Altijd al gedroomd van een rietdak? Dit moet je weten!

De zon schijnt de afgelopen dagen flink, waardoor veel mensen erop uitgaan met de fiets, wandelend of met de auto. Zo zijn vooral weilanden een ware trekpleister geworden, waar mensen de mooie boerderijen waarnemen en versteld staan van de stralende goudgele kappen op deze woningen. Dromend van dit idee, zou iedereen zijn pannendak wel willen omruilen voor rieten dakbedekking. Door deze onderneming in gang te zetten, zal je namelijk binnen de kortste keren wonen in het sprookjeshuis, waar je al jaren van droomt. Desondanks vermoed je dat je deze klus nog een paar jaar voor je uit moet stellen, want het zou toch niet mogelijk zijn om daadwerkelijk het pannendak te transformeren in een rieten kap? Wie dit ook dacht, heeft nog geen kennis gemaakt met Van den Bergh Rietdekkers. Deze professionals weten namelijk precies hoe deze transformatie plaats zal moten vinden en verricht deze klus dan ook met passie voor u.

Waaraan moet een huis voldoen?

Het transformeren van het pannendak in een rietdak is geen onmogelijke klus, zo blijkt uit de ervaringen van de dakdekkers van Van den Bergh Rietdekkers. Desalniettemin is het van belang dat het dak aan drie minimumvereisten voldoet, zodat de klus succesvol geklaard kan worden. Zo is het allereerst essentieel dat het dak voldoende licht en lucht te zien krijgt op een dag. Deze twee factoren spelen namelijk een belangrijke rol voor wat betreft de waterafvoer na hevige regenval en sneeuwval. Daarnaast zal het dak goed onderhouden moeten worden om er lang van te kunnen genieten. Dit houdt onder andere in dat het dak over een aantal jaar bijgestopt moeten worden met nieuw riet of dat er een dakinspectie plaats zal moeten vinden. Een derde voorwaarde is de juiste hellingshoek. Idealiter zal deze in een hoek van 45 graden moeten lopen om functioneel bij te kunnen dragen.

https://www.rietwerk.nl/

Een zelfscan-avontuur

Het is vrijdagavond en voor jou betekent dat dat het boodschappenavond is. Lopend langs de schappen, zoek je naar de producten die op jouw boodschappenlijstje staan. Opvallend is dat alle etiketten van de supermarktproducten naar voren staan, oftewel gespiegeld. Toch ben jij weinig geïnteresseerd in het merk van het product, aangezien jij op zoek bent naar de houdbaarheidsdata. Een pak melk moet de hele week nog meegaan, terwijl een broccoli morgen al opgegeten wordt. Op basis van deze criteria selecteer jij de juiste producten uit de schappen en vervolg jij je weg naar de kassa.

Aangekomen bij de zelfscankassa’s word je gevraagd om de barcode van de producten één voor één te scannen, zodat de supermarkt weet welke producten jij gekocht hebt en uit de schappen verdwenen zijn. De streepjescode van ieder product scan je netjes af en de producten zonder code voer je handmatig in op het scherm van de kassa. Daarna klik je op betalen en kun je met jouw bon de ruimte verlaten.

De houdbaarheidsdatum, het artikelnummer en de streepjescode samen vormen het etiket van een artikel. Deze is zorgvuldig samengesteld door de codeerder, die zich moet houden aan de Europese wetgeving voor codering. Niet alleen moet het etiket namelijk voldoen aan de bovengenoemde eisen, maar ook is het van groot belang dat de artikelen te traceren zijn aan de hand van deze code. Producten met een fabrieksfout kunnen zo efficiënt en snel teruggehaald worden uit de supermarkten of winkels, zodat de consument beschermd wordt tegen deze ‘gevaren’. Eén van de beste codeerders is KBA-Metronic. Zij houden zich bezig met het zorgvuldig coderen van producten volgens unieke labelprints. Met behulp van een geavanceerde etiket machine weten zij geweldige codes te printen en producten hiervan te voorzien. Ben jij dus ook op zoek naar een codeerder, die niets moet hebben van fantasieloze prints? Ga dan snel naar de website van KBA-Metronic en laat je verrassen door de harmonische etiketten!

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Bedrijven die de klappen opvangen

We horen op het nieuws heel veel over bedrijven waar het heel slecht mee gaat in de crisis. Zij drijven handel op de conventionele manier, met een pand en daarin klanten die dingen kopen. Maar dat wordt door deze crisis onmogelijk gemaakt. Veel bedrijven moeten de deuren sluiten omdat als ze open blijven, de kans op besmetting tussen klanten maar ook werknemers te groot is. Sommige bedrijven mogen in principe wel open blijven, maar zien nog maar heel weinig klanten doordat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven en doordat mensen bang zijn hun huis te verlaten in deze angstige tijd, omdat ze niet besmet willen raken. Deze bedrijven hebben dus geen of heel weinig inkomsten en kunnen daardoor niet meer alle kosten afbetalen. De salarisadministratie lukt niet meer en er vallen ontslagen, of soms gaat zelfs het hele bedrijf failliet. Ook wanneer dit door een payroll bedrijf wordt gedaan, blijft het lastig het allemaal te blijven kunnen betalen, omdat dat natuurlijk ook heel veel geld kost.

Maar gelukkig zijn er ook bedrijven waarmee het juist heel goed gaat. Dit is bijvoorbeeld PostNL, die door het vele online shoppen ineens veel meer werk heeft. Ook worden er steeds meer kaartjes verstuurd omdat mensen hun familie niet kunnen zien en dan dus maar een kaartje sturen om toch te laten weten dat we aan ze denken. Daarnaast zijn dus de bedrijven waarop er online geshopt wordt, ook in het voordeel. Nu hebben ze minder concurrentie van de reguliere zaken, en krijgen ze nog meer inkomsten. De vraag is zelfs zo hoog, dat de productiecapaciteit het niet aankan en de leveringstijd nog langer gemaakt wordt.

Er zijn dus ook gedeeltes van de economie die compenseren voor de verliezen in de bedrijven van de kleine ondernemers. En dat is maar goed ook, want om deze tijd door te komen, gaan we veel solidariteit nodig hebben.

https://www.cbbs.nl/

Richt uw praktijk in met tandarts apparatuur van All Dent

De tandarts apparatuur van All Dent is van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Wij van All Dent helpen u graag in het gehele proces om uw ideale praktijk in te richten naar uw wensen. Vanaf het idee tot de uitwerking. U kunt zelf met ideeën komen of onze interieurarchitecten en ontwerpers aan het werk laten gaan. Als het definitieve idee er is zorgen wij ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Wij willen ervoor zorgen dat uw praktijk niet alleen technisch in orde is maar ook een prettige sfeer heeft door onze adviezen over ergonomie en routing. Bij ons kunt u dus terecht voor schetstekeningen, 3D praktijkontwerpen, tandarts apparatuur (die u ook bij ons kunt leasen!), tekeningen voor de loodgieter en aannemer, (online) service van de apparatuur, röntgenmetingen met kernenergiewetsdossier en metingen van de waterkwaliteit van uw praktijk. Met onze persoonlijke werkwijze zorgen we ervoor dat u de praktijk van uw dromen kunt verwezenlijken.

De ideale tandartsstoel is er voor elke tandarts

AllDent beschikt momenteel over twaalf verschillende tandartsstoelen die ieder zijn eigen kwaliteiten heeft. U kunt kiezen uit de professionele merken Finndent, DKL, Gigadent en Forest. Finndent staat garant voor hoge kwaliteit stoelen met een perfecte ergonomie. DKL beschikt over hele stevige stoelen met een elegant design. Gigadent biedt u de speciale stand-alone mobiele behandelunits aan. Tenslotte beschikt Forest over de innoverende lucht gestuurde behandelunits. Elk merk heeft dus zijn eigen specialiteiten en er is voor iedere tandarts wat wils. De aangepaste ergonomie van de tandartsstoelen zijn gebaseerd op langdurig voorovergebogen werk. Daardoor heeft u voor langere tijd een prettige zitting en neemt u de juiste werkhouding aan. Tenslotte beschikken wij over een showroom in Veenendaal, waar u gerust langs mag komen om de stoelen eens wat beter te bekijken. Wel vragen we bij interesse in de showroom om even contact met ons op te nemen via de gegevens op de website. 

Alldent.nl 

Naast klantreviews kunt u op onze site ons assortiment bekijken, onze gerealiseerde projecten bekijken, meer lezen over onze werkwijze, onze service en de geschiedenis van ons bedrijf en uiteraard contact met ons opnemen. Hier vindt u een contactformulier, het adres van onze showroom, ons mailadres, ons postadres en onze telefoonnummers. U kunt geheel vrijblijvend advies aanvragen! Neem een kijkje op http://alldent.nl/.

Wat is het beste Dolce Gusto apparaat?

We hebben de Nescafé Dolce Gusto van De’Longhi Eclipse Touch gemarkeerd als onze voordeligste aankoop. Het biedt een aantal vakken die een krachtige pompdruk van 15 bar bieden voor snelle en effectieve resultaten en een indrukwekkend assortiment drankjes bieden, zoals cappuccino van het merk Starbucks tot een cup met chocolademelk van Nesquik.

Beste Dolce Gusto

Nescafe Dolce Gusto Oblo

Deze 15-bar pompdrukmachine produceert in enkele minuten drankjes uit de Dolce Gusto portfolio en heeft een compacte behuizing van H24,5 x B18 x D31,5 cm. Plaats een cup en maak warme of koude dranken met een druk op de knop.

Nescafé Dolce Gusto Eclipse Touch

De Dolce Gusto van De’Longhi Eclipse Touch is een 15-bar pompdrukmachine en beschikt over een automatisch open- en sluitmechanisme. De Touch-technologie op de ronde behuizing geeft je de optie om gemakkelijk warme of koude dranken te kiezen, met meer dan 30 soorten om uit te kiezen in de Nescafe Dolce Gusto-portfolio.

Hoe we de beste pod-koffiemachines hebben geselecteerd om te testen

Met zoveel pod-koffiemachines om uit te kiezen, is het moeilijk om te weten bij welke koffie ‘club’ te gaan. Google ‘koffiepadmachines’ en er is een groot aantal om door te bladeren.

Misschien – net als wij – als je denkt aan Nespresso-machines Nespresso en zijn schattige en compacte cups die in je opkomen. En niet voor niets – het bedrijf is als de Apple van de koffie-industrie en presenteert hun koffiepads als snoepjes in gebruiksvriendelijke snoepkleuren die gemakkelijk de smaak en sterkte van de koffie aangeven.

Nespresso domineert de koffiepadmarkt. U vindt online een aantal bekende apparaatmerken – zoals Delonghi, Krups en Magimix – die hun best doen om een ​​stijlvol en ergonomisch apparaat te maken om het beste uit Nespresso-pods te halen.

Beste koffiepadmachine

Elk van deze ontwerpen heeft zijn eigen USP. Sommige hebben ergonomisch ontworpen melkopschuimers, anderen concentreren zich op het bieden van de perfecte eye-opening espresso.

Graaf een beetje dieper en u zult online gezonde concurrentie vinden met bedrijven zoals Nescafe Dolce Gusto, Lavazza en Tassimo. Deze verkopen ook een goed assortiment ergonomische en veelzijdige koffiepadmachines.

Sommige van de ontwerpen zijn nogal avontuurlijk – de ronde Dolce Gusto van De’Longhi Eclipse Touch ziet er bijvoorbeeld uit als een stuk modern beeldhouwwerk, terwijl het gewelfde lichaam van Lavazza A Modo Mia Desea opvalt uit standaard koffiemachines.

Wanneer u een podmachine kiest om te kopen, is het goed om te onthouden dat u bent gebonden aan een bepaald podmerk. Het is dus een goed idee om online te gaan en de ‘bibliotheken’ van beschikbare koffiecups  te bekijken en na te denken over wat u van uw koffie verwacht.

http://www.espresso-apparaat-kopen.com/dolce-gusto/

Vergaderen in een rustieke omgeving

Zoek je een vergaderlocatie in Zevenaar?

Ben je opzoek naar een grote vergaderruimte in de omgeving van Zevenaar? Zoek je een locatie voor jezelf of waar je samen met je personeel of klanten kan zitten? Dit kan bij De Kommensaal. De Kommensaal biedt professionele vergaderlocaties aan voor verschillende mogelijkheden. Deze vergaderlocatie ligt in een fantastische omgeving met veel mogelijkheden.

Vergaderen bij De Kommensaal

Het kantorenpand De Kommensaal biedt een ruime vergaderruimte aan. Deze vergaderruimte is voorzien van een ruim aantal stoelen en tafels. Er kan hier met collega’s, klanten of andere groepen vergaderd worden. In de vergaderruimte is een tv aanwezig waar presentaties gegeven kunnen worden. Naast presentaties kunnen hier ook andere onderwerpen laten zien worden. Er bevinden zich verschillende aansluitingen voor zowel laptops als tablets, zo kan ieder device aangesloten worden op de tv. Naast de vergaderruimte is een keuken aanwezig waar koffie, thee of water gepakt kan worden. De UnieVeste is gemakkelijk met de auto bereikbaar vanaf Zevenaar. Er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig, ook speciale parkeerplekken voor bezoekers. Voor de mensen die met de fiets komen, is er een aparte fietsenstalling aanwezig. De Kommensaal geeft ondernemers de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag de vergaderruimte te gebruiken.

Vergaderruimte huren

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een vergaderruimte in de omgeving van Zevenaar voor je personeel of klanten? Kom dan eens kijken en maak een afspraak met ons. Wij zullen je graag rondleiden door de vergaderlocatie en denken met je mee. Je kunt ons bereiken via de website. En wie weet ontvang jij zo je klanten of medewerkers in een ruime vergaderruimte bij De Kommensaal.

 

Dozen waar u echt iets aan hebt

Voor dozen zit u bij de Dozenhal goed! De Dozenhal helpt u graag met het vinden van de dozen waar u naar op zoek bent. De Dozenhal weet alles van dozen en helpt u dan ook graag met het vinden van de dozen waar u naar op zoek bent. Dankzij ons zeer ruime en uitgebreide aanbod kunnen wij u zeer veel verschillende dozen aanbieden. Zo bent u er zeker van dat u bij ons uw slag zult slaan en dat u tevreden zult zijn met de vele dozen die wij u te bieden hebben. Wij zijn continu voor u bezig om u de laagste prijs te kunnen bieden en doen er dan ook alles aan om dit zo goed mogelijk te bereiken. Hierdoor bent u er bij ons zeker van dat u ook geld zult overhouden voor andere leuke dingen en nooit teveel zult betalen voor de dozen die wij u bieden.  

Dozen van goede kwaliteit

Veel mensen weten niet dat het online kopen van dozen erg kan lonen. Hierdoor is men erg onwetend en betalen zij vaak veel te veel voor dozen. Doordat wij niet te maken hebben met de huur van een winkel bijvoorbeeld. Dat heeft als gevolg dat wij u dozen kunnen bieden die u nergens anders tegen zulke scherpe tarieven aan kunt schaffen. Hierdoor geniet u van erg veel voordelen die het online kopen van dozen u te bieden heeft. U bent minder geld kwijt aan de dozen die wij u aanbieden en dat gaat u dan ook op een goede manier merken! En het feit dat onze dozen goedkoper zijn dan bij vergelijkbare aanbieders, betekent niet dat onze dozen van mindere kwaliteit zijn. Sterker nog, onze dozen zijn gemaakt van de allerbeste materialen! Hierdoor weet u bij ons zeker dat u versteld zult staan van onze dozen en een goede keuze zal maken. 

Wij helpen u graag met kiezen

Kijk eens op onze website en zie welke dozen wij u allemaal kunnen bieden. Wij helpen u graag en staan graag voor u klaar om u te voorzien van goed en passend advies als het gaat om het kiezen van de dozen.

Bent u een echte sushi kenner?

Naast de verschillende producten die worden gebruikt om sushi te berieden, kent het product ook verschillende bereidingswijzen. In dit artikel vertellen wij u meer over de verschillende soorten sushi. Heeft u eigenlijk wel trek in sushi? Dan kunt u terecht bij het Wereldrestaurant Beverhof. Bij het Wereldrestaurant Beverhof kunt u genieten van het “all-you-can-eat“ arrangement. Bij dit restaurant is al het eten en drinken inbegrepen in de arrangementen. Zo kunt u genieten van de gehele wereldkeuken.

Maki

De bekendste vorm van sushi is maki-sushi. Dit betekend letterlijk vertaald: “Gerold”. De rijst wordt op de zeewiervellen gelegd en vervolgens opgerold door middel van een cilinder die ongeveer 3cm in doorsnee is. De grotere rollen worden vervolgens in 6 tot 8 plakken gesneden. De maki-sushi kent ook verschillende varianten. De Futomaki is bijvoorbeeld een rol die weer net wat dikker is als de reguliere Maki. De Hosamaki is dan juist weer de kleinere rol sushi. De Urumaki is een sushi variant waarbij de rijst aan de buitenkant van de sushirol zit. Een voorbeeld van een uramaki-sushi is de populaire California roll.

Nigiri

Nigiri betekend vormen in de hand. Nigiri is het bekendste vorm van sushi in Japan. Deze soort sushi wordt gemaakt door een klein bolletje rijst te vormen met de vingers. Daarboven op wordt een plakje vis gedrukt. Soms wordt er een dun reepje van zeewier om de nigiri heen gebonden om de vis en de rijst bij elkaar te houden.

Eindeloos genieten?

Wilt u eindeloos genieten van sushi en nog veel meer gerechten uit de wereldkeuken? Dan kunt u terecht bij Wereldrestaurant Beverhof. Bij dit all-you-can-eat restaurant kunt u onbeperkt genieten van al het eten en drinken uit de wereldkeuken. Zelfs de alcoholische dranken zijn inbegrepen in het arrangement! Op de website van Wereldrestaurant Beverhof kunt u eenvoudig een plaatsje reserveren. Tot dan!

Een High tea bij Brasserie Een Mooie Dag!

Een High tea bij Brasserie Een Mooie Dag!

Een high tea; een Engels concept dat afstamt uit gebruiken die al jarenlang plaatsvinden. De High tea is zeer populair geworden in Nederland, en de rest van de westerse cultuur als middagbezigheid. En niet zonder reden. Een high tea is naast dat het erg lekker en rustgevend is; een perfecte sociale gelegenheid om lekker bij te kletsen met je vrienden of vriendinnen. Het is van oorsprong een Engelse ceremonie waarbij thee werd gedronken. De High tea wordt door steeds meer bedrijven aangeboden, en een daarvan is Brasserie de Mooie dag in Duiven. Reserveer nu een High tea en geniet van onze zoete en hartige hapjes gecombineerd met de lekkerste thee en koffie. Aangenaam gezelschap speelt hierin de hoofdrol. Kijk hier voor meer informatie over de High Tea Brasserie Een Mooie Dag.

Thee Leuten

In onze jonge jaren werd de high tea ook wel ‘thee leuten’ genoemd. Maar een High tea is hierin veel uitgebreider, gezelliger en ook een stuk lekkerder. De High tea wordt voornamelijk door vrouwen druk bezocht, maar de mannen zijn natuurlijk ook welkom! We weten bij Brasserie een mooie dag precies waar het om draait als het om een High tea gaat. We zijn al lang ervaren in het organiseren van velen verschillende activiteiten, waar de High tea een van is. Deze wordt ook als zeer fijn en lekker ervaren en is het perfecte middaguitje! Een high tea is geschikt voor heel veel gelegenheden. Denk hierbij aan een verjaardag, een vrijgezellenfeest of puur om bij te praten met vrienden, familie of collega’s.

Ook voor de kinderen hebben wij een high tea!

Er is ook een high tea voor de jongste gasten. Voor kinderen hebben wij ook een oplossing met aangepaste porties en kleine smulpappen. Ook verzorgen wij perfecte kinderstoeltjes en denken we aan het speelgoed in onze ruime speelgoedkast. Ook geïnteresseerd in een High tea bij Brasserie de Mooie Dag? Kom dan snel langs of maak een afspraak!

Eat Palazzo restaurant Schiedam

Ga naar Eat Palazzo restaurant in Schiedam. Daar kan je volop genieten van talloze verschillende gerechten uit de wereldkeuken van ons restaurant Schiedam. Zo zijn er vele verschillende soorten maaltijden die men kan nemen. Daarbij kan men denken aan hoofdgerechten uit China, Japan of Thailand. Verder zijn er voorgerechten zoals sushi, tapas, soepen en dergelijke.

In ons restaurant te Schiedam kan men heel wat lekkers halen. Zo zijn er tal van gerechten die men er kan eten er is boordevol Aziatisch en ander Oosters eten. Ook kan men meer Westers voedsel krijgen zoals ossenhaas of een lekker stukje biefstuk. Wat men ook graag wil eten men kan het bij ons krijgen in ons restaurant Schiedam voor buitenlands voedsel.

Gevarieerd eten

Indien men niet graag vast zit aan bepaalde gerechten in een restaurant in Schiedam kan men naar ons toe gaan waar men gevarieerd wil eten. Men kan bij ons van alles en nog wat krijgen. Zo kan men op een authentieke wijze de gerechten laten klaarmaken. Dat kan met behulp van een chef uit ons restaurant die gespecialiseerd is in de Aziatische keuken. Deze kan al uw gerechten gaar maken terwijl de smaak ten volle wordt behouden. Deze kok uit Schiedam kan ervoor zorgen dat u alles kunt proeven wat we u te bieden hebben. Of dat nu gaat om een lekker stukje vlees of dat men een stukje vis wil proberen. Ook kan men er veel groenten krijgen. Dat is handig als men graag vegetarisch eet of indien men de smaak compleet wil maken. In elk geval kan men in ons restaurant in Schiedam gevarieerd eten.

Keuze uit ijs en dessert

Verder is er bij Eat Palazzo ons restaurant in Schiedam nog ijs en dessert te eten. Wanneer men de dag goed wil afsluiten kan men er zo’n heerlijk toetje bij nemen. In elk geval krijgt u bij ons een ruime keuze in producten. Om die reden is het een goed idee om naar ons restaurant Schiedam te gaan.