De 10 Ambachten
Image default
Eten en drinken

Bestel online vlees uit een groot assortiment

Als echte vleesliefhebber koop je waarschijnlijk het vlees van een slager. Grote kans dat de slager maar één keer per week jouw favoriete vlees verkoopt, of dat vlees snel uitverkocht is. Met online vlees bestellen heb je hier geen last van. Nog een voordeel is dat je overzicht hebt in gewicht en de prijzen. Lees verder voor het uitgebreide assortiment van Meatlovers. Online vlees bestellen was nog nooit zo makkelijk. 

Varkensvlees

Vlees van het varken, je vindt het terug in verschillende vormen en formaten. Zo heb je burgers, worst, speklappen en spareribs, allemaal van het varken. Meatlovers verkoopt vlees van het Spaanse Iberico varken, dit vlees is vol van smaak en voedzaam. Afkomstig van het Iberico varken, verkoopt Meatlovers onder andere karbonade, burgers, rollade, buikspek, procureur, spareribs, rib fingers en spiesjes. 

Rundvlees

Rundvlees is misschien wel het meest gangbare vlees in Nederland. Het van de koe afkomstige vlees komt uit alle delen van de wereld. Bij Meatlovers kun je online vlees bestellen afkomstig uit Australië, Argentinië en Uruguay, Spanje, USA en delen van Zuid- Amerika. De bavette, biefstuk en entrecote zijn perfect om te grillen op de barbecue. Voor in de wintermaanden is stoofvlees, oftewel sucade, welbekend. Ossenhaas puntjes en burgers zijn bijvoorbeeld weer geschikt om te gourmetten.

Lams- en kalfsvlees

Lamsvlees, je houdt ervan of vindt het niks. In het assortiment van Meatlovers kun je worstjes, burgers, bouten, koteletjes en filet, afkomstig van de lam, bestellen. De entrecote, t-bone en ribeye van een kalf zijn perfect om te grillen. Ossobuco wordt vaak gestoofd geserveerd en de kalfsoester staat bekend om de zachte bite en malse structuur.

Ook ander soort vlees verkrijgbaar

Naast online vlees bestellen bij Meatlovers kan je ook wildvlees en gevogelte bestellen. Een vegetarisch lid in de familie? Speciaal voor hen zijn vegan burgers en worstjes verkrijgbaar.