De 10 Ambachten
Image default
Management

ISE business management

Het Department of Management van de LSE verenigt vier vakgebieden – arbeidsverhoudingen en organisatiegedrag, informatiesystemen en innovatie, managementeconomie en -strategie, en managementwetenschappen. Het combineert daarmee de studie van het bedrijfsleven en management met het gerenommeerde sociaal-wetenschappelijke perspectief van de LSE. De LSE staat op de tweede plaats in de wereld voor sociale wetenschappen en management (2021 QS World University Rankings) en de afdeling Management is, samen met de afdelingen Accounting en Finance, in het meest recente Research Excellence Framework gerangschikt als de Britse leider voor Business and Management Studies.

 

Ons multidisciplinair managementonderzoek van wereldklasse geeft studenten een solide inzicht in de mondiale bedrijfsomgeving. Of het nu gaat om het leren van de fundamenten van het management of het verwerven van geavanceerde inzichten in specifieke aspecten van strategie, onderhandeling, marketing of human resources, studenten zullen een concurrentievoordeel ontwikkelen voor hun toekomstige carrière.

 

Cursussen

Eerste sessie (20 juni – 8 juli 2022)

MG101: Marketing – VOLGEDOENDE CURSUS

 

MG106: Strategisch management

 

MG130: Management van Organisaties

 

MG133: Macht, status en conflicten in organisaties

 

MG209: Onderhandelen en onderhandelen: Belangen, informatie, strategie en macht

 

 

 

Tweede sessie (11 juli – 29 juli 2022)

MG103: Consumentengedrag: Fundamentele gedragsregels voor marketing en management

 

MG107: Managementanalyse in het tijdperk van Big Data 

 

MG110: De wetenschap en kunst van het nemen van beslissingen

 

MG204: Leiderschap in organisaties 

 

MG206: Bedrijfsstrategie in internationale en opkomende markten 

 

MG250: Management en economie van digitale innovatie

 

 

 

Derde sessie (1 augustus – 19 augustus 2022) 

MG101: Marketing

 

MG104: Innovatiemanagement

 

MG106: Strategisch management

 

MG220: Bedrijfs- en organisatiestrategie

 

De LSE Summer School, die in 1989 werd opgericht, is nu de grootste in zijn soort in heel Europa. Het programma biedt cursussen uit een breed scala van disciplines, waaronder bedrijfskunde en management, accounting, financiën, recht, economie, internationale betrekkingen, en nog veel meer. Van economisch beleid tot cyberrecht, de cursussen zijn veelomvattend en gericht op alle interesses.

 

De programma’s zijn ontworpen door LSE-faculteiten en worden op een hoog niveau gegeven door LSE-docenten, zodat u dezelfde leerervaring krijgt als voltijdstudenten. U kunt drie, zes of negen weken studeren, in een van de meest gerenommeerde instellingen ter wereld, in een van de grootste steden ter wereld.

 

De cursussen die tijdens de Summer School worden gegeven, zijn gebaseerd op de reguliere bacheloropleidingen van de LSE en worden volgens dezelfde normen gegeven door vooraanstaande docenten van de LSE. Docenten zijn experts in hun gekozen vakgebied en zetten zich in voor onderwijs met academische strengheid en hedendaagse relevantie. Onze faculteit is actief betrokken bij academisch onderzoek en velen treden op als adviseurs en consultants voor bedrijven en overheidsinstanties.

 

Studeren in een van ’s werelds meest opwindende steden

Londen is een van de spannendste en cultureel meest diverse steden ter wereld. Deel uitmaken van de LSE Summer School geeft u de kans om te studeren en centraal te wonen in een van de meest toonaangevende wereldsteden ter wereld.

 

 

 

Bus 747×560 

 

Naast je studie krijg je ook de kans om buiten de lessen om te ontspannen met je medestudenten. Een georganiseerd sociaal programma geeft je de kans om enkele van de verbazingwekkende bezienswaardigheden van Londen en daarbuiten te zien. De evenementen die in 2021 plaatsvonden, waren onder andere theaterbezoek, schatzoeken, wandeltochten door heel Londen en dagtochten naar Cambridge en Oxford.

 

Meng je onder studenten van over de hele wereld

Op de LSE krijg je de kans om zowel in als buiten de klas om te gaan met studenten van uiteenlopende achtergronden en culturen. Je zult profiteren van een verscheidenheid aan inzichten en meningen, en vriendschappen en netwerken vormen die de hele wereld omspannen. In het verleden hebben we studenten verwelkomd van de beste universiteiten ter wereld, waaronder Harvard, Yale, Bocconi, Copenhagen Business School, de National University of Singapore, HKU en nog veel meer.

Hoewel de meerderheid van onze studenten undergraduate studenten zijn, verwelkomen we ook elk jaar een groot aantal postdoctorale studenten en professionals. In 2019 namen meer dan 400 professionals uit verschillende vakgebieden deel aan de Summer School. Elk jaar verwelkomen we groepen van organisaties zoals de Bank of England, de Europese Commissie, het Nederlandse ministerie van Financiën, de Bank van Italië en de Verenigde Naties.

 

Krijg studiepunten voor je diploma

Over de hele wereld verlenen instellingen studiepunten voor cursussen van de Summer School. Onze cursussen krijgen meestal 3-4 studiepunten in het Amerikaanse systeem en 7,5 ECTS in het Europese systeem. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Study Abroad adviseur van je thuisinstelling, zij zullen beslissen of er studiepunten worden toegekend, en hoeveel. 

 

Bovendien kunnen EMFSS-studenten van de University of London die twee zomercursussen aan de LSE volgen, nu studiepunten naar hun EMFSS-graad overdragen. Lees onze richtlijnen voor EMFSS-studenten over het selecteren van cursussen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/