De 10 Ambachten
Image default
Gezondheid

Nagelstudio Arinagels.nl, voor beeldschone verzorgde nagels!

 

Welkom bij mijn nagelstudio Arinagels. Voor goede verzorging van jouw nagels ben je bij ons aan het goede adres. Met 1 uur manicure bereid ik de nagels voor om de gellak treatment schoon af te ronden. Maar bovendien voor een nagelversteviging, gel lak, BIAB (Builder In A Bottle), gelnagels, folie en nagel art sta ik graag voor jouw klaar. Voor de standaard gellak behandeling staat circa 1 uur. Wil je nagel art door middel van folie of stamping? Dan komt hier ongeveer 20 minuten tot een half uur bij.

Ongetwijfeld dat je volkomen gelukkig mijn salon verlaat. Omdat ik van kwaliteit houdt gebruik ik enkel kwaliteitsproducten. Ik gebruik doorgaans de merken Bo Nail systems en Nail art producten van Moyra. Daarom kan ik de garantie geven dat je nagels echt 21 dagen prachtig blijven.

Gellak Helmond

De functie van gellak.

Door het toepassen van van een bepaalde procedure hecht de laklaag uitstekend aan de nagel. D.m.v. een speciale lamp word de lak uitgehard. Deze lamp noemen we een nagel of UV lamp. Doordat de gellak erg hard is, blijft die ook veel langer op de nagels zitten dan normale nagellak. Door de UV lamp droogt de lak erg vlug wat begrijpelijk een pluspunt is. Je kunt een gellak laten plaatsen op je natuurlijke nagels, maar het is bovendien mogelijk om een gellak te laten zetten op acryl- of gelnagels. Met een gellak Helmond heb jij dus wekenlang plezier van je charmante, gelakte nagels. Uiteraard dat gellak een stuk duurder is dan gewone nagellak. Daar staat tegenover dat jou nagels veelal langer goed blijven. Het beste is om voor het plaatsen van de gellak jou handen en nagels te laten behandelen d.m.v. een nagelverzorging. Nieuwsgierig naar de tarieven voor een nagelverzorging met gellak? Informeer naar de opties.

Manicure Helmond

De behandeling van je handen en nagels noemen we ook wel een manicure. Ik heb een paar goede opleidingen gevolgd om de nagelverzorging op een correcte methode te kunenn doen. Als laatste word er dikwijls gekozen voor de gellak na de manicure treatment. Uiteraard is nail art, French manicure, stamping of BIAB ook beschikbaar in mijn nagelsalon. Hoe werkt een manicure? Door middel van een speciale nagelverzorging olie maken we de handen zuiver. Zo kan ik de nagelriemen, doordat ze zacht zijn , eenvoudig terug duwen en ook kunnen we dan de losse velletjes op je nagelplaat simpel en pijnloos verwijderen. Om de gewenste nagel vorm te krijgen vijl ik de nagels in de gewenste lengte. Zo zien je handen en nagels er opnieuw gereinigd uit.

Extra opties bij een nagelverzorging Helmond

Behalve de basic nagelverzorging kun je er ook voor kiezen om de nagels te laten lakken. Ik adviseer altijd een gellak, omdat je dan zonder twijfel 3 weken lang kan genieten van je schone nagels. Wil je graag langere nagels dan jou eigen nagels? Informeer dan naar de opties. Wij kunnen namelijk ook na een nagelverzorging de gelnagels zetten op je eigen nagels. Natuurlijk mag een mooie gellak dan niet ontbreken.

Nail art Helmond

Het is mogelijk je nagels verfraaien in elk model dat jij wilt. Door middel van stamping kan ik goede plaatjes op je nagels drukken. Je kunt een keuze maken uit een bepaald onderwerp voor op de nagels. Zoals de onderwerpen Kerstmis, Halloween, Carnaval en Pasen. Een combinatie met verscheidene kleuren en soorten is ook beschikbaar. Kortom, er is erg veel mogelijk!

Contact

Heb je een vraag over b.v. een gellak of een nagelverzorging Helmond? Neem dan gerust contact op. Bij voorkeur via WhatsApp. Ik sta voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Groetjes Arina

https://arinagels.nl/