Heerlijke gerechten voor elk moment van de dag bij het restaurant nabij Gennep

Zoekt u een restaurant in de omgeving van Wanroij en Gennep waar u de hele dag kunt genieten van heerlijke gerechten van lokale leveranciers? Dan bent u van harte welkom bij Grand Café ’t Raadhuis. Begin de dag goed met een kop koffie of thee met gebak bij dit restaurant. In de middag geniet u van een heerlijke lunch waar u de keuze heeft uit een groot aantal gerechten. Van heerlijke koude luxe broodjes, tot aan warme lunchgerechten zoals een uitsmijter of een omelet. Kies uw lievelingsgerecht uit en geniet van een heerlijk maal. Ook in de avond is dit restaurant nabij Gennep een uitstekende keuze om te dineren. Kies uit een uitgebreide menukaart of een van de gerechten uit de restaria. Sluit uw dag goed af met een heerlijke borrel in het café.

Schakel een restaurant nabij Gennep in voor de catering op uw feest

Plant u een groot feest? Maak het dan helemaal af en boek een professionele cateraar die uw feest voorziet van heerlijk eten. U en uw gasten zullen ongetwijfeld verrast worden door de heerlijke gerechten van een restaurant in Wanroij, niet ver van Gennep. Bij feesten op locatie staat Grand Café ’t Raadhuis voor u klaar. U rekent op de jarenlange ervaring. Wat zijn uw wensen en hoe ziet u het graag? Vertel het aan deze specialist en zij zullen er alles aan doen om uw wensen werkelijkheid te maken. Zoekt u niet alleen naar een cateraar, maar ook nog naar een leuke activiteit? Daar helpen zij u ook graag bij. Denk bijvoorbeeld aan solex en buggy rijden of een pubquiz.

Een heerlijk diner voor iedereen in een restaurant in de omgeving van Gennep

Bent u op zoek naar een restaurant in de omgeving van Gennep waar u kunt genieten van een heerlijk diner? Breng dan een bezoek aan Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij. Voor iedereen is hier wat wils. Van een lekkere Black Angus steek tot aan een zeewolf filet en tagliatelle pasta met vis, kip of verse geitenkaas. Of kies een drie-gangen menu, dat u helemaal zelf samenstelt! Zo weet u zeker dat wat u kiest helemaal uw smaak is. Kom een langs in dit restaurant waar iedereen zich thuis voelt dankzij de warme sfeer. Dineer in een voormalig raadhuis dat is omgetoverd tot een restaurant. Geniet van smaakvolle én betaalbare bourgondische gerechten en laat u verrassen door de chef.