De 10 Ambachten
Image default
Banen en opleidingen

Reageer op interviewvragen over native ontwikkelaars

Naarmate React steeds vaker wordt gebruikt, wordt React Native langzaamaan een integraal onderdeel van het JavaScript-universum. Hiermee kunnen mobiele ontwikkelaars mobiele apps schrijven die naar zowel iOS als Android kunnen worden overgedragen.

Het voordeel hiervan is dat in plaats van afzonderlijke iOS-vaardigheden (Objective-C en Swift) en Android-vaardigheden (Java en Kotlin) te ontwikkelen, ontwikkelaars van mobiele apps JavaScript kunnen gebruiken, de meest gebruikte taal van vandaag. Maar zoals bij alle technische stapels, is alleen het kennen van JavaScript niet voldoende. U moet React Native goed begrijpen. Dus hoe kunnen werkgevers bepalen of een React Native-ontwikkelaar over de vereiste vaardigheden beschikt?

Wat is belangrijk voor een IT-recruiter om te weten over React Native?

React Native is nog een vrij jong raamwerk en er kunnen veel wijzigingen in worden aangebracht, die het werk van de ontwikkelaar licht of ernstig beïnvloeden. In de meeste gevallen zijn deze wijzigingen vrijwillig en zijn er vrijwel geen grote afschrijvingen die een React Native-ontwikkelaar zouden kunnen dwingen hun codebase over te dragen.

Dankzij het open source karakter is er een roadmap van alle geplande veranderingen en verbeteringen beschikbaar voor de community. Met de recente toevoeging van haken en meer veranderingen om het leven voor de nabije toekomst gemakkelijker te maken, zal het proces van het maken van een mobiele app sneller en handiger zijn dan ooit. Een van de onmiskenbare voordelen van React Native is de brede en behulpzame community. Veel vragen op alle niveaus zijn al beantwoord in een blogartikel, of in een stack-overflow-item, of in een microbibliotheek die is gepubliceerd als een NPM-pakket. Er zijn veel bronnen voor zowel beginnende als ervaren ontwikkelaars die hun kennis kunnen uitbreiden.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat je de benadering “één keer leren, ergens schrijven” van Facebook niet moet verwarren met “één keer schrijven, waar dan ook”. In React Native is het nog steeds lastig om een ​​app te schrijven die werkt op iOS en Android. Dit komt omdat er nog steeds veel systeemfuncties zijn waarvoor u delen van uw code moet splitsen in afzonderlijke iOS- en Android-versies. Het doel van React Native is echter om vaardigheden te combineren om apps te bouwen, in plaats van een enkele app te maken die op beide platforms draait.

Als het gaat om het nut van React Native, noemen sceptici het vaak als nuttig. Hoewel het waar is dat het gemakkelijk is om in een aantal valkuilen te vallen die tijdens het proces framesnelheidsdalingen veroorzaken, is het voldoende om de interne aspecten van React en React Native te begrijpen om deze problemen te verhelpen. Kandidaten kunnen technieken noemen zoals onthouden, verbeteringen zoals pure componenten of valkuilen zoals ingebouwde functies. Dit heeft betrekking op een groot deel van de redenen waarom de interface minder responsief wordt. Wanneer kandidaten praten over tools zoals de profiler en concepten als blending en offscreen rendering, wordt het duidelijk dat ze voor heel moeilijke problemen staan ​​(misschien met animatie).

Het cv bevat de vaardigheden die uw kandidaten zeggen te hebben, en het telefoonscherm geeft u de mogelijkheid om te testen of ze theoretische kennis hebben van de concepten die betrokken zijn bij de ontwikkeling van React Native. Maar het feit dat een kandidaat over theoretische kennis beschikt, geeft geen vertrouwen dat hij deze zal kunnen toepassen op de praktische aspecten van softwareontwikkeling. Een online coderingstest kan u een idee geven van hoe goed een kandidaat een applicatie kan ontwikkelen met React Responsive.

recruitment agency

https://www.globalrecruitment.info/