Een vriend of collega beterschap wensen met een fruitmand

Heeft u een vriend die onverwacht in het ziekenhuis is komen te liggen, maar bent u zelf niet in de gelegenheid om langs te gaan? Of een collega die thuiszit met een burn-out die u een hart onder de riem wilt steken? Wat de situatie ook is, met een fruitmand geeft u deze persoon altijd een leuke opkikker die ook nog eens gezond is! Kies het favoriete fruit met een bijpassend cadeau of sapje en tover een glimlach op het gezicht van de zieke.

Wat voor fruitmanden zijn er beschikbaar?

Natuurlijk wilt u wel een fruitmand bestellen die past bij degene die u beterschap wilt wensen. Bij Hippefruitmand.nl vindt u meerdere producten voor zowel mannen als vrouwen, eventueel met een leuk tijdschrift erbij of fijne verzorgingsproducten. Is uw vriend of collega meer een denker? Geef dan een fruitmand met een Denksport puzzelboekje erbij! Niet alleen eten zij dan gezond met het heerlijk fruit, ze hebben ook nog een manier om de tijd door te komen. Qua sappen en drankjes zijn er verschillende mogelijkheden zoals appel-, peren- en tomatensap, maar ook champagne is een optie. Wist u trouwens dat Hippefruitmand.nl ook een leuke smoothiepakket heeft? Een leuke keuze wanneer u iemand beterschap wilt wensen die voor langere tijd thuis moet blijven of verblijft in een revalidatiecentrum waar ze een eigen keuken hebben. Met een smoothie krijgen ze namelijk het grootste gedeelte van de ADH van groente en fruit binnen.

Eenvoudige bestelling en snelle bezorging op locatie

Als u de fruitmand voor 17.00 uur besteld, wordt deze de volgende dag nog bezorgd bij degene die u beterschap wilt wensen. Hippefruitmand.nl bezorgt zelfs in het ziekenhuis, bijvoorbeeld wanneer iemand herstellende is van een operatie, of in een revalidatiecentrum. Zet uw boodschap en naam op het gratis kaartje, zodat de zieke weet wie de afzender is. Gegarandeerd een glimlach!