De 10 Ambachten
Horeca

Pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe als vertrek- of eindpunt van een wandeling

Eethuisje de Heuveltjes biedt u als pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe een ideaal startpunt voor een uitstapje in de mooie, bosrijke omgeving. Begin de dag met een lekker kopje koffie op het buitenterras. Of kies ervoor de dag af te sluiten met heerlijke pannenkoeken die nog op ambachtelijke wijze bereid worden. Eethuisje de Heuveltjes biedt u de gelegenheid om in oud-Hollandse sfeer te genieten van tal van lekkere maaltijden. U kunt hier dan ook zowel voorafgaand, tijdens of na een fietstocht of wandeling in de mooie omgeving terecht. Breng een bezoek aan dit gezellige pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe met familie, vrienden of als gezin. Voor de kinderen is er een fijne speeltuin, waarop ouders vanaf het ruime buitenterras zicht hebben.

Veel keuze op de menukaart

Als pannenkoekenrestaurant in Voorthuizen staat Eethuisje de Heuveltjes al vele jaren positief bekend. Bij dit restaurant zit u goed voor heerlijke maaltijden voor betaalbare prijzen. Kies voor een uitsmijter, tosti, stokbroodje, soep of plate of ga voor de specialiteit van dit restaurant: een ambachtelijke pannenkoek. De pannenkoeken worden bereid met molenmeel uit Putten. U kunt zelf uw pannenkoek naar keuze samenstellen of kiezen voor een van de smakelijke varianten op de menukaart. U vindt klassiekers zoals een pannenkoek met appel en gember op de kaart, maar ook de ‘Petersen pannenkoek‘ met brie, spek, rucola, walnoten en honing. Of kies voor één van de favorieten zoals de ‘Boerenspeciaal’ en de ‘Gelderse Pannenkoek’.

Over Eethuisje de Heuveltjes

Eethuisje de Heuveltjes bestaat als pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe en Barneveld al meer dan 50 jaar. Gelegen in de bossen biedt dit pannenkoekenrestaurant een heerlijk rustpunt voor fietsers en wandelaars in de omgeving. Daarnaast biedt Eethuisje de Heuveltjes ook heel diverse arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een besloten feestje met vrienden of familie, een personeelsfeest of een kinderfeestje plannen bij dit restaurant.

https://eethuisjedeheuveltjes.nl/