieën toepast die de verkeerde mensen binnenhalen, heb je een lage conversie ratio. Mensen zullen uw website ontvluchten.

Creëer klantpersoonlijkheden, zodat het altijd duidelijk is voor wie u uw website maakt.

Kies de juiste trefwoorden

Zodra u duidelijk bent wie uw doelgroep is, kunt u beginnen met het doen van trefwoordenonderzoek.

Het is erg belangrijk om hier een veelvoorkomend misverstand te vermelden.

https://ralfvanveen.com/seo-haarlem/

Begrafenisondernemer Rotterdam voor een mooie uitvaart

Het is erg verdrietig en emotioneel wanneer iemand komt te overlijden. Helaas houdt het hier niet meteen bij op en moet er van alles geregeld worden. Het liefst wil u dat dit gebeurt door een begrafenisondernemer, zodat u zich van richten op uw verdriet en het herstel en de verwerking hiervan en tegelijkertijd wordt gezorgd voor een mooie en waardevolle uitvaart. Maar de kosten van zo’n begrafenisondernemer kunnen flink oplopen en u kunt voor kosten komen te staan die u niet wilt of niet kan maken. Daarom biedt Begrafenisondernemer Rotterdam een alternatief. Er zijn een aantal zaken die u zelf zou kunnen voor bereiden ten opzichte van de uitvaart. Door dit te doen, kan Begrafenisondernemer Rotterdam minder kosten vragen. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de begrafenis of crematie. Deze zal net zo waardevol en mooi zijn als anders, en misschien nog wel beter omdat u hier zelf bij betrokken bent. Begrafenisondernemer Rotterdam biedt een wilsbeschikking, hierin zijn belangrijke zaken opgenomen.

Wilsbeschikking

Ik zal even uitleggen wat een wilsbeschikking is. In een wilsbeschikking staat eigenlijk beschreven wat de wensen zijn van de overledene over hoe de crematie of begrafenis eruit moet zien, welke muziek er gedraaid moet worden, of mensen een stukje kunnen zeggen, of er een kerkdienst is, of en wanneer er een condoleancemoment is enzovoorts. Mocht het zo zijn dat er geen wilsbeschikking is opgesteld door de overledene, dan biedt Begrafenisondernemer Rotterdam een checklist die uitgevoerd kan worden.

Checklist

Dit bestaat uit de belangrijke zaken die geregeld moeten worden bij een begrafenis of crematie. Ook zal het hiermee duidelijk worden wat de kosten gaan zijn. U hoeft dus geen gebruik te maken van onnodige diensten en daarvoor dus ook niet te betalen. Begrafenisondernemer Rotterdam zorgt ervoor dat u er niet alleen voor komt te staan. Wij helpen u graag in deze zware tijden.      

SEO voor kleine ondernemers | Ralf van Veen

Wat is daar zo erg aan? Nou, het betekent dat één site duizenden en duizenden geïndexeerde pagina’s kan hebben, allemaal met dubbele inhoudelijke problemen. Als gevolg daarvan kan uw site er in de ogen van Google’s huisdier Panda angstaanjagend uitzien als een content farm.

Kijk op Google Search Console om te zien hoeveel pagina’s zijn geïndexeerd voor uw site. Als het aantal ondoorgrondelijk hoog is, dan is de beste oplossing om een meta robots tag met parameter no index toe te voegen, volg dan de gefilterde pagina’s. Het zal ertoe leiden dat deze pagina’s uit de index worden verwijderd en u hoeft er niet langer overheen te slapen.

Dit artikel is geschreven door Ralf van Veen, een SEO specialist.

Verlopen of niet meer op voorraad zijnde artikelen
Een van de belangrijkste problemen met e-commerce sites is dat producten veel komen en gaan. Het is niet nodig om items die niet op voorraad zijn van de site te verwijderen, omdat u misschien waardevol zoekverkeer mist.

Laat in plaats daarvan de productpagina live, maar geef aan wanneer het product weer op voorraad moet zijn en geef in de tussentijd soortgelijke opties aan.

Als een product verloopt en niet meer verkocht wordt, dan moet u de pagina verwijderen. Vergeet echter niet om de pagina om te leiden! Stel een permanente omleiding in voor een nieuwere versie van het product, een soortgelijk product, of naar de betreffende categoriepagina.

Site architectuur
Het bieden van naadloze interne navigatie is niet alleen essentieel voor een goede gebruikerservaring, maar ook om Google te helpen bij het kruipen en indexeren van uw site. Zorg ervoor dat er vanaf de homepage naar categorieën wordt gelinkt en dat producten vanaf de categoriepagina’s worden gelinkt.

Verstrek links naar producten in de inhoud van blogs om de gebruikersreis voort te zetten en ze naar een aankoop te leiden. Probeer nieuwe producten op de homepage te linken, omdat dit de kans vergroot dat ze sneller door Google worden geïndexeerd en sneller door gebruikers worden gevonden.

Broodkruimels zijn ook een belangrijke toevoeging, omdat ze ervoor zorgen dat elk deel van het pad van de gebruiker aanklikbaar is. Dit helpt gebruikers om zo snel en gemakkelijk mogelijk terug te navigeren naar de categorieën van de ouders. Bovendien verschijnen ze ook in de zoekresultaten van Google, zodat gebruikers direct overzicht hebben over de structuur van de site.

Besteed aandacht aan URL’s
Met grote e-commerce sites is het maar al te gemakkelijk voor URL’s om te complex te worden. Houd ze schoon en sloot parameters om ervoor te zorgen dat ze zijn verstoken van rommelige, onzinnige karakters.

Wees netjes en opgeruimd door kleine letters te plakken, koppeltekens te gebruiken in plaats van underscores en ze kort maar krachtig te houden.

Schema voor productpagina’s
Het toevoegen van schema-opmaak aan uw productpagina’s is absoluut cruciaal voor het verbeteren van de uitstraling van uw site in de SERPs. Verbeterde resultaten betekent meer click-throughs.

Er zijn twee soorten schema’s die u aan uw producten moet toevoegen: product schema en review schema.

Elke productpagina moet dezelfde template gebruiken en daarom een consistente lay-out hebben. Dit betekent dat u met behulp van microdata schema markup aan de template kunt toevoegen en dat het schema voor elke nieuwe productpagina wordt gegenereerd.

Zorg ervoor dat u regelmatig uw schema test met behulp van Google’s Structured Data Testing Tool, en als u nieuw bent, gebruik dan Google’s Markup Helper.

Monitoring
Zoals bij elke SEO strategie, moet u de resultaten continu monitoren en analyseren. Dit is des te belangrijker voor e-commerce sites, vanwege de schaal en de voortdurende verandering van producten.

Blijf op de hoogte van het identificeren van gebroken links en foutmeldingen. Analyseer wat werkt en wat niet werkt, noteer populaire trefwoorden en pagina’s, en richt u op die niet goed presteren voor organisch zoeken. Voor de beste resultaten is het altijd de moeite waard om een aantal A/B-tests uit te voeren – of het nu gaat om trefwoorden, productbeschrijvingsformaten of afbeeldingen.

Er is geen twijfel mogelijk dat SEO voor grote e-commerce sites tijdrovend is. Dat is de reden waarom zo veel e-commerce sites niet het niveau van optimalisatie hebben dat ze zouden moeten hebben, wat een fantastische kans biedt voor degenen die bereid zijn om in de grind te zetten. Kleine, incrementele veranderingen kunnen een groot verschil maken.

Er zijn echt twee problemen

Grotere websites hebben een groter SEO-budget nodig. Meer pagina’s geoptimaliseerd, meer technisch werk, meer links en meer inhoud.
Grotere websites hebben zoveel geïnteresseerde partijen, dat het moeilijk kan zijn om het werk erdoor te krijgen zonder een ROI-case voor elk project te maken.
Verdergaande punt 2, is het van cruciaal belang om website-eigenaren te laten zien hoeveel extra verkeer ze zullen ontvangen als ze op de eerste pagina van Google komen.

Als ze een toppositie op Google bereiken en 33% van de hits krijgen voor een zoekterm die 15.000 keer per maand wordt gebruikt, krijgen ze 5.000 extra hits per maand. Als de historische omzettingsgraad van het bedrijf 10% is, dan is dat 500 extra klanten per maand. Als elke conversie 100 dollar aan inkomsten waard is, dan is dat 50.000 dollar aan extra inkomsten per maand.

Je moet in staat zijn om een zaak als deze te maken voor elk project op basis van cijfers.

Dit kan erg moeilijk zijn, vooral als uw optimalisatieproject bijvoorbeeld paginasnelheid of het optimaliseren van afbeeldingen is. Of als het een uitgebreide trefwoordvernieuwing is die 100.000 pagina’s bereikt (hiervoor is het het gemakkelijkst om een soort van percentage groei te doen).

Maar een expe

https://ralfvanveen.com

Uitvoeren van een SEO traject | Ralf van Veen

Het naderen van SEO voor grote e-commerce sites kan overweldigend zijn.

Met meer pagina’s dan je kunt zelfs je hoofd rond en problemen zoals productvarianten, complexe filtersystemen en verlopen producten, SEO voor e-commerce sites vereist een ander soort SEO strategie.

Laten we duidelijk zijn: alle van hetzelfde trefwoord onderzoek en onsite optimalisatie praktijken van toepassing zijn op e-commerce sites als ze zouden zijn voor uw standaard brochure site. Dat is de eerste stap in het proces, en die punten zullen we hier niet behandelen.

Dit artikel is geschreven door Ralf van Veen, een SEO specialist.

Echter, voor e-commerce sites is het noodzakelijk om een stap (of tien) verder te gaan. In deze post delen we onze SEO tips voor grote e-commerce sites. Optimalisatie voor e-commerce kost tijd, maar we geven ook tips om het proces te helpen stroomlijnen zonder te scrimpen.

Hier gaat….

Ervoor zorgen dat uw site op HTTPS staat
Veiligheid voorop! Hoewel dit onder de algemene optimalisatie voor alle sites valt, is de overstap naar HTTPS vooral belangrijk voor e-commerce sites. Bij de uitwisseling van persoonlijke gegevens en het vertrouwen dat gebruikers in u stellen met zeer gevoelige betalingsinformatie, is veiligheid van het grootste belang.

Zorg er niet alleen voor dat uw SSL-certificaat correct wordt geïmplementeerd, maar zorg er ook voor dat u transparant bent in de communicatie van uw veiligheidscertificaten naar de gebruikers toe.

Verstrek gedetailleerde informatie over de stappen die u hebt ondernomen om een zo groot mogelijk beveiligingsniveau te bieden en toon alle relevante logo’s om aan te tonen dat u aan bepaalde beveiligingsstandaarden voldoet.

Optimaliseer categoriepagina’s
Nu uw website veiliger is dan Fort Knox, is het tijd om u te concentreren op het optimaliseren van die belangrijke categoriepagina’s. Dit zijn de pagina’s waarop deze top-level trefwoorden gericht kunnen worden en die veel verkeer moeten genereren.

Categoriepagina’s flopten vaak als gevolg van problemen met dunne inhoud. Tekst wordt vaak langs de kant van de weg gelaten ten gunste van de presentatie van de producten. Echter, deze aanpak is potentieel rampzalig in termen van rangschikking. Het loont altijd de moeite om ten minste een degelijke paragraaf met kopieën te hebben om de categorie te beschrijven.

Om het rangschikkingspotentieel van uw categoriepagina’s verder te versterken, probeer uw linkbuilding campagne te richten op het genereren van links naar deze pagina’s. Aangezien de categoriepagina’s dienen als gateways naar uw producten, is het een goed idee om deze te prioriteren in uw site optimalisatie inspanningen.

Optimaliseer productpagina’s
Productpagina’s kunnen een echte hoofdpijn veroorzaken voor optimalisatie. Dezelfde problemen doen zich vaak voor bij de productpagina’s als bij de categoriepagina’s, maar er zijn nog veel meer productpagina’s om mee om te gaan. Denk hierbij aan dunne inhoud, dubbele inhoud en niet-bestaande metagegevens.

Een goede plek om te beginnen is bij de productbeschrijvingen. Maak er een gewoonte van om voor elk product unieke beschrijvingen te schrijven. Het kan verleidelijk zijn om de beschrijving van de fabrikant te kopiëren en te plakken, maar dit betekent dat u dubbele inhoud op uw site plaatst. En dat is SEO zelfmoord.

SEO opzij, vergeet niet dat deze beschrijvingen zijn van fundamenteel belang zijn in de feitelijke verkoop van het product en het verhogen van conversies. Probeer een verhaal te vertellen met de beschrijving – maken het interessant, verleidelijk en in lijn met uw merkpersoonlijkheid. Versnel het proces door het ontwerpen van een formaat voor de productbeschrijvingen.

Eén formaat kan bijvoorbeeld een titel, een korte beschrijving, een opsommingsteken met opsommingstekens en een laatste opmerking over het product geven. Dit zorgt voor consistentie en versnelt ook het contentcreatieproces voor uw schrijvers.

Overweeg om door gebruikers gegenereerde inhoud op de productpagina’s op te nemen, inclusief vermeldingen en recensies in sociale media. Dit zal sociale signalen geven, maar ook helpen om de conversies te verhogen en meer unieke content naar de pagina te brengen.

Vergeet niet om unieke titellabels te schrijven op basis van zorgvuldig onderzoek naar trefwoorden. Ook hier is het de moeite waard om een standaardformaat voor deze titels te creëren, voor het gemak en de consistentie. Verleidelijke metabeschrijvingen helpen je misschien niet om hoger te rangschikken, maar ze zullen de click-throughs van de SERPs wel verhogen. Probeer populaire, in het oog springende woorden of zinnen op te nemen, zoals ‘gratis levering’, ‘koop nu’, ‘verkoop’, ‘verkleind’ of ‘nieuw’.

Als u duizenden producten heeft, dan moet u prioriteiten stellen. Je mag dan wel een SEO whizz zijn, maar je bent geen Superman/Wonder Woman/insert superheld bij uitstek. Kies voor een top-down benadering en begin met het optimaliseren van de meest populaire producten.

Productvarianten
Een van de vragen die ons veel wordt gesteld is wat we in hemelsnaam moeten doen met productvarianten. Hiermee bedoelen we verschillende stijlen, maten, kleuren en modellen van één product. Als het klikken tussen deze verschillende opties een nieuwe URL genereert voor elke variant, dan kom je een aantal serieuze dubbele inhoud en problemen met trefwoord kannibalisatie tegen.

Dus wat is de oplossing? De beste aanpak is om opties weer te geven waarbij de gebruiker de kleur, de grootte of het model kan veranderen, maar zonder dat de URL in het proces verandert. De uitzondering hierop zou zijn als verschillende kleuren of andere variabelen cruciaal zijn voor het product en apart in de SERP’s zullen worden gerangschikt.

Uiteindelijk wil je echter niet dat deze pagina’s met elkaar concurreren. Als je verschillende productvarianten hebt, dan moet je de volgende zijn

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

https://ralfvanveen.com

Weet u al welke verse vis u wilt kopen of bestellen?

Verse vis kopen of bestellen, dat doet u natuurlijk bij Fieret’s Vishandel. Wij zijn al verscheidene jaren actief in de branche en weten u op een juiste manier te adviseren. U heeft keuze uit een groot aanbod aan verse vis, gerookte vis en schaal- en schelpdieren. Wanneer u dus besluit om online vis te bestellen of om het in de winkel te kopen, bent u bij Fieret’s Vishandel aan het juiste adres.

De vis die u koopt of bestelt is áltijd vers

Zij zijn een gedegen vishandel die met de nodige zorg omgaat met hun producten. U bent van harte welkom in de winkel in Sluis om hier de vis en andere producten die zij aanbieden te komen kopen. Bent u niet in staat om langs te komen in de winkel? Dan kunt u de vis eenvoudig online bestellen. Om de verse en gekoelde toelevering van de visproducten te garanderen, maken zij gebruik van IceGelPacks. Naast het gebruik van deze packs, wordt uw bestelling ook nog eens verpakt in een waterdichte polystyreen-doos. Zo weet u zeker dat de vis die u wilt bestellen, keurig verpakt is en vers blijft tijdens de levering.

Haal uw hart op in het ruime assortiment

Bij Fieret’s Vishandel hebben ze een ontzettend ruim assortiment aan verse vis die u bij hen kunt kopen of bestellen. Zo kunt u bij hen verse garnalen kopen, maar ook gemarineerde vis, verschillende salades, soepen en sauzen en verschillende gerookte en gekookte vissen en schaal- en schelpdieren. Maar niet alleen om verse vis te kopen bent u bij Fieret’s Vishandel welkom. U kunt hier ook terecht voor bloemen en planten, fruit, wijn, diverse levensmiddelen en decoratieartikelen. U merkt het al, Fieret’s Vishandel heeft het allemaal.   

Wanneer komt u bij deze vishandel langs om vis te kopen?

Wilt u eens een kijkje nemen in de winkel van Fiete’s Vishandel? Maak dan een tripje naar Sluis. Hier bent u in de winkel elke maandag tot zaterdag welkom, van 8.00 uur tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze vis te kopen wanneer u hen komt opzoeken op een van de markten waar ze staan. Zo staan ze maandag in Kortrijk, op donderdag in Tielt, vrijdag in Gent en zaterdag in Knokke. Haal uw hart op en kies uit verschillende vissoorten. Wanneer mogen zij u welkom heten en hun vis aan u verkopen?