De10ambachten

Weet u al welke verse vis u wilt kopen of bestellen?

Verse vis kopen of bestellen, dat doet u natuurlijk bij Fieret’s Vishandel. Wij zijn al verscheidene jaren actief in de branche en weten u op een juiste manier te adviseren. U heeft keuze uit een groot aanbod aan verse vis, gerookte vis en schaal- en schelpdieren. Wanneer u dus besluit om online vis te bestellen of om het in de winkel te kopen, bent u bij Fieret’s Vishandel aan het juiste adres.

De vis die u koopt of bestelt is áltijd vers

Zij zijn een gedegen vishandel die met de nodige zorg omgaat met hun producten. U bent van harte welkom in de winkel in Sluis om hier de vis en andere producten die zij aanbieden te komen kopen. Bent u niet in staat om langs te komen in de winkel? Dan kunt u de vis eenvoudig online bestellen. Om de verse en gekoelde toelevering van de visproducten te garanderen, maken zij gebruik van IceGelPacks. Naast het gebruik van deze packs, wordt uw bestelling ook nog eens verpakt in een waterdichte polystyreen-doos. Zo weet u zeker dat de vis die u wilt bestellen, keurig verpakt is en vers blijft tijdens de levering.

Haal uw hart op in het ruime assortiment

Bij Fieret’s Vishandel hebben ze een ontzettend ruim assortiment aan verse vis die u bij hen kunt kopen of bestellen. Zo kunt u bij hen verse garnalen kopen, maar ook gemarineerde vis, verschillende salades, soepen en sauzen en verschillende gerookte en gekookte vissen en schaal- en schelpdieren. Maar niet alleen om verse vis te kopen bent u bij Fieret’s Vishandel welkom. U kunt hier ook terecht voor bloemen en planten, fruit, wijn, diverse levensmiddelen en decoratieartikelen. U merkt het al, Fieret’s Vishandel heeft het allemaal.   

Wanneer komt u bij deze vishandel langs om vis te kopen?

Wilt u eens een kijkje nemen in de winkel van Fiete’s Vishandel? Maak dan een tripje naar Sluis. Hier bent u in de winkel elke maandag tot zaterdag welkom, van 8.00 uur tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om onze vis te kopen wanneer u hen komt opzoeken op een van de markten waar ze staan. Zo staan ze maandag in Kortrijk, op donderdag in Tielt, vrijdag in Gent en zaterdag in Knokke. Haal uw hart op en kies uit verschillende vissoorten. Wanneer mogen zij u welkom heten en hun vis aan u verkopen?