Veel keuze als u gaat lunchen bij een restaurant in Breda Centrum

Gaat u winkelen in Breda? En zoekt u een leuke plek om tussendoor even te lunchen in het centrum van Breda? Zo neemt u even een aangename pauze van het lopen door alle kledingzaken en winkels die Breda te bieden heeft. Kies voor een moderne en sfeervolle lunchlocatie zoals Parc Breda. Dit fijne restaurant met terras biedt plaats aan eenieder die zich graag laat verblijden door overheerlijke broodjes, soepen en salades. Hoeft u niet te rijden? Ga dan voor een lekkere cocktail bij de lunch of kies voor een uitgebreide high wine! De keuzes bij Parc Breda zijn eindeloos. Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn bij dit luxe restaurant.

Een ongedwongen sfeer tijdens het lunchen of borrelen bij Parc Breda, recht in het centrum

De grote markt van het bourgondische Breda is de plek waar het centrum van de stad samenkomt. Hier geniet u van een heerlijk hapje of drankje. Midden in het centrum van Breda bevindt restaurant Parc Breda, perfect om gezellig te lunchen. U neemt plaats in de lichte serre met uitzicht op de Grote Markt, of op een van de gezellige loungebanken. Op de uitgebreide kaart ontdekt u een breed scala aan mogelijkheden die u kunt bestellen. Keuzes maken wordt nog eens moeilijk! De vriendelijke gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. Heeft u allergieën of een speciaal dieet? Laat het op tijd weten, dan wordt er rekening mee gehouden.

Lekker lunchen of genieten van borrelhapjes in het mooie Breda, middenin het centrum

U heeft afgesproken met een vriend of vriend om te gaan borrelen. Of misschien neemt u uw moeder mee voor een lekkere lunch. Bij de sfeervolle lunchlocatie Parc Breda bent u ook aan het juiste adres voor heerlijke borrelhapjes. Ideaal om te delen! Kies bijvoorbeeld voor een authentieke snack als brood met aioli of oude kaasblokjes. Of ga op de avontuurlijke toer met chorizo kroketjes en scampi filodeeg. Perfect te bestellen als vrijdagmiddagborrel of om samen te eten als lunch. Toch nog meer honger? U bestelt eenvoudig en snel een ander gerecht erbij! Dat wordt genieten tijdens het lunchen bij Parc Breda in het centrum!