Ruim aanbod workshops in Nijmegen geschikt voor de hele familie

Je wilt er even lekker tussenuit met je familie en daarom zoek je een leuke activiteit. Bekijk eens het aanbod van DoeNijmegen. Hier vind je allerlei workshops en uitjes. Er zijn in het aanbod heel wat verschillende workshops voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop improvisatietheater? Of is een workshop cupcakes maken meer je ding? Alle activiteiten worden begeleid door een professional. Er zijn ook verschillende workshops in Nijmegen die je kan combineren met een lunch of diner. Hebben jullie al een datum gevonden voor jullie familie-uitje? Dan reserveer je de activiteiten eenvoudig en snel online.

Leuke smartphone games en workshops in het hartje van Nijmegen

Wil je een leuke activiteit uitvoeren met je vrienden, familie of collega’s? Ga voor een smartphone game. Bij DoeNijmegen heb je verschillende smartphones games die geschikt zijn voor jong en oud. Wat dacht je van een live versie ganzenbord? Of een escape spel door de stad? Je kan je smartphone game ook altijd combineren met unieke workshops en eetarrangementen in Nijmegen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een Bossche bol leren maken en deze opeten of je voeten onder tafel schuiven voor een 3 gangendiner. Je reserveert al je activiteiten en workshops in Nijmegen eenvoudig online. Per activiteit zie je ook altijd de duur en de prijs per persoon.

Maak je eigen glühwein of kies voor een van de andere workshops in Nijmegen

Er staat binnenkort een vrijgezellenfeest op de planning van je vriend of vriendin. Jij wilt ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop glühwein maken? In deze workshops leer je in het hartje van Nijmegen alles over dit lekkere warme drankje en gaan jullie ook aan de slag om zelf glühwein te maken. De workshops bij DoeNijmegen zijn altijd combineerbaar met andere leuke activiteiten en verschillende eetformules. Je vindt in het aanbod verschillende arrangementen, maar je kan ook zelf een dag samenstellen. Plan dus snel samen met je vrienden een onvergetelijke dag en avond in Nijmegen voor de aanstaande bruid of bruidegom.