Stretchtenten huren om een luxe en sfeervolle uitstraling te creëren

Bij de organisatie van een evenement of groot feest komt veel kijken. Catering, eventuele beveiliging, optredens en natuurlijk tenten. Het huren van stretchtenten biedt u de mogelijkheid om uw evenement een luxe en sfeervolle uitstraling te geven. De tenten met open zijde zijn een ware eyecatcher en zijn geschikt voor verschillende evenementen. Zo kunt u ze inzetten op een bruiloft met een mooie locatie in de buitenlucht. Maar ook voor bedrijfsfeesten zijn deze tenten prima oplossingen. U kunt deze stretchtenten huren bij Olijslagers Tentenverhuur. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verhuur van deze tenten, weten zij als geen ander welke tent het beste bij uw situatie past.

Grote en kleine stretchtenten huren

Bij deze partij kunt u zowel grote als kleine stretchtenten huren. Voor grootschalige of kleinschalige feesten of evenementen hebben zij dus altijd wel een tent beschikbaar. Door stretchtenten in te zetten, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het weer. Ze bieden perfecte bescherming tegen de felle zon, maar ook tegen flinke buien. Dit bedrijf kan vrijwel altijd maatwerk leveren. Ze hebben verschillende standaardformaten, maar de tenten zijn op elkaar aan te sluiten. Zo kunt u een almaar grotere tent creëren. De tenten zijn flexibel te plaatsen, waardoor vrijwel elke locatie geschikt is. De grootste tent bij Olijslagers Tentenverhuur is maar liefst 10 bij 20 meter!

Alles onder een dak voor uw evenement

Behalve dat u hier stretchtenten kunt huren, kunt u hier terecht voor nog veel meer voor uw evenement. Denk hierbij aan meubilair, decoratie, licht en geluid en nog veel meer. Alles onder een dak dus. U hoeft niet op zoek te gaan naar verschillende aanbieders. Dat bespaart u tijd en geld. Vraag de specialisten bij Olijslagers Tentenverhuur naar de mogelijkheden voor het huren van stretchtenten. Weet u niet precies welke tent het beste voor uw evenement is? Vraag het hen gerust. Zij geven u ook vooraf een offerte op maat.  

https://www.olijslagers.nl/

Escape room Delden voor originele en spannende escape rooms die zeer realistisch zijn.

Een escape room is een kamer waar je voor een uur wordt opgesloten. Vaak hebben de kamers verschillende thema’s en het doel is dat je binnen dat uur allemaal aanwijzingen in de kamer vind om zo de code te kraken om de deur te openen. Het doel bij Escape room Delden is om zo snel mogelijk dit te doen en binnen een uur want anders ben je opgesloten. Escape room Delden kan je deze ervaring bieden om zo te zorgen dat jij een realistische beleving hebt. Wil je altijd al eens weten hoe het er in een escape room aan toe gaat en hoe goed jij jezelf kan bevrijden, hoe jij reageert wanneer je onder een enorme tijdsdruk staat? Escape room Delden kan je een mooie ervaring bieden door je op te sluiten in een kamer vol met aanwijzingen waar je jezelf uit moet bevrijden zodat je weet hoe het is om in het echte leven opgesloten te zitten en je weg eruit moet puzzelen voordat het te laat is. Zo weet jij hoe je presteert onder spanning en druk en weet jij hoe het voelt hoe het is als een film.

Escape room Delden kan je veel plezier bieden voor iedereen

Escape room Delden is de beste en mooiste escape room uit de omgeving van Delden en omstreken. Laat je verrassen door verschillende thema’s die de escape rooms hebben en verschillende zones zodat jij helemaal in het gevoel komt en het allemaal echt lijkt. Het is zo goed opgemaakt dat je helemaal in de belevenis wordt opgezogen. Een race tegen de klok bij Escape room Delden waar het belangrijk is dat je slim en goed nadenkt en je verder denkt en tactisch denkt. Een super spel dus om je eigen kunnen te testen en te ondervinden hoe jij reageert in deze situaties.

 Ontdek de hoofdstad zoals nooit tevoren tijdens het Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival tovert de Nederlandse hoofdstad deze winter om tot een kleurrijke oase. Dit gebeurt zowel aan wel als op water. Ook dit jaren strijken er weer teintallen internationale kunstenaas neer in de stad met kleurrijke lichtinstallaties. Het thema in 2018-2019? The Medium is the message, of het medium is de boodschap. Nieuwsgierig hoe dit zich vertaalt naar prachtige kunstwerken van licht? Er is geen mooiere manier om het Amsterdam Light Festival te ontdekken dan vanop het water van de Amsterdamse grachten. Daarom organiseert Lovers Canal Cruises, officiële partner van het festival, dagelijks cruises die de route van lichtfestival volgen. Deze boottochten worden toepasselijk de Water Color Cruises genoemd.

Geniet in alle warmte en comfort van het Amsterdam Light Festival

Wil jij het Amsterdam Light Festival ontdekken vanop het water? Stap dan een van de vele avonden van het festival op een boot van Lovers Canal Cruises. Deze boten zijn ruim en heerlijk warm. Lekker gezellig dus en perfect voor een leuk uitje met vrienden en familie tijdens de kille wintermaanden. Zo geniet je in optimaal comfort van het prachtige lichtfestival in Amsterdam. De boten van de rederij zijn bovendien uitgerust met moderne technologie. Zo kom je door middel van de audiocommentaar alles te weten over de verschillende lichtinstallaties en kunstenaars van het Amsterdam Light Festival.

Waar stap jij op voor je cruise van het Amsterdam Light Festival?

Ben jij ook helemaal overtuigd van een Water Color Cruise langs het Amsterdam Light Festival? Dan boek je toch snel jouw kaartjes online bij Lovers Canal Cruises! Online geniet je bovendien van korting en ontvang je gratis een heerlijk Tony Chocolonely reepje. Je hebt bovendien verschillende mogelijke opstapplaatsen. Wil je bijvoorbeeld je cruise langs het Amsterdam Light Festival beginnen aan het Centraal Station? Of ben je die avond in de buurt van het Leidseplein of het Anne frank huis? Dan kan je meteen ook daar op de boot stappen. Zo geniet jij optimaal van je avond in Amsterdam en het lichtfestival.

Veilige artikelen voor uw speeltuin kopen

Wilt u speeltoestellen voor uw speeltuin kopen? Dan is het belangrijk dat deze veilig zijn. U wilt immers dat de kinderen veilig spelen in uw speeltuin, toch? Daarom gaat u naar een specialist zoals Ameco Playgrounds. Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in het produceren van kwalitatieve speeltoestellen voor binnen- en buitenspeeltuinen. De speeltoestellen voldoen altijd aan de Europese en het land gebonden veiligheidsnormen. Dit heeft betrekking op indoorcomponenten en complete speeltuinen. Bovendien hanteert dit bedrijf de strengste kwaliteitseisen bij het ontwerpen van een speeltoestel. Zo weet u zeker dat de kinderen veilig spelen in uw speeltuin met kwalitatieve speeltoestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Zelf een speeltoestel ontwerpen: hoe werkt dit?

Hoe leuk is het dat u zelf een speeltoestel voor uw speeltuin kunt ontwerpen? Zo maakt u uw speeltuin echt tot een succes. Hoe dit in z’n werk gaat? Dat leggen de specialisten van Ameco Playgrounds u graag uit. Weet u zelf al precies welke speeltoestellen u voor uw speeltuin wilt kopen? En bent u al bezig geweest met het ontwerpen van een speeltoestel? Of is het gebleven bij ideeën in uw hoofd? In beide gevallen kunt u uitstekend terecht bij deze specialist. Laat het idee door professionele ontwerpers van Ameco Playgrounds uitwerken en creëer uw eigen speelomgeving. Kinderen beleven zeker een geweldige dag in uw speeltuin.

Speeltoestellen voor uw speeltuin kopen? Ontdek de mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Ameco Playgrounds. In het assortiment vindt u speeltoestellen van allerlei thema’s. Zo kunt u kiezen voor een pamperzone: een speelplaats voor jonge kinderen met een uitdagende en leerrijke omgeving. Maar ook een speelhuisje met een uniek ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Wilt u zelf een speeltoestel ontwerpen? Of kiest u voor een specifiek thema? Denk aan een piratenomgeving. U bepaalt zelf welke speeltoestellen u voor uw speeltuin wilt kopen. De experts van Ameco Playgrounds luisteren graag naar uw wensen als u contact met ze opneemt. Zij zorgen ervoor dat het speeltoestel volledig aansluit op uw wensen en behoeften.