De 10 Ambachten
Image default
Woningen

REPARATIE VAN KLEINE APPARTEMENTEN: STIJL

appartement te huur

De stijl van het interieur kan op verschillende manieren worden gekozen. Doe een test online. Ontdek uw persoonlijkheidstype en zoek een stijl die bij hem past. Kijk in de horoscoop wat de sterren adviseren. Luister naar je intuïtie. Of raadpleeg gewoon een professional.

Bij het kiezen van een stijl is niet alleen uw smaak belangrijk, maar ook de grootte van het appartement. Het is duidelijk niet de moeite waard om te pronken en veel meubels te kopen tijdens het renoveren van appartementen op 50 meter afstand. Er is niet veel ruimte en overdreven pretentie zal alles alleen maar bederven en de ruimte verkleinen.

Scandinavische stijl

Eerste van onze afgewerkte interieurs. Zelfs ongeacht de oppervlakte van het appartement. Maar voor kleine ruimtes waar weinig licht is, is dit ideaal. Lichte tinten, lichte geometrische ornamenten, een groot aantal verlichtingsarmaturen en een gedoseerd helder decor verfrissen en vergroten de ruimte. Behuizing wordt licht en de muren verpletteren de dikte van het decor niet.

Loft stijl

Bespaar ruimte in kleine kamers. Het is niet nodig om leidingen en andere communicaties te verbergen. Het belangrijkste is om ze organisch in het toekomstige interieur te passen. Verf bijvoorbeeld om bij het algemene palet te passen. En een dikke laag afwerking is niet nodig om de oppervlakken waterpas te maken. In een loft zullen kleine onregelmatigheden alleen maar charme toevoegen.

Minimalisme

Voeg visueel ruimte toe aan een klein appartement vanwege lichte muren, gebrek aan een grote hoeveelheid meubels en interieurartikelen. Bovendien zijn ingebouwde meubels een veel voorkomend element van deze stijl. Een heel bed kan achter een kastdeur worden verborgen en een extra werkblad in een la in de keuken. Dit bespaart aanzienlijk ruimte en “reinigt” de kamer.

Moderne klassieker

De naam geeft als het ware aan dat alleen verfijning, schoonheid en gemak overbleven van de oude klassiekers. De overvloed aan decor en pompeuze karakteriseert niet langer de moderne klassiekers. En de inherente lichte tinten helpen om de ruimte visueel uit te breiden.

Ongeacht welke interieurstijl je leuk vond, er zijn enkele algemene tips voor het transformeren van je toekomstige huis:

Kies een eenvoudige ontwerpoptie. Het aantal accenten moet matig zijn. In deze situatie moet u zich niet laten meeslepen door het decoreren van elke muur – dit zal de ruimte alleen maar verkleinen;

Combineer en zone. U kunt bijvoorbeeld een keuken-woonkamer maken en verschillende zones alleen visueel uitlichten. U kunt bijvoorbeeld verlichtingsarmaturen gebruiken om de plek waar u gasten ontmoet te verlichten. U kunt ook uw toevlucht nemen tot het gebruik van materialen van verschillende kleuren in verschillende delen van de kamer;

Misschien moet u bij het renoveren van een appartement in een nieuw paneelgebouw afzien van geluidsisolatie. Dit ‘snijdt’ immers ook de bruikbare ruimte af. Dit kan een probleem zijn als u luidruchtige buren heeft. U zult moeten kiezen wat uw prioriteit is: stilte of extra cm ruimte.

Functioneel meubilair en modulaire ontwerpen helpen u ruimte te besparen.

Er zijn nu talloze interieurstijlen. En elk jaar is er iets nieuws trending. Maar voor de renovatie van appartementen van 50 vierkante meter raden we u aan om de bovenstaande vier nader te bekijken.

huizen te koop kortrijk

https://be.propenda.com