De 10 Ambachten
Image default
Dienstverlening

Hulp bij het verwerken van uw trauma

Wilt u hulp bij traumaverwerking? Dan bent u hier op het juiste adres. Nadat u iets ingrijpends heeft meegemaakt, kan dit uw dit in het dagelijks leven beïnvloeden. Soms zelfs in de mate dat u daarom niet meer goed kunt functioneren of uw werk kunt doen. Wij kunnen u helpen bij het verwerken van zulke trauma’s. Dit doen wij door agressie- en stress training te geven die op maat zijn gemaakt naar uw gebeurtenissen en de gevolgen die u daarvan ervaart. Zo bieden wij u hulp bij traumaverwerking met een persoonlijke aanpak die werkt. Dit resulteert in een blijvende afsluiting van een heftige en vervelende periode.

Is hulp bij traumaverwerking iets voor u?

Wij bieden hulp bij traumaverwerking. Dat betekent dat wij je helpen bij het afsluiten van een moeilijke periode waardoor u meer stress ervaart dan normaal. Gevolgen van deze stress kunnen onder andere schrikachtig gedrag zijn, maar ook slapeloosheid en moeilijkheden met concentreren en focussen ervaren. Het kan ook voorkomen dat u zich schuldig, eenzaam of banger voelt dan voorheen. Hulp bij traumaverwerking is geschikt als u een of meerdere gevolgen ervaart. Wij helpen u deze te verwerken waardoor u er sterker uitkomt dan voor deze lastige en/of traumatische periode. Zo krijgt u een beter zelfbeeld en meer gezondheid en plezier in uw leven.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een traumaverwerking training komen verschillende onderwerpen om het gebied van gevoelens en acties. Zo hebben we het over het omgaan met emoties en het accepteren van jouw situaties. Verder praten we ook over het verwerken van blokkades en het aanpakken van angsten die terug blijven keren. Ook verhoogt het uw zelfvertrouwen en verbetert het uw blik op het leven. De gevolgen van deze traumaverwerking training is het zekerder voelen waardoor u meer geniet en ontspant. Bovendien zult u beter slaap en minder stress ervaren. Neem voor een individuele training om in te spelen op uw behoeftes op met ons.