Maak de rondreis van uw dromen door Japan of Colombia

Heeft u er altijd van gedroomd om een rondreis te maken door Japan of Colombia? Dat is niet gek, want dit zijn prachtige landen om te bezoeken. Beide hebben een rijke geschiedenis en bijzondere trekpleisters. Of u nu houdt van natuur of steden; in beide landen kunt u uw hart ophalen. Maak een reis door een van deze landen en u zult gegarandeerd de trip van uw leven beleven.

Japan heeft heel veel te bieden

Wanneer u een rondreis gaat maken door Japan, kijkt u zeker uw ogen uit. Dit land heeft zoveel moois! Denk bijvoorbeeld aan bergdorpjes met hot springs, keizerlijke tempels en het kraterlandschap van Mount Aso. Ook Tokyo heeft naast wolkenkrabbers en neonreclame veel moois te bieden. De prachtige boog Shinto schrijn is hier een voorbeeld van. Ook de beroemde tempel Sensoji in de wijk Asakusa is zeker een bezoek waard. En wilt u sumoworstelen in het echt zien? Ga dan zeker naar de wijk Ryogoku in het noorden van Tokyo. Hier is het Sumo stadion en zijn vele Sumo stallen die in de vroege ochtend kunnen worden bezocht. U ziet: Japan heeft voor ieder wat wils.

Ontdek al het moois van Colombia

Ook Colombia is een prachtig land om een rondreis te maken. Dit land is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte trekpleister voor toeristen. Het land biedt veel geschiedenis, cultuur, indrukwekkende natuur en vriendelijke mensen. Bezoek de swingende hoofdstad Bogotá en beklim vanuit het kleurrijke dorp Guatapé de gigantische rots El Peñol vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft op omliggende eilanden en het stuwmeer. Ook geniet u in dit land van diverse landschappen. Caraïbische kust, woestijn, pieken van de Andes en de ongerepte jungle van de Amazone. Tijdens een rondreis door Colombia kunt u het allemaal zien.

Boek een op maat gemaakte reis

Voor een rondreis die volledig is afgesteld op uw wensen boekt u het best bij Vámonos Travels. Dit reisbureau organiseert al sinds 1991 op maat gemaakte individuele reizen door de allermooiste landen van de wereld. Met deze organisatie maakt u zeker een adembenemende rondreis door Japan of Colombia.

Kies voor luxe als u een huisje gaat huren in Frankrijk

Natuurlijk wilt u een huisje huren in Frankrijk dat van alle gemakken voorzien is. Gaat u op vakantie met het gezin of heeft u met vrienden iets te vieren? Met het goede weer en de prachtige mediterrane omgeving is Zuid-Frankrijk altijd een goed idee. Een moderne villa met een privézwembad of een vakantiehuis met authentieke Franse details op loopafstand van het dorp: wat voor huisje u ook wilt huren, bij FranceVilla vindt u het perfecte stulpje voor uw verblijf.

Welke accommodaties zijn allemaal beschikbaar?

Met meer dan 100 accommodaties heeft u bij FranceVilla ruime keuze als u een huisje wilt huren in Frankrijk. De prachtige vakantievilla’s in Zuid-Frankrijk zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en zijn alle bezocht door de verhuurders. Daardoor weten zij precies wat de faciliteiten zijn. Filter via de website van FranceVilla op de belangrijkste criteria voor uw verblijf. Wilt u bijvoorbeeld een privézwembad waar uw kinderen zich uit kunnen leven? Of vindt u het belangrijk om veel privacy te hebben in uw omgeving? Wat uw wensen ook zijn, geef het aan via het keuzemenu en bekijk welke accommodaties in de door u gekozen periode nog beschikbaar zijn. Van de luxe aan de Côte d’Azur tot de geschiedenis van Dordogne en Lot; voor iedereen is in Frankrijk een ideale vakantie te vinden.

Boek uw huisje nu of neem contact op

Natuurlijk houdt de dienstverlening van FranceVilla niet op bij de ruime keuze als u een huisje wilt huren in Frankrijk. Maak zeker gebruik van de gratis inspiratiegids die bij de accommodatie hoort en ontdek alle hoogtepunten van de omgevingen. De kalender is bij FranceVilla altijd up-to-date, zodat u zeker weet of de accommodatie van uw dromen nog beschikbaar is in de gewenste periode. Heeft u vragen over een boeking of wilt u meer weten over de locaties? Bekijk de referenties op de website of neem contact op met FranceVilla.

https://www.franse-villa.com/nl/

Investeren in vastgoed als uw appeltje voor de dorst

Investeren in vastgoed is de perfecte manier om te zorgen voor een appeltje voor de dorst. Sparen is momenteel namelijk weinig winstgevend, omwille van de lage spaarrentes. Beleggen in aandelen is mogelijk lucratief, maar ook zeer risicovol. Bovendien vergt het veel van uw tijd. U moet namelijk onderzoek doen naar de samenstelling van uw portefeuille voor u begint. Daarbij moet u uw portefeuille vervolgens regelmatig onderhouden en aanpassen. Door te investeren in vastgoed ontvangt u een mooie winst op uw investering met weinig risico’s. Deze voordelen worden nog vergroot dankzij de professionele begeleiding door Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf staat u bij als u wilt investeren in vastgoed in een van de vele populaire vakantieparken van Center Parcs.

Waarom investeren met Center Parcs?

Door te investeren in  een vakantiewoning in bijvoorbeeld Spanje met deze specialist geniet u van heel wat voordelen. Zo start u een winstgevend bellegingstraject. Dit is gegarandeerd door de vaste huuropbrengst die u ontvangt van uw vakantiewoning. Ondanks de bezettingsgraad van uw vastgoed, ontvangt u dus altijd inkomsten uit uw investering. Dit gedurende de volledige looptijd van uw contract, circa 15 jaar. Bij het investeren in een vakantiewoning in Spanje of elders, betaalt u bovendien geen extra kosten bovenop de aankoopprijs. Center Parcs Vastgoed staat garant voor de kosten van onderhoud, verzekeringen, water en elektriciteit. Zo geniet u zorgeloos van uw investering in vastgoed. Wilt u nog meer genieten? Dat kan! De woning blijft namelijk uw eigendom. Dat wilt zeggen dat u ze natuurlijk ook zelf kunt gebruiken als vakantiewoning tijdens uw gezinsvakantie.

Kies uw locatie en geniet zorgeloos van uw investering

Heeft u interesse in zorgeloos investeren in vastgoed met Center Parcs Vastgoed? Dan heeft u de keuze uit heel wat locaties in vakantieparken in binnen-en buitenland. Zo kunt u investeren in een vakantiewoning in Spanje en genieten van een vakantie in de zon. Of investeer in een vakantiewoning dichter bij huis, in Nederland, voor leuke weekendjes weg. Reken op de meer dan 50 jaar ervaring van deze vastgoedspecialist en neem snel contact met hen op. Ontdek de mogelijkheden op de website van het bedrijf of maak meteen een afspraak.

Een vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust met gegarandeerd rendement

U wilt investeren in vastgoed? Dat kunt u tegenwoordig overal doen. De rente op uw spaargeld gaat alsmaar omlaag en daar zit geen verbetering in, in de nabije toekomst. Dus wat doet u dan met uw geld? Investeren in vastgoed, inderdaad. U kunt er voor kiezen om vakantiewoningen te kopen in het buitenland, maar u kunt ook een vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust. We hebben veel prachtige en schone stranden in ons kleine landje. Deze zijn ook nog eens populair bij toeristen.

De garanties als u gaat investeren in vastgoed

Wij houden vaak van zekerheid en niet van risico’s. Investeren in vastgoed brengt natuurlijk altijd wel risico’s met zich mee. U kunt er ook voor kiezen om te investeren bij Center Parcs Vastgoed. U heeft dan namelijk veel meer zekerheid dan wanneer u het allemaal zelf regelt. Zo bent u verzekert van een vaste huuropbrengst, ook als het vakantiehuis niet bewoond is. Het bedrijf is daarnaast volop bezig met duurzaam ondernemen. Uw investering is dan ook duurzaam en u krijgt tips om uw vakantiewoning nóg meer te verduurzamen.

Onbezorgd een vakantiehuis kopen

Een vakantiehuis kopen bij Center Parcs Vastgoed staat voor onbezorgd investeren. Zij bieden u namelijk garanties, zoals de eerdergenoemde rendementsgarantie. Daarnaast regelen zij de exploitatie, leegstandsrisico en onderhoud. U profiteert dus van zekerheid, ook op de langere termijn. Zorg er wel altijd voor dat u zich goed inleest voordat u een vakantiehuis gaat kopen aan de Nederlandse kust. Investeringen brengen altijd een bepaalde vorm van risico met zich mee, maar als u zich goed voorbereid en goed laat begeleiden, zijn deze minimaal. Let wel op dat u via dit bedrijf belegt buiten AFM-toezicht en er dus geen vergunningplicht geldt.

Waar kan ik vakantiewoningen kopen in Nederland?

Dit bedrijf heeft verschillende projecten te koop staan. Zo vindt u bijvoorbeeld een mooi project van ruim 400 vakantiewoningen in Zandvoort. Een tijd lang hebben ze ook prachtige woningen in Limburg gehad en hebben ze eind 2018 nog een project aan de Zeeuwse kust staan.

Is investeren in vastgoed een goede keuze?

Dat is een vraag die veel mensen stellen. In de tijd van lage rentes op spaarrekeningen zijn er een hoop andere opties die u kunt aangaan. Een daarvan is investeren in vastgoed. Dat kan niet alleen in Nederland. U kunt ook investeringen in een vakantiewoning in bijvoorbeeld Spanje. Maar is het wel een goede keuze? Een grote factor is de partij met wie u in zee gaat. U wilt bijvoorbeeld zekerheid en weten dat de vakantiewoning een zorgeloos bezit gaat worden. Hoeveel rendement denkt u te gaan halen?

Verhuur uw vakantiewoning

Gaat u voor een vakantiehuis als investering? Dan kunt u er ook voor kiezen om deze te verhuren. U krijgt dan een deel, alles of zelfs meer van wat u betaalt terug in huur. Zo betaalt u niet maandelijks voor een woning die u niet het hele jaar door gebruikt. Betaalt u de vakantiewoning ineens? Ook dan is een goede optie om huurinkomsten te krijgen. U kunt dit allemaal regelen via Center Parcs Vastgoed. Center Parcs is er niet alleen voor het huren van vakantiewoningen. U kunt er ook investeren in vakantiewoningen in het buitenland. Daar komt bij dat zij u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uitkeren. Dit biedt alleen maar meer zekerheid.

Hoe lang krijg ik de garantie?

Als u gaat investeren in een vakantiehuisje van Center Parcs Vastgoed, dan krijgt u gegarandeerd een huuruitkering voor de periode van het huurcontract. Deze periode is ongeveer 15 jaar. U weet dus hoe lang u rendement op uw investering krijgt. Maar waarom zou u het niet zelf uit zoeken? Dat heeft een aantal redenen. De voornaamste? Investeert u in vakantiewoningen van dit bedrijf, dan krijgt u er ook begeleiding bij van mensen die weten wat ze doen. Dat maakt het voor u wel erg gemakkelijk om te investeren in een vakantiewoning in Spanje of ander vastgoed.

Hier beleeft u de ultieme karpervisvakantie

Bent u een echte visliefhebber? Niet om te eten, maar om ze te vangen? Dan beleeft u de perfecte vakantie op Recreatiepark De Groote Vliet. Het park is omringd door kilometers vaar- en viswater, wat het de perfecte plek maakt voor een karpervisvakantie. Op het terrein ligt de Karpervijver, waar u vanuit uw eigen steiger aan de zijkant van de vijver met maximaal twee hengels per persoon mag vissen. Heeft u een trouwe viervoeter die u graag mee wilt nemen op vakantie? Ook voor honden is het park door de natuurrijke omgeving een mooie plek. 

In een vakantiehuis op een prachtig park zijn honden toegestaan

Vindt u het ook heerlijk om binnen Nederland op vakantie te gaan? En gaat u ook graag op reis met uw hond? Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u samen met uw hond geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het park heeft voldoende faciliteiten, is de ideale plek voor een karpervisvakantie en heeft twee hondentoiletten. Ook buiten het park zijn er mooie gebieden om uw hond uit te laten. Denk bijvoorbeeld aan natuurgebieden De Vooroever en het Nesbos, waarvoor u alleen maar de dijk hoeft over te steken. De hond mag in deze gebieden onaangelijnd lopen, waardoor uw viervoeter de ruimte krijgt om flink te rennen en heerlijk te spelen.

Heerlijk met de hond op vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Het is heerlijk om vakantie te vieren op een vakantiepark waar van alles georganiseerd wordt in een leuke omgeving! Op Recreatiepark De Groote Vliet verveelt u zich geen moment en gaat u een vakantiehuis huren waar honden zijn toegestaan. Uw trouwe viervoeter mag zeker mee op vakantie. Op dit hond vriendelijke vakantiepark zijn twee hondentoiletten, maar ook in de nabije omgeving is er voldoende wandelgelegenheid. U bent zo in de natuurgebieden De Vooroever en De Nesbos, waar uw hond de ruimte krijgt om een stuk te gaan rennen. Bent u daarnaast ook fervent visser? Dan mag een bezoek aan de karpervisvijver van dit recreatiepark zeker niet ontbreken.

Ontvang een mooie prijs voor uw caravan bij de caravan inkoop

Wilt u uw caravan verkopen? Dan hoopt u natuurlijk een mooie prijs te ontvangen. Zelf gebruikt u hem niet meer, en als u blijft betalen voor de stalling van een caravan die u niet meer gebruikt bent u dief van uw eigen portemonnee. Maar ja, dat bent u ook als u uw caravan verkoopt voor een appel en een ei. Wist u dat caravans namelijk mateloos populair zijn? Bij caravan inkoop Coppens Rekreatie zitten ze dan ook te springen om goed onderhouden occasions om aan de groeiende vraag te voldoen. Ook als u bijpassende accessoires zoals voortenten heeft, worden deze graag opgekocht door Coppens Rekreatie. Krijg de beste prijs voor uw caravan en bel vandaag nog voor meer informatie!

Maak van uw caravan een paleisje met een van deze voortenten

Gaat u iedere zomer op reis met de caravan? Dan ervaart u steeds weer het gevoel van vrijheid. Na een lange autorit in het zonnetje, met een drankje voor de caravan zitten, dat is waar u het voor doet! Met een van de luxe voortenten van Coppens Rekreatie heeft u dit gevoel ook wanneer het even wat minder weer is. U tovert uw caravan om tot uw eigen paleisje op locatie! U heeft ruimte zat om alle spullen mee te nemen die de vakantie nog aangenamer maken. Een picknicktafel, een koelkast, stoelen, het past allemaal in uw nieuwe voortent. Kom de opties snel bekijken in de 3500m2 grote showroom van caravan inkoop Coppens Rekreatie, een specialist in kampeerbenodigdheden!

Caravan niet meer nodig? Kies een bedrijf dat zich richt op de inkoop van occasions

Bent u vaak op reis geweest met uw caravan? Heeft u goede herinneringen aan deze mooie reizen? Maar is het nu tijd om de sleurhut aan de wilgen te hangen? Hij is nog in goede staat. Verkopen als particulier levert niet echt op wat u ervan had verwacht, dus wat doet u dan? Een caravan inkoop is dan wat u zoekt. Een inkoopbedrijf heeft een commercieel doel, het verkopen van caravans. De prijs die u krijgt voor uw occasion is hoger dan wanneer u uw caravan verkoopt aan een particulier. Bij Coppens Rekreatie wordt de caravan opgeknapt, uitgerust met een van de vele voortenten, en vervolgens in de verkoop gezet. Zo maakt een ander gezin nog jarenlang met veel plezier gebruik van uw oude caravan!