Pannen nodig? Sola Fabriekswinkel heeft een breed assortiment van keuken artikelen

Meest gebruikte pannen

Welke pan gebruik jij het vaakst? Er zijn tientallen soorten pannen die je kunt gebruiken om te koken.  De meeste huishoudens kopen vaak een pannenset, omdat het super handig is voor in de keuken. Zo heb je namelijk veel mogelijkheden om verschillende soorten maaltijden te koken. In een restaurant worden veel soorten pannen gebruikt zoals een wok pan / steelpan / frituurpan enzovoort.

Voordelen en nadelen van een anti-baklaag pan

In een restaurant heb je een aantal koks in de keuken werken. 1 persoon houdt alles onder controle en proeft of het eten goed smaakt. Zo’n persoon noem je een chef-kok. Wat voor soort pannen gebruiken de koks? Nou de meeste koks koken in een pan zonder anti-baklaag. Een anti-baklaag pan is een eenvoudige pan die duurzamer en gezond is om in te koken. Je hebt veel voordelen en een aantal nadelen van een plaatstaal. Voordeel van deze pan is dat er geen extra materiaal wordt toegevoegd, waardoor die natuurlijk blijft. Hierdoor hoef je niet bang te zijn of er rare stoffen in je eten terecht komt. Het nadeel van deze pan is dat het een zwaar plaatstaal heeft en snel kan roesten. Maar dit kun je allemaal voorkomen door er goed mee om te gaan. Deze pan is geschikt om het op een hoge temperatuur te koken. Vlees kun je ook gemakkelijk hierin koken. Deze pan mag niet in de vaatwasser, omdat het hierdoor sneller kan roesten. Ook is het geen goed plan om je pan met zeep te wassen.

Breed assortiment

Wil je gebruik maken van deze pan? Zoek dan op internet naar Sola Fabriekswinkel. Deze bedrijf beschikt van veel mogelijkheden. Zo heeft deze bedrijf een breed assortiment van pannen, bestek, servies en nog veel meerdere producten. Ben je benieuwd naar de webshop? Ga dan zo snel mogelijk deze website raadplegen. Voor vragen of opmerkingen kun je hun mailen of bellen.

https://www.sola-fabriekswinkel.nl/