De 10 Ambachten
Meubels

Een bank van pallets

Banken gemaakt van pallets worden steeds populairder als toevoeging aan de tuinmeubels. Zo snel het zonnetje weer gaat schijnen is het tijd om van de zon te gaan genieten. Het dagelijks leven Is druk genoeg dus een beetje ontspanning is daarmee geen overbodige luxe. Dit ontspan moment kun je nu beleven op jouw eigen stijlvolle en comfortabele palletbank. Het is een ware magieshow om deze pallets om te toveren tot deze stijlvolle meubels. Met als uitblinker de palletbank.

 

Pluspunten palletbank

Palletbanken hebben vele voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat deze palletbank een gunstige prijs heeft. Daarnaast zijn ze ook van zeer goede kwaliteit. Een bank van pallets is een verademing voor jouw woonkamer, veranda of tuin en is bovendien stijlvol. Dus voor een scherpe prijs, krijg je een stijlvol en duurzaam product terug.

Normale banken zijn in principe hetzelfde als een palletbank. Het is eigenlijk niks meer dan een ondergrond voor jouw kussens. Normale banken hebben er wel een heel ander prijskaartje aanhangen. Je kan je dan afvragen of er echt zulke kostbare materialen in de bank zitten of dat je betaal je alleen voor het merk? Een ding is zeker je betaald nooit te veel voor een bank van pallets. Banken en meubels van pallets zijn altijd scherp geprijsd en zijn daarnaast erg duurzaam, hierdoor gaat het allemaal lang mee.

 

Verschillende soorten palletbanken

Er bestaan verschillende soorten palletbanken. Door deze verschillen passen de palletbanken in verschillende stijlen. De bekendste zijn robuuste en chique palletbanken. Deze baken zijn geschikt voor binnen als buitenhuis.  Met een palletbank in jouw tuin kun je op een heerlijke zomeravond met je familie en vrienden optimaal genieten van jouw tuin. Je hoeft enkel nog de kussens op de palletbank te leggen. Een saaie zomeravond is hierna geen optie meer. Zet gezellig de barbecue aan en genieten maar!

 

Pallet bank kopen

Wanneer je een palletbank wilt kopen ben je bij palletdeal op het juiste adres. Wij hebben verschillende palletbanken of pallet loungesets beschikbaar. Selecteer de gewenste pallet bank en plaats het in het winkelmandje. Vervolgens kun je jouw pallet bank afrekenen via Creditcard, PayPal, iDeal, Bancontact of een directe overboeking. Wens je jouw bank bij ons op locatie af te halen? Dat kan! Ook kun je ervoor kiezen om de pallet bank bij jou thuis te laten bezorgen. Dit kan in Nederland voor slechts €29,50.

https://palletdeal.nl/