De10ambachten

Laat een fruitmand bezorgen als geschenk

Een fruitmand of fruitbox kun je laten bezorgen bij iemand die je beterschap wilt wensen, of juist om iemand te bedanken of te feliciteren. Daarnaast worden de boxen cadeau gedaan om een ander op te fleuren, geluk te wensen of bijvoorbeeld wanneer er een baby’tje geboren is. Met een fruitbox maak je een attent gebaar en geef je iemand een gezond geschenk boordevol vitaminen. Het is daarom ook leuk om iemand zomaar eens te verwennen door een fruitmand te laten bezorgen. Kies bijvoorbeeld een fruitbox met als extra geschenk een waterfles met infuser. Zo kan de ontvanger van jouw cadeau genieten van het fruit en van zelfgemaakt fruitwater. Deze en andere fruitboxen vind je in het assortiment van Topfruit.nl.

Fruitboxen in verschillende varianten

Bij Topfruit.nl vind je fruitboxen die je voor verschillende gelegenheden kunt laten bezorgen. Zo zijn er standaard manden boordenvol lekker fruit, maar kun je ook kiezen voor een variant gevuld met fruit, noten of snoep. Er zijn bovendien speciale fruitboxen die naast lekkere appels en kiwi’s ook allerlei exotische fruitsoorten bevatten. Wil je specifiek biologisch fruit bestellen? Dat is eveneens mogelijk bij Topfruit.nl. Daartoe kun je een biologische fruitbox laten bezorgen. Je hebt verder de mogelijkheid om tijdens het bestelproces van jouw box naar keuze nog leuke extra’s toe te voegen. Bijvoorbeeld een fijne reep chocolade, een setje tijdschriften of lekkere nootjes.

Bestel je fruitmand eenvoudig online

Via Topfruit.nl kun je jouw gekozen fruitbox of fruitmand snel laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland. Bestel je de box voor 20.00 uur op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag dan kan deze de volgende dag op locatie zijn. Op vrijdagen en zaterdagen kun je tot 17.00 uur bestellen. Wanneer je box op zaterdag of zondag besteld, wordt deze maandag bezorgd. Wil je jouw fruitbox op een specifieke datum laten bezorgen? Dit kun je tijdens het bestellen aangeven. Eveneens kun je een leuk kaartje toevoegen voorzien van je eigen persoonlijke boodschap. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Topfruit.nl.