De 10 Ambachten
Image default
Mode en Kleding

De charme van een tassenwinkel

De charme van een tassenwinkel  

Elke winkel heeft een eigen charme, zo geldt dit ook in een tassenwinkel. De uitstraling van de winkel heeft hier voor het overgrote deel mee te maken, want een mooie en nette winkel, zorg voor meer charme en is meer aandachttrekkend. 

 

Met welke tassen creëer je meer charme?

Natuurlijk trekken tassen van bekende merken zoals Calvin Klein of Michael Kors meer klanten, maar de charme van een winkel is niet alleen afhankelijk van waar de tassen vandaan komen. Tegenwoordig kijken steeds meer mensen naar de uniekheid van een tas, want als iedereen met dezelfde tassen soort loopt, dan is het niet zo speciaal meer. Daarom bestaat er het merk micmag bags. De ontwerpers van dit merk, maken niet zomaar tassen. Nee, zij zoeken hun inspiratie bij landen, gebouwen, maar ook bij dieren. Dit zorgt ervoor dat elke tas gemaakt is op zijn eigen manier en om deze reden ook echt uniek is. 

 

Is een merk van invloed op de uitstraling van een tassenwinkel?

Ja, is direct het antwoord. Merktassen zijn zeker van invloed om de uitstraling van de winkel, maar ook op de charme. Een goed voorbeeld hiervan is het merk Tommy Hilfiger. In bijna elke tassenwinkel vind je wel een tommy hilfiger tas. Het merk is namelijk sterk herkenbaar aan het blauw/wit/rode logo met de letters TH. Indien een klant langs de winkel loopt en fan is van merken, dan zullen zij een stuk sneller de winkel in lopen bij het zien van een bekend merk, gezien dit zorgt voor een ‘dure’ maar positieve uitstraling. 

 

Hoe onderscheiden tassenwinkels zich van elkaar? 

Er bestaan in ons land veel verschillende tassenwinkels, waaronder een aantal bekende, maar ook minder bekende winkel. Maar hoe kan een tassen winkel zich onderscheiden van zijn concurrenten? Gezien er veel verschillende tassenwinkels zijn, is er heel wat nodig om jezelf te onderscheiden. Een tasje met alleen lederwaar, verkoopt bijvoorbeeld alleen lederen tassen, waardoor hij zichzelf onderscheid van de winkels die diverse soorten tassen verkoopt. De winkelketen Duifhuizen onderscheid zich middels zijn bekende naam, gezien de winkelketen sinds 1953 al de tassen en koffer specialist is. In de winkels tref je een groot en gevarieerd aanbod, met tassen en koffers welke passen bij de huidige tijd en huidige mode. 

 

Wat leuke informatie over Duifhuizen

Zoals hierboven vermeld, is in 1953 de winkelketen opgericht door de heer A. Duifhuizen te Oud-Beijerland. Zijn allereerste winkeltje was dan ook hier te vinden, waar hij zelf producten maakte van leer. Een aantal jaar later kwamen zijn 4 zoons ook bij het bedrijf en werden er vervolgens meerdere winkels geopend. Dit was het begin van Duifhuizen. Gezien de heer A. Duifhuizen afstamde van een wat ouderwetse cultuur, opende Duifhuizen pas in 2012 hun eigen website, wat de verkoop van producten kon bevorderen, doordat er vanuit huis gekeken kon worden naar de tassen collectie. Zo zie je maar weer, hoe de charme van Duifhuizen is ontstaan.