Racefiets specialist heeft voor iedereen een kwalitatieve fiets

Bent u op zoek naar een kwalitatieve nieuwe racefiets? Dan kunt u terecht bij Konijn Cycling Centre in Noord-Holland. Zij hebben een ruim aanbod in allerlei soorten racefietsen. Bij dit bedrijf vindt u de perfecte fiets voor al uw sportieve plannen. Bent u een sportieve wielrenner? Dan geniet u vast van het aanbod aerodynamische fietsen die tot op de millimeter nauwkeurig worden samengezet. Of bent u op zoek naar een veerkrachtige mountainbike voor recreatief of professioneel gebruik? Geen probleem voor Konijn Cycling. De waaghalzen die een fiets zoeken met sterke grip voor een parcours op een full suspension trail, krijgen een fiets afgesteld op hun gewicht. Word jij niet graag in een hokje geplaatst en wil je een fiets die geschikt is voor elke situatie? Dan is deze specialist het prefecte adres. In het ruime assortiment van Konijn Cycling Centre vindt ieder wel wat wils.

Groot assortiment accessoires en benodigdheden bij de racefiets specialist

Bij een specialist bent u aan het juiste adres voor advies en hulp bij het vinden en afstellen van uw racefiets. Maar wist u dat Konijn Cycling Centre ook een veelzijdig aanbod gespecialiseerde accessoires en uitrustingen heeft voor ieder type fietser? Al wat u nodig heeft voor het uitvoeren van uw activiteit, vindt u in deze winkel. Dit aanbod bevat simpele zaken zoals fietspompen en verlichting, maar ook gespecialiseerde fietscomputers en fietskoffers en nog veel meer. U kunt bij hen ook terecht voor gespecialiseerde fietskleding van verscheidene merken voor mannen, vrouwen en kinderen. U hoeft het maar te bedenken of u kunt het krijgen bij Konijn Cycling Centre.

Kom langs bij de racefiets specialist of maak een afspraak

Wist u dat Konijn Cycling Centre thuis is in racefietsen? Zij weten alles over dit onderwerp. Daarom zijn zij ook de racefiets specialist van Noord-Holland. Zij helpen u met alles, van het uitkiezen van de beste fiets en uitrusting tot het op de millimeter nauwkeurig afstellen van uw rijwiel. De medewerkers van dit bedrijf zijn u graag van dienst in de winkel te Hoorn tijdens de openingstijden van dinsdag tot zaterdag. Komen deze tijden u niet uit? Dan kunt u bij hen voor het kopen van uw racefiets ook terecht op afspraak na sluitingstijd. Dit is slechts een van de vele diensten die zij graag verlenen voor klanten die net als ons gepassioneerd zijn door fietsen.