Sterrenbeelden deze week: je horoscoop en voorspellingen

Horoscoop voor de week van 13 t/m 19 mei

Lees hier je weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Je voelt je goed en staat met beide benen stevig op de grond. Een zelfbewuste keuze doet je omgeving even vreemd opkijken. Hier trek je je niets van aan. Je vuurintuïtie vertelt je dat je op de juiste weg bent.

 

Weekhoroscoop Stier

Een misverstand door communicatieproblemen dreigt hoog op te lopen. Als je gebruikmaakt van je stille kracht en rustig overkomt, is de storm snel geluwd. Spreek je twijfels uit en blijf niet met de gebakken peren zitten.

 

Weekhoroscoop Tweelingen

Het liefst gooi je het bijltje erbij neer. Je doet er goed aan je gehaastheid te temmen en momenten voor jezelf in te schakelen. Je krijgt beter contact met jezelf waardoor je werkelijk ziet wat er aan de hand is.

 

Weekhoroscoop Kreeft

Een onverwachte situatie doet een beroep op je creatieve zorgzaamheid. Eén van je familieleden heeft extra zorg en aandacht nodig. Natuurlijk zijn ze bij jou aan het juiste adres. Je kunt je lieve hart ophalen en komt helemaal tot je recht!

 

Weekhoroscoop Leeuw

Je voelt je de koning te rijk en geniet met volle teugen van het leven. Alles loopt op rolletjes en dit streelt je zelfvertrouwen. Waak ervoor dat je niet te snel gaat. Je omgeving heeft moeite om je te volgen.

 

Weekhoroscoop Maagd

De sterren laten zien dat de uitdaging op je pad komt in hoever je werkelijk voor jezelf kunt kiezen. Maak even pas op de plaats en laat je niet beïnvloeden door je omgeving. Maak gebruik van deze kosmische test.

 

Weekhoroscoop Weegschaal

Er breekt een periode aan om aan de slag te gaan met je creatieve ideeën. Misschien is het je woning of je tuin die je wilt verfraaien of wil je nu echt die workshop doen. Het wordt hoog tijd dat je jezelf aandacht geeft!

 

Weekhoroscoop Schorpioen

Ondanks je verlangen naar meer vrijheid en rust voor jezelf, loopt de druk op je werk hoog op. Er wordt behoorlijk wat van je verlangd. Twijfel niet aan jezelf. De planeten zijn een uitstekende back-up. Je hebt voldoende energie!

 

Weekhoroscoop Boogschutter

Je voelt je aanhankelijker dan normaliter het geval is en hier moet je wel even aan wennen. Verbaasd vraag je je af wat er aan scheelt. Misschien moet je toch eens wat meer naar het advies van anderen luisteren?

 

Weekhoroscoop Steenbok

De druk wordt opgevoerd. Hier word je onzeker van. Er zijn verantwoordelijkheden waar je niet onderuit kan. Besef dat de sterren je de uitdaging geven om voor jezelf de puntjes op de ‘i’ te zetten, dan wordt het een stuk makkelijker.

 

Weekhoroscoop Waterman

Je bruist van de levenslust en gaat aan al je belemmerende grenzen voorbij. Je rebelse kant kan hierdoor wel bijzonder extrovert zijn. Geef je geliefden ruimte en loop een blokje om als je merkt dat je aanwezigheid te sterk is.

 

Weekhoroscoop Vissen

Je krijgt alle gelegenheid om het contact met jezelf krachtiger te maken. Je persoonlijke groei staat centraal. Een intieme en sterke relatie helpt je hiermee door een onduidelijk voorval. Laat je leiden door je intuïtie!

Sterrenbeeld Waterman

21 januari t/m 18 februari

Onverwacht bezoek doet veel stof opwaaien. Je geniet van een hartverwarmde ontmoeting. Oude herinneringen worden opgehaald, waarbij een je verrast door een geheim. Op Valentijnsdag deel je liefde met iedereen die nauw aan je sociale hart is verbonden.

 

  Sterrenbeeld Vissen

19 februari t/m 20 maart

De tijd breekt aan om je even op jezelf te concentreren. Je energiepeil daalt en je immuunsysteem komt op een laag pitje te staan. Door mee te bewegen, word je iets waardevols aangereikt. Rust geeft je ruimte voor nieuwe ideeën. Maak hier gebruik van!

  Sterrenbeeld Ram

21 maart t/m 20 april

Je hebt veel warmte te geven. Het zijn je vrienden en sociale contacten waar alle aandacht naar uit gaat. Je steekt een goede vriend(in) een hart onder de riem.
Een glimlach komt weer tevoorschijn. De liefde verwarmt je passievol.

  Sterrenbeeld Stier

21 april t/m 21 mei

Op je werk zet je je beste beentje voor. Een gesprek is de aanleiding naar een nieuwe uitdaging. Ergens diep in je groeit het verlangen, grenzen te verleggen. Geef toe aan dit verlangen! Je gaat uitkijken naar een heerlijke uitstap.

  Sterrenbeeld Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Diepgaande onderwerpen prikkelen je nieuwsgierigheid. Je gaat een ontdekkingsreis tegemoet waarin spirituele onderwerpen je uitnodigen. Voor het bespreken van een vakantie breekt de juiste tijd aan. Je verdiept je in bijzondere culturen.

  Sterrenbeeld Kreeft

22 juni t/m 22 juli

De sterren hebben het plan opgepakt je te steunen. Je krijgt de mogelijkheid om je te bevrijden van zaken die zwaar op je gevoelige schouders rusten. Laat gevoelens er zijn. Je weet wat je wilt en waar je voor staat!

  Sterrenbeeld Leeuw

23 juli t/m 23 augustus

De kracht om jezelf in het middelpunt te zetten, doet anderen de ogen openen. Echter, één persoon kan dit niet waarderen. Vertrouw erop dat je warme hart de oplossing geeft en laat je leiden door je wijsheid en creativiteit.  

  Sterrenbeeld Maagd

24 augustus t/m 23 september

Opgewekt beweeg je jezelf door de dagen. Je verlangen naar meer bewegingsruimte stuurt je naar een beslissing. Geef hieraan toe en laat je perfectionistische blik voor wat het is. Minder lasten op je schouders maakt het leven kleurrijker!

  Sterrenbeeld Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Je lieve karakter brengt thuis veel rust. Hectische weken hebben veel energie gekost. Je talent voor creativiteit drijft je naar het verlangen om je huis te veranderen. Je partner sputtert tegen. Een lieve glimlach is al voldoende om te beginnen.

  Sterrenbeeld Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Het liefst doe je helemaal niets. Volg je verlangen! Doe je dit niet, dan kan je aardig confronterend zijn voor je omgeving. Het is het prachtige onderwerp liefde wat je op het juiste been zet. Samen met je partner geniet je.

Sterrenbeeld Boogschutter

23 november t/m 21 december

Een financiële meevaller doet je goed. Dit geeft je de rust weer in volle vaart vooruit te kunnen. Blijf op je hoede dat je niet te enthousiast wordt en blijf uit de rode cijfertjes. Een wetenschappelijke ontdekking trekt je aandacht.

Lees meer over de eigenschappen van de sterrenbeelden of je horoscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl

Goede podcast apparatuur stelt jou in staat om je eigen professionele podcast te maken

Heb je ambities om je eigen podcast te maken? Dan is het van belang dat je beschikt over de juiste podcast apparatuur. Het aanschaffen van deze apparatuur is echter wel een flinke investering, zeker als particulier of klein bedrijf zijnde. Verstandig is daarom om professionele podcast apparatuur te huren bij een specialist, zodat je verzekerd bent van materiaal van topkwaliteit. Podcast Factory is een bedrijf dat je kan helpen. Zij hebben alles in huis om voor goede geluidsopnames. Je kunt jouw podcast precies zo maken als jij voor ogen hebt en zeker weet dat het geluid goed is, dus zonder ruis of storende externe geluiden. Dit maakt jouw podcast professioneel en daardoor zal deze ook beter gewaardeerd worden door de luisteraars. Dat is toch precies wat je wilt?

De medewerkers van deze specialist helpen jou graag

Bij Podcast Factory kun je werkelijk waar alle apparatuur en andere benodigdheden huren die je maar nodig hebt om een goede podcast te maken. Een goede microfoon is hier een voorbeeld van, maar ook kwalitatieve software voor het opnemen van podcasts draagt hieraan bij. De deskundige medewerkers van dit bedrijf helpen je graag om van jouw podcast een succes te maken. Zij geven tips voor jouw podcast, helpen je met de apparatuur en indien nodig installeren ze de software ook voor jou. Zo weet je zeker dat de voorbereiding in orde is en jij met een gerust hart kunt beginnen aan de opname.

Ook het huren van een opnamestudio is mogelijk

Ben je helemaal klaar om jouw podcast op te nemen, maar beschik je niet over een geschikte locatie? Naast podcast apparatuur is het tevens mogelijk om een opnamestudio te huren bij deze specialist. De studio’s van Podcast Factory zijn geluidsdicht en bieden jou de gelegenheid om in alle rust een goede podcast te maken. Bovendien lopen er diverse medewerkers rond die jou kunnen ondersteunen bij het opzetten, uitvoeren en monteren van je podcast, zodat er eigenlijk niks meer mis kan gaan!

Schakel de specialist in

Wil je podcast apparatuur huren bij deze specialist? Neem dan contact met hen op. Zij bieden alles voor een podcast voor topkwaliteit. Schakel de professionals in en kom samen tot een prachtig eindresultaat!

Een rad van avontuur kopen met uw huisstijl erop bedrukt

Voor uw bedrijf, merk of vereniging is het raadzaam om het rad van fortuin spel in te zetten om op te vallen op een beurs of evenement. Het is een leuke manier om interactie met uw doelgroep te bereiken en men zal het zich ook blijven herinneren. Bij Spetr ontwikkelen ze een gepersonaliseerd spel voor u precies zoals u dat wenst. Wilt u een rad van avontuur kopen in de kleuren van de huisstijl? Of wilt u het rad laten ontwerpen in een bepaald thema? Dan zit u bij hen helemaal goed!

De mogelijkheden voor een rad van fortuin

Door een rad van avontuur bij Spetr te kopen, biedt het u de mogelijkheid om deze geheel op maat de laten maken. Kies voor het materiaal uit hout, karton, plexiglas of whiteboard. De afmeting van het rad is 80 centimeter. Daarnaast kiest u zelf of u er wielen onder wilt en hoe de verlichting eruit moet komen te zien. Wilt u een rad van avontuur kopen om deze vervolgens op uw balie of statafel te plaatsen? Kies dan voor een tafelmodel. Deze is iets kleiner met een doorsnee van 60 cm. Wilt u het ontwerp door dit bedrijf laten opmaken? Dan worden hiervoor ontwerpkosten in rekening gebracht. Bovendien is het van belang om voordat het rad geproduceerd wordt, na te denken over het spel en het uiteindelijke doel. Kan men iets ontvangen, doneren of winnen? Ook voor de invulling van het spel gaan de specialisten van dit bedrijf graag met u om tafel zitten.

Een goede presentatie is belangrijk voor uw bedrijf

Wanneer u wilt dat men uw bedrijf zal blijven herinneren is het van belang om op te vallen. Met de custom made producten van Spetr geef u uw evenement een unieke draai, valt u op en verhoogt u het bezoekersaantal. Wilt u een op maat gemaakte rad van avontuur kopen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.spetr.nl/

Leerzame workshops voor bedrijven

Wanneer u workshops voor bedrijven met een geslaagde act wilt organiseren, dan komt er veel bij kijken. 2Bemoved is het bedrijf uit Haarlem dat precies daarin gespecialiseerd is. Het biedt u een uitgebreide keuze aan van op maat gemaakte acts voor allerlei soorten personeelsfeesten waarbij bedrijfstheater centraal staat. Tijdens dit bedrijfstheater wordt een act in een zandverhaal gegoten, wordt er aan teambuilding gedaan en gebeurt er nog veel meer dat op de planning staat. Bekijk op uw gemak de website en laat u inspireren door het keuzeaanbod van verschillende acts.

Indrukwekkende workshops voor bedrijven

Dankzij hun ervaring in de business entertainment raken de professionals altijd de juiste snaar tijdens de gekozen act voor uw bedrijfsfeest. Op deze manier wordt het dan ook een succes. Dit doet het bedrijf door theatrale concepten te bedenken en te verwerken in de vorm van een act van uw personeelsfeest. Denk hierbij aan spellen die de hiërarchie in uw personeelsgezelschap laten verdwijnen, zodat collega’s dichter tot elkaar komen. Of denk aan workshops voor bedrijven waarbij improvisatietheater plaatsvindt. Kies voor de activiteit die het beste bij uw bedrijf past en maak er een geweldige dag van met uw collega’s.

Ga voor een unieke beleving

Wanneer u besluit bedrijfstheater in te zetten voor bijvoorbeeld een congres, bijeenkomst of bedrijfsfeest, dan kiest u voor een maximale beleving vol plezier en nieuwe inzichten. Tijdens de act van dit bedrijf wordt de verbeelding geprikkeld en wordt er enthousiasme gecreëerd binnen uw gezelschap. Enthousiasme en ontspanning kunnen een goed effect hebben bij bijvoorbeeld bedrijfsplannen rond een herziene strategie, een nieuw project of bij een nieuw product. Iedereen wordt meer zichzelf en (her)ontdekt hun eigen drijfveren tijdens de act. Workshops voor bedrijven wordt op deze manier een speels succes.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u meer informatie nodig over workshops voor bedrijven die worden gegeven door dit bedrijf uit Haarlem? Of wilt u meteen een offerte aanvragen voor de act tijdens uw congres of bijeenkomst? Aarzel niet en neem meteen contact met het bedrijf op via de contactgegevens op de website.

https://www.2bemoved.nl/

Stretchtenten huren om een luxe en sfeervolle uitstraling te creëren

Bij de organisatie van een evenement of groot feest komt veel kijken. Catering, eventuele beveiliging, optredens en natuurlijk tenten. Het huren van stretchtenten biedt u de mogelijkheid om uw evenement een luxe en sfeervolle uitstraling te geven. De tenten met open zijde zijn een ware eyecatcher en zijn geschikt voor verschillende evenementen. Zo kunt u ze inzetten op een bruiloft met een mooie locatie in de buitenlucht. Maar ook voor bedrijfsfeesten zijn deze tenten prima oplossingen. U kunt deze stretchtenten huren bij Olijslagers Tentenverhuur. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verhuur van deze tenten, weten zij als geen ander welke tent het beste bij uw situatie past.

Grote en kleine stretchtenten huren

Bij deze partij kunt u zowel grote als kleine stretchtenten huren. Voor grootschalige of kleinschalige feesten of evenementen hebben zij dus altijd wel een tent beschikbaar. Door stretchtenten in te zetten, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het weer. Ze bieden perfecte bescherming tegen de felle zon, maar ook tegen flinke buien. Dit bedrijf kan vrijwel altijd maatwerk leveren. Ze hebben verschillende standaardformaten, maar de tenten zijn op elkaar aan te sluiten. Zo kunt u een almaar grotere tent creëren. De tenten zijn flexibel te plaatsen, waardoor vrijwel elke locatie geschikt is. De grootste tent bij Olijslagers Tentenverhuur is maar liefst 10 bij 20 meter!

Alles onder een dak voor uw evenement

Behalve dat u hier stretchtenten kunt huren, kunt u hier terecht voor nog veel meer voor uw evenement. Denk hierbij aan meubilair, decoratie, licht en geluid en nog veel meer. Alles onder een dak dus. U hoeft niet op zoek te gaan naar verschillende aanbieders. Dat bespaart u tijd en geld. Vraag de specialisten bij Olijslagers Tentenverhuur naar de mogelijkheden voor het huren van stretchtenten. Weet u niet precies welke tent het beste voor uw evenement is? Vraag het hen gerust. Zij geven u ook vooraf een offerte op maat.  

https://www.olijslagers.nl/

Escape room Delden voor originele en spannende escape rooms die zeer realistisch zijn.

Een escape room is een kamer waar je voor een uur wordt opgesloten. Vaak hebben de kamers verschillende thema’s en het doel is dat je binnen dat uur allemaal aanwijzingen in de kamer vind om zo de code te kraken om de deur te openen. Het doel bij Escape room Delden is om zo snel mogelijk dit te doen en binnen een uur want anders ben je opgesloten. Escape room Delden kan je deze ervaring bieden om zo te zorgen dat jij een realistische beleving hebt. Wil je altijd al eens weten hoe het er in een escape room aan toe gaat en hoe goed jij jezelf kan bevrijden, hoe jij reageert wanneer je onder een enorme tijdsdruk staat? Escape room Delden kan je een mooie ervaring bieden door je op te sluiten in een kamer vol met aanwijzingen waar je jezelf uit moet bevrijden zodat je weet hoe het is om in het echte leven opgesloten te zitten en je weg eruit moet puzzelen voordat het te laat is. Zo weet jij hoe je presteert onder spanning en druk en weet jij hoe het voelt hoe het is als een film.

Escape room Delden kan je veel plezier bieden voor iedereen

Escape room Delden is de beste en mooiste escape room uit de omgeving van Delden en omstreken. Laat je verrassen door verschillende thema’s die de escape rooms hebben en verschillende zones zodat jij helemaal in het gevoel komt en het allemaal echt lijkt. Het is zo goed opgemaakt dat je helemaal in de belevenis wordt opgezogen. Een race tegen de klok bij Escape room Delden waar het belangrijk is dat je slim en goed nadenkt en je verder denkt en tactisch denkt. Een super spel dus om je eigen kunnen te testen en te ondervinden hoe jij reageert in deze situaties.

 Ontdek de hoofdstad zoals nooit tevoren tijdens het Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival tovert de Nederlandse hoofdstad deze winter om tot een kleurrijke oase. Dit gebeurt zowel aan wel als op water. Ook dit jaren strijken er weer teintallen internationale kunstenaas neer in de stad met kleurrijke lichtinstallaties. Het thema in 2018-2019? The Medium is the message, of het medium is de boodschap. Nieuwsgierig hoe dit zich vertaalt naar prachtige kunstwerken van licht? Er is geen mooiere manier om het Amsterdam Light Festival te ontdekken dan vanop het water van de Amsterdamse grachten. Daarom organiseert Lovers Canal Cruises, officiële partner van het festival, dagelijks cruises die de route van lichtfestival volgen. Deze boottochten worden toepasselijk de Water Color Cruises genoemd.

Geniet in alle warmte en comfort van het Amsterdam Light Festival

Wil jij het Amsterdam Light Festival ontdekken vanop het water? Stap dan een van de vele avonden van het festival op een boot van Lovers Canal Cruises. Deze boten zijn ruim en heerlijk warm. Lekker gezellig dus en perfect voor een leuk uitje met vrienden en familie tijdens de kille wintermaanden. Zo geniet je in optimaal comfort van het prachtige lichtfestival in Amsterdam. De boten van de rederij zijn bovendien uitgerust met moderne technologie. Zo kom je door middel van de audiocommentaar alles te weten over de verschillende lichtinstallaties en kunstenaars van het Amsterdam Light Festival.

Waar stap jij op voor je cruise van het Amsterdam Light Festival?

Ben jij ook helemaal overtuigd van een Water Color Cruise langs het Amsterdam Light Festival? Dan boek je toch snel jouw kaartjes online bij Lovers Canal Cruises! Online geniet je bovendien van korting en ontvang je gratis een heerlijk Tony Chocolonely reepje. Je hebt bovendien verschillende mogelijke opstapplaatsen. Wil je bijvoorbeeld je cruise langs het Amsterdam Light Festival beginnen aan het Centraal Station? Of ben je die avond in de buurt van het Leidseplein of het Anne frank huis? Dan kan je meteen ook daar op de boot stappen. Zo geniet jij optimaal van je avond in Amsterdam en het lichtfestival.

Veilige artikelen voor uw speeltuin kopen

Wilt u speeltoestellen voor uw speeltuin kopen? Dan is het belangrijk dat deze veilig zijn. U wilt immers dat de kinderen veilig spelen in uw speeltuin, toch? Daarom gaat u naar een specialist zoals Ameco Playgrounds. Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in het produceren van kwalitatieve speeltoestellen voor binnen- en buitenspeeltuinen. De speeltoestellen voldoen altijd aan de Europese en het land gebonden veiligheidsnormen. Dit heeft betrekking op indoorcomponenten en complete speeltuinen. Bovendien hanteert dit bedrijf de strengste kwaliteitseisen bij het ontwerpen van een speeltoestel. Zo weet u zeker dat de kinderen veilig spelen in uw speeltuin met kwalitatieve speeltoestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Zelf een speeltoestel ontwerpen: hoe werkt dit?

Hoe leuk is het dat u zelf een speeltoestel voor uw speeltuin kunt ontwerpen? Zo maakt u uw speeltuin echt tot een succes. Hoe dit in z’n werk gaat? Dat leggen de specialisten van Ameco Playgrounds u graag uit. Weet u zelf al precies welke speeltoestellen u voor uw speeltuin wilt kopen? En bent u al bezig geweest met het ontwerpen van een speeltoestel? Of is het gebleven bij ideeën in uw hoofd? In beide gevallen kunt u uitstekend terecht bij deze specialist. Laat het idee door professionele ontwerpers van Ameco Playgrounds uitwerken en creëer uw eigen speelomgeving. Kinderen beleven zeker een geweldige dag in uw speeltuin.

Speeltoestellen voor uw speeltuin kopen? Ontdek de mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Ameco Playgrounds. In het assortiment vindt u speeltoestellen van allerlei thema’s. Zo kunt u kiezen voor een pamperzone: een speelplaats voor jonge kinderen met een uitdagende en leerrijke omgeving. Maar ook een speelhuisje met een uniek ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Wilt u zelf een speeltoestel ontwerpen? Of kiest u voor een specifiek thema? Denk aan een piratenomgeving. U bepaalt zelf welke speeltoestellen u voor uw speeltuin wilt kopen. De experts van Ameco Playgrounds luisteren graag naar uw wensen als u contact met ze opneemt. Zij zorgen ervoor dat het speeltoestel volledig aansluit op uw wensen en behoeften.