De 10 Ambachten
Rechten

Goede software voor uw advocatenkantoor zorgt voor een optimale werking

Bent u op zoek naar een goede software voor uw advocatenkantoor? Als advocaat werkt u in een gespecialiseerd beroep. Het is dus vanzelfsprekend dat de software die u gebruikt ook gespecialiseerd is. Kies daarom voor de software van AdvocaatCentraal, die specifiek werd ontwikkeld voor de advocatuur. Deze administratieve applicatie helpt u uw zaken op orde te houden en bespaart u heel wat tijd. Deze uitstekende software omvat heel wat functionaliteiten. Zo helpt de software uw kantoor met het beheer van relaties en dossiers, maar ook met de registratie van uren en meer. Wilt u de software uitbreiden? Dat kan! Met bijvoorbeeld functies voor faillissementen en mediation. Deze software biedt uw kantoor dus alles wat u nodig heeft.

Goede software voor uw advocatenkantoor die eenvoudig in gebruik is

Voor u advocaat kan worden, moest u een jarenlange studie volgen. Bij de goede software van AdvocaatCentraal voor uw advocatenkantoor is dat gelukkig niet nodig. Deze gespecialiseerde software is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. Na installatie kunnen u en uw collega’s dus meteen aan de slag, zonder dat u eerst een cursus moet volgen. Zo bespaart deze software uw advocatenkantoor nog meer tijd. U houdt dus meer tijd over om te werken aan uw kerntaken. Handig, toch? Bovendien maakt AdvocaatCentraal dagelijks back-ups zodat u nooit uw data verliest. Wie gebruikmaakt van deze software, werkt trouwens altijd met de nieuwste versie. Deze wordt automatisch geüpdatet zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Een goede software voor uw advocatenkantoor is veilig en betaalbaar

Een goede software voor een advocatenkantoor moet natuurlijk veilig zijn. Als advocaat werkt u namelijk met heel wat vertrouwelijke data die slechts door een aantal mensen mag worden gelezen. Ook daarom is het een goed idee om te kiezen voor de software van AdvocaatCentraal. Deze software werkt namelijk altijd met een beveiligde verbinding en een ISO gecertificeerde provider. Als advocatenkantoor kiest u bijvoorbeeld ook welke specifieke IP-adressen toegang hebben tot uw administratie op AdvocaatCentraal. En uw data? Die wordt veilig bewaard in Nederland en niet op buitenlandse servers. Al dit krijgt u tegen een redelijke prijs. U hoeft namelijk geen dure licentie te kopen, maar betaalt gewoon een bescheiden bedrag voor een jaarabonnement.