Wil jij een percussie of een djembé workshop gaan volgen?

Met percussie instrumenten kun je muziek maken door erop te slaan. Vaak worden deze instrumenten in groepen gebruikt en dat maakt het ook heel leuk. Je kunt namelijk met een groepje mensen een workshop volgen met percussie instrumenten. Denk maar aan een goede djembé workshop.

Wat is een djembé?

Voordat je een workshop gaat volgen is het misschien handig om eerst te weten wat een djembé is. Het is een instrument wat oorspronkelijk uit West-Afrika komt. Het is een soort bekervormige trommel wat je met je handen bespeelt door er op verschillende manieren op te slaan. Ook maak je gebruik van verschillende ritmes waardoor je er muziek mee kunt maken. Een djembé wordt gemaakt van hout en de bovenkant wordt bespannen met een dierenvel. Tijdens de workshop kun je een eigen djembé meenemen of je gebruikt er een van de workshop zelf. Voor zulke workshops hoef je niet veel van muziek af te weten en je hoeft ook geen noten te kunnen lezen. Iedereen kan leren om op een goede manier een percussie instrument te gebruiken. Daarom is het leuk om een workshop in een groep te doen of met je kinderen. Ook zijn er speciale workshops die alleen voor kinderen bedoeld zijn.

Een djembé workshop gaat vooral om plezier maken, maar je leert er ook nog iets van. Je leert hoe het instrument in elkaar zit en hoe je een ritme kunt aanhouden. Een djembé kent drie basistonen, namelijk de bas, de open toon en de slap. De bas bevind zich in het midden van de djembé die je met de vlakke hand bespeelt. De andere tonen die je vooral met je vingers aan de zijkant, soms maak je ook tonen met alleen de toppen van je vingers. Een djembé of andere percussie workshops zijn voor iedereen leuk om te doen.Leer djembé spelen tijdens een workshop vol humor

Wil je djembé leren spelen tijdens een onvergetelijke en energieke workshop? Dan is Dununba het bedrijf om mee in zee te gaan. Al jaren organiseren zij de leukste muzikale workshops voor jong en oud met Braziliaanse en Afrikaanse percussie-instrumenten. Ook workshops waarbij je jouw eigen lichaam als muziekinstrument gebruikt, behoren tot de mogelijkheden. Dit bedrijf geeft namelijk naast een djembé workshop ook de leukste Braziliaanse percussie, bodypercussie en Boomwhacker workshops. Welke workshop je ook kiest, ze staan allemaal garant voor uren plezier. Ontdek je eigen ritme en dat van de anderen tijdens een workshop vol humor.

Volg een onvergetelijke workshop op een locatie naar keuze

De workshops van Dununba kun je met vrienden, familie of collega’s volgen. Jong en oud beleven er plezier aan en je kunt als bedrijf, school en particulier bij Dununba terecht. Zo organiseer je de meest unieke teambuildingactiviteiten, de leukste schoolprojecten en originele activiteiten voor familiedagen. Dit kan op iedere gewenste locatie, als er maar genoeg ruimte is. Is die ruimte er niet, dan kun je de djembé workshop op een locatie van Dununba volgen. Dan heb je meteen de mogelijkheid om een arrangement te boeken en deze unieke muzikale beleving te combineren met heerlijk eten. Zo beleef je veel plezier aan het maken van muziek en sluit je het op een gezellige manier af met een lunch, diner of borrel met hapjes.

Boek een workshop op maat

Waar wacht je nog op? Boek nu een djembé workshop via de website van Dununba en laat je wensen aan hen weten. Je bepaalt zelf de tijdsduur, de locatie en indien gewenst ook het thema. De workshops van Dununba zijn namelijk maatwerk en worden volledig op jouw wensen aangepast. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met dit bedrijf. Je zult zeker een onvergetelijke workshop volgen waarbij je vanuit het niets een swingend muziekstuk neerzet.

https://dununba.nl/

Bruiloft dj inhuren voor jouw feest in Arnhem

Het is eindelijk zo ver, je gaat je eigen bruiloft plannen. Er moet ontzettend veel worden geregeld om jouw dag als een droom te laten verlopen. Er wordt gekeken naar de setting van de bruiloft, de locatie, de gastenlijst, de make-up, de trouwjurk et cetera. Ook is het erg belangrijk om een leuk feest te geven na de bruiloft, ook wel de after party genoemd. Sommige van je gasten die niet op de bruiloft zelf waren komen wel naar het feest toe. Je kunt dan kiezen voor rustige muziek, maar je kunt ook een dj inhuren die de gaafste hits draait en waar iedereen lekker mee in de feeststemming komt. Een bruiloft dj kan je huren in Arnhem. De bruiloft dj uit Arnhem heeft al meerdere bruiloften meegemaakt en heeft dus al vaker muziek gedraaid op dit soort gelegenheden. 

Bruiloft dj inhuren

De bruiloft dj uit Arnhem heeft eigen apparatuur en daar hoef jij dus niet voor te zorgen. Jij nodigt de bruiloft dj in Arnhem uit en geeft door wat voor soort muziek jij graag op welk moment van de dag zou willen horen. Ook neemt de bruiloft dj uit Arnhem microfoons mee en geluidsinstallaties, waarmee meerdere mensen een speech zouden kunnen geven voor een grote groep. De bruiloft dj uit Arnhem zal zich volledig aanpassen aan de stijl van jouw bruiloft. Moet iedereen in het wit? Dan zal ook de bruiloft dj uit Arnhem in het wit gekleed naar de bruiloft komen en alle accessoires zullen ook in he wit worden meegenomen. Hierdoor wordt de dj goed opgenomen in het algehele plaatje tijdens de bruiloft. Ook kunnen de gasten verzoeknummers aanvragen bij de bruiloft dj uit Arnhem. Het inhuren van een bruiloft dj in Arnhem zorgt voor meer sfeer tijdens het feest en maakt de gasten ook wat losser en verhelpt de stijve sfeer die soms op een bruiloft kan heersen.


Wenst u liever een allround coverband voor uw bruiloft in te huren dan een dj? Ook dan zijn er echt volop mogelijkheden.

Waar kan je vinyl platen inkopen

Vinyl platen inkopen is voor veel mensen een leuke hobby, maar kan voor bedrijven ook heel lucratief zijn. De markt voor vinyl platen is groot, en vooral als ze mooi geëtaleerd staan in een mooi ontworpen platenzaak zullen er veel mensen zijn die graag vinyl platen inkopen, die misschien de nieuwste album van hun favoriete artiest of groep graag op een unieke manier willen beluisteren of die alleen maar het esthetische idee van een vinylplaat mooi vinden en hem daarom graad thuis ten toon stellen als een decorstuk of iets dergelijks om hun eigen muzieksmaak te etaleren en als gespreks stuk.

Nostalgie

Vinyl platen inkopen is de laatste tijd veel meer een trend geworden, en heel veel mensen kerven dit onder de invloed van de nostalgie. Veel mensen willen graag hun jeugd herleven, of willen zelfs investeren in dingen die niet eens bij hun jeugd hoorden, maar bij de jeugd van hun ouders. Gek genoeg is de cassette wel achterwege gebleven in deze nostalgierevolutie, maar  misschien dat mensen meer vinyl platen inkopen omdat een volle platenspeler die een plaat draait een imposant gezicht is, en een cassetetapeje is dat misschien iets minder. Ook de CD valt uit de smaak, maar misschien dat we die over een paar decennia weer terug zien net zoals wij dat nu met de vinylplaat doen.

Zeldzame platen

Vinyl platen inkopen kan ook lucratief zijn als niemand anders dezelfde plaat aanbiedt. Mensen die vinyl platen inkopen zijn misschien op zoek daar een heel zeldzaam album, iets wat niet populair is geweest in de tijd dat het uit werd gebracht of iets waarvan maar een hele gelimiteerde druk ooit is gemaakt, en als dit het geval is kunnen de prijzen fors oplopen. Of juist niet. Voor een plaat vol met middeleeuwse Vlaamse chansons draaien vrij weinig mensen hun hand