De 10 Ambachten
Eten en drinken

Een verzorgde BBQ op locatie: iets voor een bedrijfsevenement?

Een verzorgde BBQ op locatie is een goede keuze voor diverse soorten events. Een barbecue zou niet misstaan op een feestje dat je geeft voor je verjaardag, maar ook als je bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd bent. Je bent namelijk verzekerd van lekker eten en iedereen kan voedsel van de grill waarderen. Dat wordt dus zeker een geslaagd feestje! Maar ook voor bedrijfsfeestjes en dergelijke kan een verzorgde BBQ op locatie een goede keuze zijn. Wat een barbecue op locatie tot zo’n aanrader maakt? Hieronder zal dieper ingegaan worden op alle facetten die een verzorgde BBQ op locatie zo geschikt maken voor bedrijfsevenementen. Tevens zal alvast een aanrader gegeven worden: wie zal jouw BBQ op locatie gaan verzorgen?

De pluspunten van een verzorgde BBQ op locatie

Ten eerste zit het eerste grote voordeel al in de naam: het is een ‘verzorgde’ barbecue. Alles wordt voor je geregeld; van het smaakvolle menu tot aan de service. Het organiseren van een feest kan best stressvol zijn, aangezien je zoveel facetten in het oog moet houden. Een cateraar die op het gebied van voedsel jouw al deze taken uit handen neemt is dan ook een groot pluspunt. Zeker voor een bedrijfsfeest! Daarnaast weet je zeker dat de avond, op het gebied van eten, geslaagd zal zijn. Wie van ons wordt er niet blij van een barbecue? In de zomer smullen wij maar wat graag eten van de grill. Dit is niet alleen lekker, maar ook heel gezellig. Alle elementen die je op een bedrijfsevenement terug wilt zien, zijn dus aanwezig. Ook dit is een goede reden om te kiezen voor een verzorgde BBQ op locatie.

Wie wordt jouw cateraar?

Als je kiest voor een BBQ op locatie, arriveer je meteen bij de volgende taak: het kiezen van een goede cateraar. STOOP Catering Events in Haarlem is een aanrader. Alleen al gelet op de vele positieve recensies scoren zij veel punten bij klanten. Maar ook het menu van deze cateraar uit Haarlem is uitgebreid en voldoet zeker aan je wensen.

https://www.stoopcateringevents.nl/