De 10 Ambachten
Image default
Woningen

Extra opslagruimte nodig?

 

 

Kan de deur van je schuur bijna niet meer dicht of is je zolderkamer overvol geraakt? Tijd voor extra opslagruimte. Wanneer je opzoek gaat naar extra opslagruimte kom je veel verschillende mogelijkheden tegen. Je kunt je spullen vanuit je auto sjouwen naar een opslagcentrum, dit is enorm veel werk en kost veel tijd. Daarbij zijn dit soort opslagruimtes vaak moeilijk bereikbaar door lange gangen, liften en smalle deuren. De ideale oplossing staat voor de deur, letterlijk! Wij brengen jouw opslagruimte naar je toe wanneer dit jou uitkomt. Hoe dit werk hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. 

 

1 Maak een afspraak 

 

Maak eenvoudig een afspraak via de klantenservice. Wanneer je extra ruimte zoekt in de omgeving Almere of Lelystad bieden wij jou de perfecte oplossing. Wij brengen een schone opslagruimte naar je toe, woon je in Almere of Lelystad? Wij zijn bekend in de buurt en brengen je opslagbox tot aan je deur! Hier laad je de box in op eigen tempo, geen gehaast en alle tijd om eens goed door je spullen te gaan. Wanneer je opslagruimte is gevuld komen wij deze weer bij je ophalen. De verhuiswagen voorzien van een elektrische kraan plaatst jouw opslagbox achterop waren deze wordt vervoerd naar ons opslagcentrum. 

 

2 Hulp met inladen

 

Nadat wij jouw opslagbox op de gewenste locatie hebben geplaatst is het tijd om in te laden. Dit kun je uiteraard geheel op eigen tempo doen. Ook kun je ervoor kiezen gebruik te maken van de verhuisservice van Oomen Verhuizers, zij helpen jou met inladen van de opslagruimte. Maximaal gemak! Een opslagruimte voor de deur met twee Erkende Verhuizers die jouw opslagruimte voor je inladen. Klik Hier en maak snel een afspraak! 

 

https://oomenopslag.nl/