Ga voor een gepast advies bij een advocatenkantoor in Nijmegen

Advocatenkantoor NOME advocaten in Nijmegen helpt u met adviseren, onderhandelen, communiceren en procederen. Dit binnen diverse domeinen. Denk hierbij aan familierecht, arbeidsrecht of ondernemingsrecht. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen dus terecht bij dit advocatenkantoor. Wilt u graag een second opinion? Ook dan is het de moeite waard om hier een afspraak te maken. U wordt altijd geholpen door een gespecialiseerde advocaat. Daarbij werkt de advocaat op een doeltreffende en efficiënte manier. Heeft u een juridische vraag? Neem dan contact op met deze specialisten en krijg snel een uitgebreid en correct advies van een deskundige.

Een advocatenkantoor in Nijmegen met specialisten in arbeidsrecht

Bent u werknemer of werkgever? Heeft u een juridische vraag inzake arbeidsrecht? Dan is het verstandig om advies te vragen aan een gespecialiseerde advocaat. Deze vindt u bij NOME advocaten. Een advocatenkantoor in Nijmegen met diverse specialisaties. U kunt onder meer terecht bij een advocaat arbeidsrecht voor vragen omtrent pensioen, cao’s of herstructureringen. Naast een advies, staat uw advocaat u ook bij in de rechtbank als het tot een proces komt. Uw advocaat stelt altijd een plan van aanpak op. Op die manier bent u verzekerd van een snelle en doeltreffende werkwijze. Bent u benieuwd naar wat de advocaat voor u kan betekenen? Maak dan snel een afspraak.

Vraag naar een second opinion bij een advocatenkantoor in Nijmegen

Bent u naar een advocaat geweest en kreeg u een advies waar u nu twijfels over heeft? Wilt u daarom een second opinion? Dan bent u van harte welkom bij NOME advocaten, een advocatenkantoor in Nijmegen. Hierbij krijgt u een advies van een andere advocaat dan de behandelende. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden in uw situatie. Vervolgens kunt u alles met elkaar vergelijken en een goede beslissing nemen. Bent u benieuwd naar de diverse specialiteiten van dit kantoor? Maak dan snel een afspraak.

Goede software voor uw advocatenkantoor zorgt voor een optimale werking

Bent u op zoek naar een goede software voor uw advocatenkantoor? Als advocaat werkt u in een gespecialiseerd beroep. Het is dus vanzelfsprekend dat de software die u gebruikt ook gespecialiseerd is. Kies daarom voor de software van AdvocaatCentraal, die specifiek werd ontwikkeld voor de advocatuur. Deze administratieve applicatie helpt u uw zaken op orde te houden en bespaart u heel wat tijd. Deze uitstekende software omvat heel wat functionaliteiten. Zo helpt de software uw kantoor met het beheer van relaties en dossiers, maar ook met de registratie van uren en meer. Wilt u de software uitbreiden? Dat kan! Met bijvoorbeeld functies voor faillissementen en mediation. Deze software biedt uw kantoor dus alles wat u nodig heeft.

Goede software voor uw advocatenkantoor die eenvoudig in gebruik is

Voor u advocaat kan worden, moest u een jarenlange studie volgen. Bij de goede software van AdvocaatCentraal voor uw advocatenkantoor is dat gelukkig niet nodig. Deze gespecialiseerde software is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. Na installatie kunnen u en uw collega’s dus meteen aan de slag, zonder dat u eerst een cursus moet volgen. Zo bespaart deze software uw advocatenkantoor nog meer tijd. U houdt dus meer tijd over om te werken aan uw kerntaken. Handig, toch? Bovendien maakt AdvocaatCentraal dagelijks back-ups zodat u nooit uw data verliest. Wie gebruikmaakt van deze software, werkt trouwens altijd met de nieuwste versie. Deze wordt automatisch geüpdatet zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Een goede software voor uw advocatenkantoor is veilig en betaalbaar

Een goede software voor een advocatenkantoor moet natuurlijk veilig zijn. Als advocaat werkt u namelijk met heel wat vertrouwelijke data die slechts door een aantal mensen mag worden gelezen. Ook daarom is het een goed idee om te kiezen voor de software van AdvocaatCentraal. Deze software werkt namelijk altijd met een beveiligde verbinding en een ISO gecertificeerde provider. Als advocatenkantoor kiest u bijvoorbeeld ook welke specifieke IP-adressen toegang hebben tot uw administratie op AdvocaatCentraal. En uw data? Die wordt veilig bewaard in Nederland en niet op buitenlandse servers. Al dit krijgt u tegen een redelijke prijs. U hoeft namelijk geen dure licentie te kopen, maar betaalt gewoon een bescheiden bedrag voor een jaarabonnement.