De 10 Ambachten
Image default
Hobby en vrije tijd

De ideale feestlocatie in Maastricht

Wilt u iets speciaals vieren en zoekt u daarvoor een bijzondere feestlocatie in Maastricht? Dan zit u goed bij Rederij Spithout. Dit bedrijf is een bedrijf in Maastricht waar u uw feest op een sfeervol schip kunt vieren, een unieke feestlocatie. Op deze feestlocatie bevaart u samen met uw gasten de wateren van de prachtige Maastricht en zelfs daarbuiten. U kunt hierbij kiezen uit diverse arrangementen om uw feest compleet te maken. Wanneer u uw wensen met het personeel van Rederij Stiphout bespreekt voor een complete organisatie op maat, dan wordt uw feest op een unieke manier gevierd.

Kies voor een volledig verzorgd feest

Een feest wordt onvergetelijk als het gezellig is en als het een prachtig uitzicht heeft. U heeft bij Rederij Stiphout namelijk een mooi uitzicht op het water. Viert u bijvoorbeeld een jubileum of een trouwfeest? Dan hoort hier natuurlijk een speciale locatie bij. De passagiersschepen beschikken over allerlei gemakken, zodat iedere gelegenheid fijn verloopt en groots gevierd kan worden. Wanneer u hier een feest viert, dan is dat compleet verzorgd. U geniet dan ven een professionele besturing van het schip tot en met het serveren van heerlijk eten en drinken. Bovendien zijn er verschillende cruises mogelijk voor elke gelegenheid, zoals de ‘Saturday Night Dinner Cruise’ voor een familiefeest of de ‘Moonlight Cruise’ voor een trouwfeest met feestelijke muziek en smakelijke cocktails.

https://www.stiphout.nl/IManager/Media/17231/433653/NL/reg/geul-servaasbrug.jpg

Informeer naar meer informatie over uw feestlocatie

Heeft u al zin om uw feest te vieren op deze mobiele en spraakmakende feestlocatie in Maastricht? Neem dan vandaag nog snel contact met het behulpzaam team op van dit bedrijf en bespreek alle mogelijkheden en wensen. U krijgt dan informatie over de routes en de capaciteit van het schip om uw feest zo comfortabel en feestelijk mogelijk door te zetten en de uitnodigingen alvast te versturen naar uw gasten!

https://www.stiphout.nl/

Gerelateerde artikelen

Gereedschap voor het smeden van hoge kwaliteit: wat heb je nodig?

Volg musicalles en ontdek je talenten!

De mooiste zeilpakken voor zowel dames als heren