De 10 Ambachten
Image default
Woningen

Een zorgwoning op eigen terrein laten vervaardigen door een professionele aannemer

Een zorgwoning in de tuin of op een andere terrein laten bouwen, is een fijne keuze voor families die hun dierbaren graag dichtbij willen houden, maar hen wel privacy willen bieden. Blommers Bouwsystemen is een aannemer die dit voor u faciliteert. Een zorgwoning kunt u volledig naar uw eigen wensen laten bouwen. Wilt u bijvoorbeeld een kleine keuken en badkamer erin laten plaatsen, of is het juist de bedoeling om dit in de hoofdwoning te doen? Wat uw wensen ook zijn, u wilt het beste voor uw naasten. Op deze manier biedt u zelf de zorg die nodig is in een vertrouwde omgeving waar toch genoeg privacy gerealiseerd kan worden.

Een recreatiewoning bouwen in uw favoriete kustplaats

Blommers Bouwsystemen is niet alleen gespecialiseerd in het vervaardigen van prefab en op maat gemaakte zorgwoningen. Zij zijn ook in te schakelen wanneer u een recreatiewoning wilt bouwen, bijvoorbeeld in uw favoriete kustplaats. De recreatiewoningen kunt u volledig zelf samenstellen. Denk hierbij aan materiaalgebruik zoals hout, steen of beton. Ook de gevelbekleding kan helemaal naar uw eigen smaak bij elkaar wordt gesteld. Zo zijn populaire keuzes vurenhout, gemodificeerd hout, grenenhout, Red Cedar en thermosteen. Met andere woorden, een recreatiewoning bouwen garandeert u van een persoonlijke stijl.

Lees de informatieve brochure voor meer informatie

Als u meer informatie wilt over het laten bouwen van een prefab zorgwoning of recreatiewoning dan kunt u een brochure aanvragen via de website van Blommers Bouwsystemen. Weet u al precies wat uw wensen en eisen zijn? Vraag dan direct een offerte aan zodat u kunt vergelijken met andere aanbieders. Bij Blommers Bouwsystemen geniet u van volledige ontzorging, van het ontwerp tot de plaatsing van de zorg- of recreatiewoning. Op de website vindt u alle contactgegevens, mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden of een bezoek willen brengen aan de showtuin in Veldhoven.