De 10 Ambachten
Image default
Zakelijk

Verpakkingen bestellen voor al jouw producten

Als je vaak pakketjes op moet sturen, bijvoorbeeld als je een webshop beheert, dan moet je deze wel in de juiste verpakking kunnen versturen. Wist je dat er allerlei soorten, maten en manieren van verpakken zijn? Als webshop zijnde oogt het ook een stuk professioneler wanneer je pakketjes in een herkenbare, nette en kwalitatieve verpakking opstuurt. Wat zijn dan zoal de mogelijkheden voor verpakkingen? Je kunt diverse soorten verpakkingen bestellen.

 

Alle benodigdheden voor het opsturen van pakketjes

Hierbij kun je onder andere denken aan verzenddozen, brievenbusdozen, enveloppen en verzendzakken. Daarnaast kun je bij de groothandel terecht voor materiaal om de overige lege ruimte in een verpakking op te vullen, zodat het pakket niet gaat verschuiven in de verpakking. Ten slotte kun je hier ook terecht voor bijbehorende materialen, zoals verpakkingstape, etiketten en overige kantoorartikelen.

 

Welke soort verpakking moet ik gebruiken?

Ongeacht welk product je verzendt, is de algemene regel om een verpakking te gebruiken waar het product zo precies mogelijk in past. Gebruik dus niet een hele grote doos voor een klein product en ga ook niet het product in de verpakking proppen zodat het net past. De lege ruimte die over is in de verpakking, kun je eventueel opvullen met opvulmateriaal. Breekbare of kwetsbare producten kun je het beste inpakken in bubbeltjesplastic, alvorens je het in de verzenddoos of -envelop doet.

Indien mogelijk is het aan te raden om een verzendenvelop of brievenbusdoosje te gebruiken. Deze twee soorten verpakkingen passen namelijk door de brievenbus. Hiervoor hoeft de ontvanger dus niet thuis te zijn om het pakket aan te nemen. Erg ideaal dus!