Ontdek de natuur wanneer u gaat fietsen in de Biesbosch

Een prachtig natuurgebied in Nederland, dan denkt u toch meteen aan nationaal park de Biesbosch. Als u van de natuur houdt moet u hier zeker eens langsgaan. De wandel- en fietspaden zijn uitstekend om te genieten van de mooie natuur. Houdt u van dieren? Dan is de Biesbosch hét park voor u! Bij bijna elk bezoek zult u wel een van de dieren die in het gebied leven aanschouwen. Tijdens het fietsen in de Biesbosch verdient u ook een tussenpauze. Hiervoor gaat u naar Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, lunch, hapjes en drankjes of een heerlijk diner.

Mis deze rustplek niet tijdens uw dag fietsen in De Biesbosch

Jaarlijks gaan duizenden mensen erop uit in de Biesbosch. Dat is geen verrassing, er zijn hier namelijk volop recreatiemogelijkheden aanwezig. Vooral in de zomer, wanneer alles in bloei staat en de dieren wakker zijn, is het lekker druk in het park. Een van de meeste ondernomen activiteiten is wel fietsen in De Biesbosch. Doordat uw fiets geen geluid maakt, heeft u een grotere kans om een van de dieren te spotten die in De Biesbosch wonen. Na uw fietstocht lekker bijtanken? Kom naar Restaurant en brasserie De Brabantse Biesbosch. Hier kunt u heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren met uitzicht op de rivier en het park. Komt u met veel? Dit is geen probleem, want er vallen genoeg arrangementen te kiezen.

Wilt u voordat u gaat fietsen in de Biesbosch eerst even bijtanken?

U wilt een dag gaan fietsen in de Biesbosch met uw vrienden, familie of kennissen. Heeft u zelf geen fiets of heeft u niet de mogelijkheid om deze mee te nemen? Wat nu? Restaurant en Brasserie De Brabantse Biesbosch heeft de oplossing! Zij verhuren namelijk vele soorten fietsen en bieden ook de mogelijkheid om met velen heerlijk koffie te drinken, te lunchen of te dineren. Er zijn verschillende fietsen te huur, waaronder: familiefietsen, elektrische fietsen, luxe fietsen, tandems en mountainbikes. Zo kunt u optimaal genieten van uw dag in de natuur en neemt dit bedrijf u alle zorgen uit handen.