De 10 Ambachten
Image default
Entertainment

Sterrenbeelden deze week: je horoscoop en voorspellingen

Horoscoop voor de week van 13 t/m 19 mei

Lees hier je weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Je voelt je goed en staat met beide benen stevig op de grond. Een zelfbewuste keuze doet je omgeving even vreemd opkijken. Hier trek je je niets van aan. Je vuurintuïtie vertelt je dat je op de juiste weg bent.

 

Weekhoroscoop Stier

Een misverstand door communicatieproblemen dreigt hoog op te lopen. Als je gebruikmaakt van je stille kracht en rustig overkomt, is de storm snel geluwd. Spreek je twijfels uit en blijf niet met de gebakken peren zitten.

 

Weekhoroscoop Tweelingen

Het liefst gooi je het bijltje erbij neer. Je doet er goed aan je gehaastheid te temmen en momenten voor jezelf in te schakelen. Je krijgt beter contact met jezelf waardoor je werkelijk ziet wat er aan de hand is.

 

Weekhoroscoop Kreeft

Een onverwachte situatie doet een beroep op je creatieve zorgzaamheid. Eén van je familieleden heeft extra zorg en aandacht nodig. Natuurlijk zijn ze bij jou aan het juiste adres. Je kunt je lieve hart ophalen en komt helemaal tot je recht!

 

Weekhoroscoop Leeuw

Je voelt je de koning te rijk en geniet met volle teugen van het leven. Alles loopt op rolletjes en dit streelt je zelfvertrouwen. Waak ervoor dat je niet te snel gaat. Je omgeving heeft moeite om je te volgen.

 

Weekhoroscoop Maagd

De sterren laten zien dat de uitdaging op je pad komt in hoever je werkelijk voor jezelf kunt kiezen. Maak even pas op de plaats en laat je niet beïnvloeden door je omgeving. Maak gebruik van deze kosmische test.

 

Weekhoroscoop Weegschaal

Er breekt een periode aan om aan de slag te gaan met je creatieve ideeën. Misschien is het je woning of je tuin die je wilt verfraaien of wil je nu echt die workshop doen. Het wordt hoog tijd dat je jezelf aandacht geeft!

 

Weekhoroscoop Schorpioen

Ondanks je verlangen naar meer vrijheid en rust voor jezelf, loopt de druk op je werk hoog op. Er wordt behoorlijk wat van je verlangd. Twijfel niet aan jezelf. De planeten zijn een uitstekende back-up. Je hebt voldoende energie!

 

Weekhoroscoop Boogschutter

Je voelt je aanhankelijker dan normaliter het geval is en hier moet je wel even aan wennen. Verbaasd vraag je je af wat er aan scheelt. Misschien moet je toch eens wat meer naar het advies van anderen luisteren?

 

Weekhoroscoop Steenbok

De druk wordt opgevoerd. Hier word je onzeker van. Er zijn verantwoordelijkheden waar je niet onderuit kan. Besef dat de sterren je de uitdaging geven om voor jezelf de puntjes op de ‘i’ te zetten, dan wordt het een stuk makkelijker.

 

Weekhoroscoop Waterman

Je bruist van de levenslust en gaat aan al je belemmerende grenzen voorbij. Je rebelse kant kan hierdoor wel bijzonder extrovert zijn. Geef je geliefden ruimte en loop een blokje om als je merkt dat je aanwezigheid te sterk is.

 

Weekhoroscoop Vissen

Je krijgt alle gelegenheid om het contact met jezelf krachtiger te maken. Je persoonlijke groei staat centraal. Een intieme en sterke relatie helpt je hiermee door een onduidelijk voorval. Laat je leiden door je intuïtie!

Sterrenbeeld Waterman

21 januari t/m 18 februari

Onverwacht bezoek doet veel stof opwaaien. Je geniet van een hartverwarmde ontmoeting. Oude herinneringen worden opgehaald, waarbij een je verrast door een geheim. Op Valentijnsdag deel je liefde met iedereen die nauw aan je sociale hart is verbonden.

 

  Sterrenbeeld Vissen

19 februari t/m 20 maart

De tijd breekt aan om je even op jezelf te concentreren. Je energiepeil daalt en je immuunsysteem komt op een laag pitje te staan. Door mee te bewegen, word je iets waardevols aangereikt. Rust geeft je ruimte voor nieuwe ideeën. Maak hier gebruik van!

  Sterrenbeeld Ram

21 maart t/m 20 april

Je hebt veel warmte te geven. Het zijn je vrienden en sociale contacten waar alle aandacht naar uit gaat. Je steekt een goede vriend(in) een hart onder de riem.
Een glimlach komt weer tevoorschijn. De liefde verwarmt je passievol.

  Sterrenbeeld Stier

21 april t/m 21 mei

Op je werk zet je je beste beentje voor. Een gesprek is de aanleiding naar een nieuwe uitdaging. Ergens diep in je groeit het verlangen, grenzen te verleggen. Geef toe aan dit verlangen! Je gaat uitkijken naar een heerlijke uitstap.

  Sterrenbeeld Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Diepgaande onderwerpen prikkelen je nieuwsgierigheid. Je gaat een ontdekkingsreis tegemoet waarin spirituele onderwerpen je uitnodigen. Voor het bespreken van een vakantie breekt de juiste tijd aan. Je verdiept je in bijzondere culturen.

  Sterrenbeeld Kreeft

22 juni t/m 22 juli

De sterren hebben het plan opgepakt je te steunen. Je krijgt de mogelijkheid om je te bevrijden van zaken die zwaar op je gevoelige schouders rusten. Laat gevoelens er zijn. Je weet wat je wilt en waar je voor staat!

  Sterrenbeeld Leeuw

23 juli t/m 23 augustus

De kracht om jezelf in het middelpunt te zetten, doet anderen de ogen openen. Echter, één persoon kan dit niet waarderen. Vertrouw erop dat je warme hart de oplossing geeft en laat je leiden door je wijsheid en creativiteit.  

  Sterrenbeeld Maagd

24 augustus t/m 23 september

Opgewekt beweeg je jezelf door de dagen. Je verlangen naar meer bewegingsruimte stuurt je naar een beslissing. Geef hieraan toe en laat je perfectionistische blik voor wat het is. Minder lasten op je schouders maakt het leven kleurrijker!

  Sterrenbeeld Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Je lieve karakter brengt thuis veel rust. Hectische weken hebben veel energie gekost. Je talent voor creativiteit drijft je naar het verlangen om je huis te veranderen. Je partner sputtert tegen. Een lieve glimlach is al voldoende om te beginnen.

  Sterrenbeeld Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Het liefst doe je helemaal niets. Volg je verlangen! Doe je dit niet, dan kan je aardig confronterend zijn voor je omgeving. Het is het prachtige onderwerp liefde wat je op het juiste been zet. Samen met je partner geniet je.

Sterrenbeeld Boogschutter

23 november t/m 21 december

Een financiële meevaller doet je goed. Dit geeft je de rust weer in volle vaart vooruit te kunnen. Blijf op je hoede dat je niet te enthousiast wordt en blijf uit de rode cijfertjes. Een wetenschappelijke ontdekking trekt je aandacht.

Lees meer over de eigenschappen van de sterrenbeelden of je horoscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Leerzame workshops voor bedrijven

Stretchtenten huren om een luxe en sfeervolle uitstraling te creëren

Goede podcast apparatuur stelt jou in staat om je eigen professionele podcast te maken