De 10 Ambachten
Image default
Eten en drinken

Super lekkere kipsaté bij vleesatelier

Kipsate, bijna iedereen is er wel dol op. Voor bij een gezellige borrel, een chic diner of een barbecue op een warme zomerdag, kipsaté is altijd een goede toevoeging aan de tafel. Als je dan van plan bent om kipsaté aan te schaffen voor je gasten, wil je natuurlijk wel dat het van top kwaliteit is. Kipsaté met een super goede kwaliteit vind je bij het vleesatelier webshop. Hier kun je terecht voor een enorm vlees assortiment waar onder natuurlijk de kipsaté en het wordt allemaal bij jou voor de deur afgeleverd. Een heerlijk stukje vlees vinden was nog nooit zo makkelijk geweest.

Het vleesatelier

Het vleesatelier vindt het super belangrijk dat jij kunt genieten van een stukje vlees met een top kwaliteit. Daarom biedt de webshop die is opgericht in 2017 een groot assortiment aan van verschillende soorten uniek vlees. Zo kun je ook exotisch vlees op de webshop vinden zoals struisvogel, krokodillen of zebra vlees. Hoe tof is dat? Eindelijk een keer niet het standaard stukje kip of varkensvlees op je bord. Maar er is natuurlijk helemaal niks mis met een klassiek stukje vlees, vooral niet met die van LeJean. Want ook bij bijvoorbeeld de kipsaté heb jij geheid een echte smaaksensatie. Om ervoor te zorgen dat wij 100% zeker weten dat het vlees bij een goed boerderij vandaan komt, reizen onze inkopers af naar landen zoals Afrika en Nieuw-Zeeland.

De verschillende soorten Kipsaté

Kipsaté hoeft niet saai of gewoontjes te zijn want bij de webshop van het vleesatelier heb jij de keuze uit drie verschillende soorten kipsaté. Ieder geschikt voor een andere gelegenheid. Ben jij van plan om gezellig te gaan barbecueën op een mooie zomerse dag? Dan is de normale kipsaté van ongeveer 20 stuk de perfecte optie voor jou. Jouw gasten zullen geheid hun bordje aflikken bij deze kipsaté. Verder kun je ook nog kiezen voor de kipdij saté van ongeveer 10 stuks. Deze is echt super mals. Als je van plan bent een leuke borrel te organiseren is wellicht de mini kipsaté van ongeveer 10 stuks iets voor jou. Deze is namelijk super populair bij een leuk feestje.

Afhalen en bezorgen van kipsaté

Het grote voordeel is dat jij vlees van top kwaliteit bij jou aan de deur kan worden geleverd. Geen tripje naar de slager of de supermarkt dus. Haal meteen een grote bestelling, want boven bij een bestelling van boven de 50 euro hoef jij geen verzendkosten te betalen. Als je toch liever een fysieke winkel bezoek, dan kun je langs komen bij onze vleesatelier op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam.