Mooie sieraden voor uw kind

Bent u op zoek naar mooie sieraden voor uw kind? Zoek dan niet verder want wij hebben de mooiste en uitgebreidste collectie van kindersieraden in Nederland. Goud, zilver of RVS? Wij hebben het allemaal en voor verschillende prijskaartjes. Bent u op zoek naar een mooie ketting, een paar oorbellen of juist een mooie neuspiercing? Zoek niet verder want wij hebben de mooiste kindersieraden voor u. U zoekt wellicht iets moois om aan uw kind te geven, als een mooie herinnering die ze altijd bij hun dragen of zoekt u iets moois en leuks voor een speciale gelegenheid die er aan komt en wilt u dat uw kind er even mooi uit ziet als u, dan bent u hier aan het goede adres.

Een uitgebreid aanbod van kindersieraden

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod van kindersieraden. Met een grote collectie en diverse ontwerpen bent u gegarandeerd altijd aan het goede adres bij ons. U gaat gegarandeerd niet met lege handen naar huis als u ervoor kiest om bij ons te shoppen voor kindersieraden. Of het nu gaat om gouden sieraden, zilveren sieraden of rvs sieraden, u bent hier aan het goede adres. Ook voor elk prijskaartje hebben wij wat te bieden. We hebben zowel iets chique ontwerpen als schattige of gewoon leuke ontwerpen. Ook hebben wij een grote stoere collectie voor alle stoere jongens en meisjes die kindersieraden leuk vinden.

Kindersieraden voor iedereen

Omdat wij vinden dat we toegankelijk moeten zijn voor iedereen bieden wij veel verschillende kindersieraden aan in verschillende prijscategorieën, zo kunt u met elk budget en elk prijskaartje shoppen bij ons. Zo blijven wij toegankelijk voor elk kind en elke ouder die op zoek is naar een mooi sieraad. Dus bent u op zoek naar een sieraad? Zoek dan niet verder want wij hebben iets voor elke portemonnee.

De gouden tip voor een leuk schoolreisje: bezoek een binnenspeeltuin nabij Breda

Boek het schoolreisje voor jouw klas dit jaar bij een binnenspeeltuin in de buurt van Breda, dan is succes gegarandeerd! Kids Wonderland is de uitgelezen plek voor urenlang speelplezier. Met ruim 2500m² aan activiteiten zijn kinderen tot en met 12 jaar urenlang zoet. Begeleiders en leerkrachten kunnen toekijken onder het genot van een kopje koffie, maar zijn uiteraard ook vrij om mee te gaan op avontuur! Vergeet niet om alle kinderen sokken te laten meenemen of aantrekken, het is namelijk verplicht om sokken te dragen in deze binnenspeeltuin nabij Breda en Tilburg. Daarnaast worden dichte schoenen ook verplicht bij sommige toestellen.

Een schoolreisje om nooit te vergeten

Met een schoolreisje naar Kids Wonderland zullen de kids uit jouw klas een ervaring opdoen die ze niet snel zullen vergeten. De leukste binnenspeeltuin vlakbij Breda gelegen biedt verschillende arrangementen aan, afhankelijk van uw budget. Voor €8 per kind heb je de entreeprijs betaald, krijg je onbeperkt ranja en een gereserveerde tafel. Voor een meerprijs van €1,75 krijgt ieder kind ook frietjes met saus. De derde optie kost €11 per kind. Hierbij mogen de kinderen ook een snack kiezen voor bij de patat. Voor schoolreizen met 40 kinderen of meer worden er speciale tarieven gerekend.

Voor ieder kind iets lekkers

Aangezien er geen eten of drinken van thuis meegenomen mag worden naar deze indoor speeltuin, is een arrangement met eten er bij wel aan te raden. Overigens mag er wel fruit meegenomen worden. Zo krijgen de kinderen toch hun benodigde vitamines binnen. Mochten er zich allergieën of andere etenswensen voordoen, kan er uiteraard altijd even contact opgenomen worden met Kids Wonderland.

Openingsdagen en -tijden

In principe is de binnenspeeltuin van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend. Schoolreisjes zijn te boeken op maandag, dinsdag en donderdag. Mocht een andere dag beter uitkomen, dan kan er even overlegd worden met een van de medewerkers.

https://www.kidswonderland.nl/

Voorkom leerachterstand en voer een ADHD test bij uw kind uit

Is uw kind soms niet rustig te krijgen, heeft hij of zij moeite om zich voor langere tijd te concentreren? Merkt u dat uw kind een achterstand heeft op het gebied van sociale vaardigheden? Dan heeft uw zoon of dochter misschien ADHD. Om dit zeker te weten, laat u best een ADHD test doen met uw kind door een professioneel ADHD instituut. U kunt hiervoor terecht bij het ADHD Instituut Roosendaal. Wordt ADHD vastgesteld bij uw kind? Dan biedt het instituut u en uw familie professionele begeleiding en leert het u omgaan met ADHD en wat het betekent voor u. 

Laat een ADHD test doen als uw kind dit gedrag vertoont

Kinderen met ADHD hebben moeite om zich te concentreren. Maar wat zijn de symptomen? Heeft uw kind het moeilijk met sociale vaardigheden waardoor het niet goed kan omgaan met andere kinderen? Is uw zoon of dochter hyperactief? Heeft uw kind een leerachterstand op school? Dan is het aan te raden om een ADHD test te laten doen met uw kind. Hiervoor gaat u best naar een professionele organisatie zoals het ADHD Instituut Roosendaal. Bij een positieve diagnose geven zij uw kind de beste begeleiding. Uw kind leert er praktische vaardigheden zoals plannen en organiseren. Dankzij de begeleiding leert uw kind bovendien om de beperking en mogelijkheden van deze stoornis te aanvaarden.

Professionele ADHD test en begeleiding voor uw kind tot 18 jaar

Op latere leeftijd kan uw kind last krijgen van de gevolgen van ADHD wanneer hier niets aan gedaan wordt. Daarom is het belangrijk om, zodra u het vermoeden heeft dat er iets mis, een ADHD test te doen met uw kind. Als de diagnose van ADHD wordt vastgesteld na een test bij uw kind, geeft een gespecialiseerde organisatie zoals het ADHD Instituut Roosendaal u en uw kind de beste begeleiding op maat. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hier al terecht voor een ADHD test en begeleiding. Ook oudere kinderen tot 18 jaar worden hier begeleid om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en een leerachterstand te voorkomen.

Dyslexie bij kinderen is goed te behandelen

Het kan een hectische tijd zijn wanneer u vermoedt dat uw kind dyslexie heeft. Er moeten verschillende onderzoeken worden gedaan en daarnaast is het van belang dat er nauw wordt samengewerkt met school. U schakelt een specialist als Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in voor het deskundig onderzoeken en behandelen van uw kind. De specialist houdt ook rekening met de school van uw kind en zorgt voor een goede communicatie over de benodigde aanpassingen, zoals de zogeheten compensatie en dispensatie. Daarnaast is het mogelijk dat uw kind bijvoorbeeld extra leestijd krijgt bij bepaalde vakken of gebruik mag maken van voorleessoftware. Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal adviseert u graag over alle aanpassingen en onderzoeken.

Betrek de school bij de dyslexie van uw kind en het behandelen hiervan

Heeft u of de school van uw kind gesignaleerd dat hij of zij achterblijft qua niveau? Of is het duidelijk dat taal een moeilijk facet is waar uw kind dagelijks moeite mee heeft? De kans is dan groot dat uw zoon of dochter dyslexie heeft, maar hoe en waar laat u dit behandelen? Dyslexie professioneel behandelen door Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal helpt u een grote stap vooruit. Samen met de school van uw kind en de specialist wordt er gewerkt aan een behandelingsplan. Hierbij is het van belang dat de docenten de voortgang van uw kind nauwlettend in de gaten houden. Uiteraard speelt u ook een grote rol in het proces: u bent de verbindende factor tussen alle partijen en uw kind.

Hoe kan ik dyslexie effectief behandelen bij mijn kind?

Heeft u het idee dat uw kind minder goed meekomt op school, maar vindt u het lastig om de oorzaak te achterhalen? Schakel dan Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in om uw kind te testen op dyslexie en hem of haar eventueel te behandelen. Allereerst wordt er een onderzoek uitgevoerd dat gericht is op het technisch en begrijpend lezen in combinatie met spelling en grammatica. Aan de hand van dit onderzoek wordt het niveau bepaald en kan er eventueel een diagnose worden gegeven. Na de diagnose schakelt u de specialist ook in voor het behandelen van dyslexie , die samen met school een professioneel behandelingsplan opstelt voor uw kind.