De 10 Ambachten
Image default
Beauty en verzorging

Ear cuffs maken je earparty helemaal compleet

Ear cuffs maken je earparty helemaal compleet

Vind jij het ook zo tof om oren helemaal te versieren? Dan hebben wij een supervette toevoeging voor jou oren. Namelijk de ear cuff. Dit sieraad is helemaal de trend van dit moment. Door het eenvoudig op je oor te bevestigen zorg je voor een super strakke look.

Wat zijn Ear Cuffs

Ear cuffs zijn super handige oorpiercings zonder dat je er een gaatje voor hoeft te laten schieten. Op deze manier hoef je niet direct naar de juwelier om dat pijnlijke gaatje te laten maken. Een Ear cuff kan namelijk makkelijk geplaatst worden zonder gaatje!

Verschillende ear cuffs

Er zijn vandaag de dag vele soorten ear cuffs op de markt. Je hebt ze in verschillende kleuren. Maar de meest populaire zijn wel goud en zilver. De ear cuff in goud en zilver zijn ook in verschillende vormen te verkrijgen. Op deze manier kun je eindeloos blijven combineren en zorg je altijd voor die perfecte look.

Hoe werkt een ear cuff

Ear cuffs werken super simpel. Je kunt de ear cuff namelijk openen en op je oor klemmen. Op deze manier blijft het sieraad altijd goed zitten en hoef je niet bang te zijn dat het uitvalt.  

Waar bestel je ear cuffs

Ear cuffs kun je natuurlijk kopen bij de juwelier in jouw stad of dorp. Maar nog veel makkelijker is het om het te bestellen via internet. Tegenwoordig zijn er namelijk tal van websites die Ear Cuffs verkopen. Natuurlijk vind je de mooiste ear cuffs bij ons op de website. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten modellen. Zo heb je in ieder geval altijd voldoende keuze. Wil je meer informatie over onze sieraden, neem dan eens een kijkje bij ons op de website. Weet je niet zeker welke je moet kiezen? Of wil je meer informatie over ons assortiment. Neem dan contact met ons op!

https://visiblesieraden.nl/collections/oorbellen-ear-cuffs