De 10 Ambachten
Banen en opleidingen

Chefkok vakantiepark

Chefkok vakantiepark

Als chefkok kom je volledig te werken op aan vakantiepark in westerhoven, vlakbij valkenswaard. , dagelijks neem jij dan voorgaan in de keuken en stuurwiel je je collega ’s aan in verschillende keukens. , natuurlijk staat goede service en kwaliteit bovenaan, hierin neem jij de voorgaan om er bijeen met je collega ’s voor te zorgen dat dit goed verloopt.

Jobomschrijving

Als chefkok kom je fulltime te werken op aan vakantiepark in westerhoven, vlakbij valkenswaard. dagelijks neem jij dan leiding in de kookplaats en stuurwiel je je collega ’s aan in verschillende keukens.
Natuurlijk staat goede service en kwaliteit bovenaan, hierin neem jij de leiding om er gezamenlijk met je collega ’s voor te zorgen dat dit goed verloopt. het is jouw aansprakelijkheid de leiding te nemen en zo te werken met je collega ’s dat ook zij onafhankelijk goed functioneren. gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de lekkerste gerechten vervaardigd en uitgeserveerd worden. in deze anatomie werk jij volgens een bepaald concept en staan de gerechten vast die vervaardigd worden. Dit concept is in heel nederland bij vergelijkbare vakantiepark hetzelfde, daarom is het zo fundamenteel dat deze gerechten immer op dezelfde methode klaar vervaardigd worden. natuurlijk sta jij immer voor je gasten klaar en ben jij een enthousiaste kok die gaarne het beste uit zijn werk haalt. de kookplaats gaat s’middags open en de werktijd zijn dan van maandag tot en met zondag van 14. 00 uur tot ruwweg 23. 30 uur. Het gaat om een fulltime baan voor 38 uur per week. Ben je minder uren vacant dan is dit bespreekbaar, wel vooruitzien we enige buigzaamheid op de dagen dat je kan werken. denk hierbij aan vakanties, feestdagen, avonden en weekenden. je hebt mbo werk en denk niveau bent in tegoed van een afgeronde mentor dressuur en ruim ervaren in keukenprocessen bekende van haccp enthousiast en flexibel vacant op avonden/ weekenden en in drukke periodes voorts heb je ervaring in het trainen wegbrengen van een team als je interesse hebt in deze baan, laat het ons dan weten. Wij nodigen je dan uit voor een intake gesprek op kantoor. Het sollicitatie proces kan snel gaan, mogelijk kun je dan zelfs ochtend nog beginnen!

Overige

– een goed merite volgens de horeca cao horig van je cognitie en ervaring tussen €2164,
– en €2724,
– tijd tot het volgen van trainingen en of cursus
– reiskosten werd vergoed vanaf 10 kilometer enkele reis

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/een-baan.html