De 10 Ambachten
Image default
Beauty en verzorging

Een mooi kapsel bij de beste kapsalon in Laren

Bent u op zoek naar een goede knipbeurt, zoek dan niet verder want hier bent u aan het juiste adres. Onze kapsalon in Laren is de beste in de regio en dat garanderen wij. Wilt u een nieuw kapsel of simpelweg even bijknippen? Kom dan gerust langs in onze Kapsalon in Laren. Onze kapsalon in Laren is al jaren de beste kapsalon in Laren en omstreken. Onze experts, al jaren werkzaam in de wereld van haar en schaar helpen u aan een nieuw kapsel of knippen u netjes even bij. Ook naast deze basale aspecten van de kapsalon hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan andere behandelingen zoals verven, permanenten, haar behandelingen en zo voort. Kom gerust langs bij onze kapsalon in Laren voor een heerlijke knipbeurt.

Diversiteit in technieken

Wilt u alleen even de puntjes eraf, even bijknippen? Of wilt u wat meer? Beide opties zijn meer dan beschikbaar in onze kapsalon in Laren. Wij zijn al jaren de expert in het verven, knippen, permanenten, scheren en andere behandelingen in Laren. Of u nu knalgroen haar wilt of juist een warmere tint, een echte punk hanekam, of gewoon lekker leuk laagjes? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben veel ervaring met al deze dingen en zorgen er daarnaast voor dat het water waarmee we uw haar wassen altijd warm is! Dat is ons woord. U komt langs, krijgt een kopje thee en alles wordt leuk en aangenaam, dat weten we zeker.

Scherp geprijsd, even scherp als onze scharen

Wij houden onze tarieven laag omdat wij het uiterst belangrijk vinden dat iedereen bij ons een knipbeurt kan reserveren. Naar de kapper gaan is een grondrecht vinden wij daarom houden wij onze prijzen toegankelijk en redelijk voor echt iedereen.  In Utrecht is het soms moeilijk een goede kapsalon te vinden daarom zijn wij er, als kapsalon in Laren. Met onze expertise gaat u beslist tevreden uw dag tegemoet na een bezoekje aan onze kapsalon in Laren.