De 10 Ambachten
Image default
Beauty en verzorging

Wanneer heb je huidtherapie nodig?

Je kunt eigenlijk altijd naar een huidtherapeut gaan. Wanneer jij denkt dat het nodig is. Wanneer je teveel acne hebt dan moet je naar een dermatoloog gaan en niet naar een therapeut. Je kunt met ook andere soorten huidaandoeningen naar een therapeut gaan dan alleen met acne. Ze gaan kijken wat ze het best kunnen gaan doen met je huid en gaan het dan proberen om het op te lossen. heb jij bijvoorbeeld veel puistjes of acne ergens op je lichaam? Je kunt dan naar een therapeut gaan en ze gaan dan kijken hoe ze het veilig van je lichaam af kunnen halen. Ze doen ook aan meerdere soorten therapieën.

Huidtherapie Eemland 

Zij doen aan meerdere soorten therapieën. Ze doen aan huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie. Het werkt allemaal maar het proces gaat allemaal anders. Bij bijvoorbeeld een lasertherapie wordt dus een laser gebruikt om de bulten weg te halen. Je kunt met 35 soorten aandoeningen naar huidtherapie eemland gaan. je kunt naar de site gaan en kijken of je aandoening erbij staat. Staat je aandoening erbij? Je kunt dan een afspraak gaan maken en kijken hoe ze het voor je weg kunnen halen. Ze kunnen zelfs ergere plekken weghalen dan wat eigenlijk normaal is met de apparaten die ze nu gebruiken.

Huidtherapie Eemland helpt je graag

Heb je een huidaandoening die niet op de website staat? Je kan dan alsnog een afspraak maken om te kijken of het wel mogelijk is. Je gaat dan met een therapeut praten over wat het voor aandoening precies is en dan gaan ze onderzoeken aan de aandoening doen als ze het niet kennen. Ze weten het waarschijnlijk wel wat het is, want ze hebben meer dan honderden mensen geholpen met de huidaandoeningen. Heb je nog een vraag? Je kunt het vragen aan huidtherapie Eemland.