De 10 Ambachten
Image default
Entertainment

Een rad van avontuur kopen met uw huisstijl erop bedrukt

Voor uw bedrijf, merk of vereniging is het raadzaam om het rad van fortuin spel in te zetten om op te vallen op een beurs of evenement. Het is een leuke manier om interactie met uw doelgroep te bereiken en men zal het zich ook blijven herinneren. Bij Spetr ontwikkelen ze een gepersonaliseerd spel voor u precies zoals u dat wenst. Wilt u een rad van avontuur kopen in de kleuren van de huisstijl? Of wilt u het rad laten ontwerpen in een bepaald thema? Dan zit u bij hen helemaal goed!

De mogelijkheden voor een rad van fortuin

Door een rad van avontuur bij Spetr te kopen, biedt het u de mogelijkheid om deze geheel op maat de laten maken. Kies voor het materiaal uit hout, karton, plexiglas of whiteboard. De afmeting van het rad is 80 centimeter. Daarnaast kiest u zelf of u er wielen onder wilt en hoe de verlichting eruit moet komen te zien. Wilt u een rad van avontuur kopen om deze vervolgens op uw balie of statafel te plaatsen? Kies dan voor een tafelmodel. Deze is iets kleiner met een doorsnee van 60 cm. Wilt u het ontwerp door dit bedrijf laten opmaken? Dan worden hiervoor ontwerpkosten in rekening gebracht. Bovendien is het van belang om voordat het rad geproduceerd wordt, na te denken over het spel en het uiteindelijke doel. Kan men iets ontvangen, doneren of winnen? Ook voor de invulling van het spel gaan de specialisten van dit bedrijf graag met u om tafel zitten.

Een goede presentatie is belangrijk voor uw bedrijf

Wanneer u wilt dat men uw bedrijf zal blijven herinneren is het van belang om op te vallen. Met de custom made producten van Spetr geef u uw evenement een unieke draai, valt u op en verhoogt u het bezoekersaantal. Wilt u een op maat gemaakte rad van avontuur kopen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.spetr.nl/

Gerelateerde artikelen

Leerzame workshops voor bedrijven

Ontdek de hoofdstad zoals nooit tevoren tijdens het Amsterdam Light Festival

Goede podcast apparatuur stelt jou in staat om je eigen professionele podcast te maken