Uit eten in Nijmegen met voor ieder wat wils

Niets is leuker dan een avondje lekker uit eten in Nijmegen. Hierbij wil je uiteraard kiezen uit een uitgebreide kaart en genieten van een uitstekende en vriendelijke service. Dan is Toon een uitstekende plek om gezellig te eten in het centrum van Nijmegen. De kaart van deze specialist biedt zowel vlees- als visgerechten en ook voor vegetariërs is er genoeg te kiezen. Of je nu zin hebt in een heerlijke soep, een fijne salade, een lekkere pizza, een Amerikaanse burger of als je een echte zoetekauw bent en je gaat voor een uitgebreid dessert: wanneer je uit eten gaat in Nijmegen kan het allemaal.

Uit eten en stappen in Nijmegen op vrijdag en zaterdag

Wil je een leuke avond beleven in het centrum van Nijmegen. Kom dan naar Toon! Dit is een restaurant, podium en café in Nijmegen. Dit is zeker een aanrader, vooral wanneer jij het ook leuk vindt om na het eten te gaan stappen. Bij Toon kun je namelijk tot 22:00 uur de lekkerste gerechten bestellen. Als je dan wat langer blijft hangen, rol je zo het gezellige stapleven in! Daarna schuiven we namelijk alle stoelen en tafels aan de kant, zodat er een ruime dansvloer voor jou en je vrienden ontstaat. Voordeel van het restaurant is dat je vaak onder het eten al geniet van de leukste livemuziek. Zo word jij tijdens het uit eten gaan in Nijmegen alvast voorbereid op de gezellige avond die gaat komen. 

Uit eten in Nijmegen en genieten van een fantastische dinnershow

Een avondje uit eten in het centrum van Nijmegen wordt nog leuker als je er een activiteit aan verbindt. Bij Toon, restaurant, podium en café in Nijmegen, geniet je van een leuke dinnershow tijdens jouw avondje uit. Wat dat precies inhoudt? Tijdens een unieke en exclusieve avond geniet je van lekker eten, heerlijke drankjes en entertainment. Zo treden speciaal voor jou de leukste comedians op en worden de fijnste kleine en grote gerechten bereid. Uit eten gaan in Nijmegen wordt zo wel heel speciaal!