De 10 Ambachten
Attracties

Op schoolreis naar BillyBird is een ware belevenis voor elk kind

Op schoolreis wil je natuurlijk dat ieder kind het naar z’n zin heeft. Sommige kinderen houden van spannende activiteiten, terwijl andere kinderen het juist liever wat rustiger aan doen. Het is dan ook fijn als elk kind in de gelegenheid is om op zijn of haar eigen tempo te genieten van de schoolreis. Een park waar elk kind gegarandeerd een leuke schoolreis beleefd, is BillyBird Park Hemelrijk. Dit park in Volkel heeft voor elk kind leuke activiteiten en de kinderen zullen zich hier dan ook zeker uitstekend vermaken met alle diverse attracties.

Zowel bij goed als slecht weer een geslaagde schoolreis

Het is altijd vervelend als het de dag van de schoolreis net slecht weer is. Het is daarom fijn om een alternatief achter de hand te hebben bij slecht weer. Bij BillyBird is het gelukkig niet nodig om een alternatief te verzinnen. Ook met slecht weer is er namelijk volop ruimte voor de kinderen om te spelen. Zeeroversland is een enorme binnenspeeltuin die opgedeeld is in twee gedeeltes: voor de kinderen tot en met 6 jaar is er een speciale kleuterkade en de oudere kinderen kunnen hun energie kwijt in de piratenkooi. Met alle glijbanen, bruggen, springkussens, de ballenbak en nog veel meer, zullen de kinderen zich zeker goed vermaken.

Kies het arrangement dat past bij jullie wensen

Voor schoolreizen en kinderfeestjes zijn er verschillende arrangementen. Zo kun je ervoor kiezen alleen de reguliere tickets te nemen. De kinderen krijgen dan een toegangskaartje en een terugkomkaartje. Heb je geen zin om te sjouwen met drinken? Met ‘Ranja+raket’ kunnen de kinderen onbeperkt ranja drinken en de begeleiders koffie en thee. Daarnaast is er een raket-ijsje voor elk kind. Het arrangement kan worden uitgebreid met een frietje mét (het smul arrangement) of daarbij nog een frikandel of kroket (het Super Smul arrangement). Kies voor een onbezorgde dag en reserveer de schoolreis bij BillyBird Park Hemelrijk.

https://billybird.nl/hemelrijk/