De 10 Ambachten
Eten en drinken

Tapas kopen doet u bij deze winkel in Rhenen

Wilt u zelf tapas maken en daarvoor diverse lekkernijen kopen? Bekijk dan eens het assortiment van Smits Specialiteiten. Deze winkel in Rhenen, in de buurt van Veenendaal, verkoopt verschillende delicatessen zoals kaas, vleeswaren, wijn, noten en zuidvruchten. Daarnaast kunt u kant-en-klare tapas en andere gerechten kopen. Doordat ze alleen werken met de beste kwaliteit ingrediënten en de meeste luxeproducten is dit de perfect plek voor echte fijnproevers. De winkel koopt de producten zelf in, zodat de medewerkers zeker weten dat de producten van uitstekende kwaliteit zijn.

Stel een tapasplank samen

Wanneer u overheerlijke tapas wilt kopen of zelf wilt maken, zit u bij deze specialist helemaal goed. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan tapas, waaronder gevulde olijven, gemarineerde olijven, gegrilde paddenstoelen, gamba’s, peppadews en meer. Dit zijn niet de standaard hapjes die u ook in de supermarkt kunt kopen. Deze lekkernijen zorgen voor een echte smaakbeleving en zijn perfect voor een feestje, borrel of andere gezellige gelegenheid. Uw gasten weten niet wat ze proeven! U kunt eenvoudig een eigen tapasplank samenstellen of juist een kaasplankje met diverse soorten kazen. Deze komen zowel uit binnen- als buitenland en zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Wilt u een tapasplank of losse hapjes laten samenstellen door een specialist die weet welke smaken perfect samengaan? Ook dat is mogelijk bij Smits Specialiteiten!

Ga langs in de winkel!

Verras uw gasten of verwen uzelf met lekkernijen uit deze winkel. Door het ruime assortiment zit er altijd wel een gerecht of hapje bij dat u lekker vindt. De tapas en andere delicatessen kunt u kopen in de winkel van Smit specialiteiten in Rhenen, in de buurt van Veenendaal. Daar vertellen de medewerkers u graag meer over de verschillende producten en geven ze, indien gewenst, advies. Als u vooraf alvast een impressie wilt krijgen van de producten, bekijk dan het aanbod op de website. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Smits Specialiteiten.

https://smitsspecialiteiten.nl/