De 10 Ambachten
Image default
Aanbiedingen

Kies het deurbeslag voor binnendeuren die bij je past

Het deurbeslag is alles wat in en rondom je deur hangt. Hierbij wordt wel onderscheid gemaakt tussen binnen- en buitendeurbeslag. Het deurbeslag voor binnendeuren moet namelijk aan andere stijlen en eisen voldoen dan het deurbeslag voor je buitendeuren. Bij het binnendeurbeslag moet je denken aan zaken als: deurklinken, schuifdeurgrepen, deurstoppers, deurknoppen en deurschilden. Voor al je binnendeurbeslag kijk op je www.deurklinkenshop.be.

Binnendeurbeslag moet over nagedacht worden

Je hebt met zorg binnendeuren voor je huis uitgezocht, die passen bij de algemene stijl van je interieur. Details vergen echter ook je aandacht en daarom moet je ook naar het deurbeslag kijken. Mooi en passend deurbeslag voor je binnendeuren zet namelijk de welbekende puntjes op de i. Het is hierbij handig om van tevoren te kijken naar welk beslag je precies nodig hebt. Waar heb je in huis behoefte aan? Een deur die toegang geeft tot de woonkamer heeft bijvoorbeeld alleen een deurkruk nodig, terwijl je een werkkamer liever wil afsluiten. Het deurbeslag van je wc en badkamer heeft daarnaast een speciale toiletsluiting nodig.

 

Het assortiment binnendeurbeslag

Het assortiment deurbeslag voor binnendeuren bestaat uit deurklinken in meerdere materialen en stijlen met bijpassende rozetten. Zo kun je jouw klinken volledig laten samenvallen met je interieur voor een harmonieus geheel. Verder kun je ook terecht voor deurstoppers om te voorkomen dat je met slaande deuren je plinten, deurknoppen of muren beschadigd. Daarnaast vind je in de webshop schuifdeurkommen, sloten, scharnieren en veel andere producten, waarmee je altijd verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt in het menu op de subcategorie klikken, waarna je eenvoudigweg zelf verder kunt filteren op materiaal, kleur en stijl.

Online je bestelling plaatsen

Al je deurbeslag voor je binnendeur bestel je gemakkelijk en snel online. Vrijwel alle artikelen staan op voorraad, waardoor ze binnen vijf werkdagen bij jou thuis of op een aangegeven ophaalpunt afgehaald kunnen worden. Mocht je vragen hebben, kun je altijd naar de klantenservice bellen of mailen. Doorgaans wordt er binnen 24 uur een reactie gegeven.