Dit is de groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen waar u naar op zoek bent

Wilt u binnenkort een weekendje weg met een flinke groep vrienden? Dan kan een zoektocht naar een perfecte verblijfplaats lastig zijn. Wanneer u een groepsaccommodatie in de landelijke omgeving van Nijmegen wilt, dan kunt u terecht bij De Schansehoeve. Deze accommodatie ligt midden in de natuur en u kunt rekenen op moderne en volledig ingerichte kamers. Op de begane grond vindt u een recreatieruimte met grote tafels en comfortabele stoelen waaraan u met uw gezelschap kunt eten of borrelen. In de knusse zithoek kunt u een drankje drinken of televisie kijken. Voor het koken van een heerlijke maaltijd kunt u terecht in de uitgebreide keuken. En de slaapkamers dan? Die bevinden zich op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie nabij Nijmegen. De meeste slaapkamers hebben een eigen toilet, douche en wastafel. Al met al een compleet groepsverblijf voor zowel grote als kleine gezelschappen.

In een groene omgeving overnachten? Kies voor groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen!

Op zoek naar bijzondere locatie midden in het rivierengebied? Boek dan een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen en blijf lekker allemaal slapen. Waarom? Of u nu met uw familie een weekend eropuit trekt of met de sportvereniging een teambuildingsweekend organiseert: bij De Schansehoeve bent u aan het juiste adres. Allereerst is het groepsverblijf uitgerust met alle moderne faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. Daarnaast geniet u van de prachtige omgeving en kunt u diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de landelijke omgeving met een fiets of wandel naar de terrasjes en winkels in de buurt. De mogelijkheden bij deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij u en uw gezelschap past.

Familieweekend? Eropuit met de sportclub? Verblijf in groepsaccommodatie nabij Nijmegen!

Wilt u met heel de familie een weekendje weg? Dan zoekt u natuurlijk een accommodatie waar genoeg plaats is om met alle familieleden te overnachten. Bekijk dan de mogelijkheden van De Schansehoeve in het prachtige Rivierengebied van Gelderland en boek een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen.  Met veel slaapvertrekken, een goed uitgeruste keuken, een grote recreatieruimte en een speelveld van 2.500 m² is dit het ideale groepsverblijf voor uw groep. Bovendien is er in de groene omgeving veel te doen. Zo kunt u eindeloze fiets- en wandeltochten maken en zijn winkels en gezellige terrasjes op loopafstand. U verveelt zich geen moment!