De 10 Ambachten
Huishoudelijk

Stel de stalen binnendeuren zelf samen

Voor de beste look in je woning kan je het beste kiezen voor de trend die nu heel erg in is, namelijk de stalen binnendeuren. Misschien heb je er al wel eens van gehoord, het zijn deuren die van staal zijn gemaakt en waar veel glas in zit, maar het frame van staal zorgt ervoor dat de deur weer een extra stijl aanneemt. De stalen binnendeuren zijn geschikt voor iedere woning en voor ieder interieur, dus waar wacht je nog op?! Het aanschaffen van de stalen binnendeuren hoef niet per se heel duur te zijn, want je bepaald zelf hoe je de stalen binnendeuren aankleedt. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar een standaard deur is voor veel mensen wel mogelijk. 

Glas

De stalen binnendeuren kan je dus helemaal zelf samen stellen. Dit is natuurlijk perfect, want op die manier zal ieder interieur kunnen worden aangekleed met de stalen binnendeuren. Kies jij voor glas en lood of kies je juist voor een helder stuk glas die de gehele deur of een aantal vakken van de deur bedekt? Met het stalen frame valt veel te bepalen en door middel van het advies en een plan die te volgen valt op de website van de stalen binnendeuren kan je jouw deur helemaal zelf ontwerpen. Wanneer je dit hebt gedaan zal je deze opsturen naar de adviseurs. Zij nemen vervolgens contact met je op. 

Ontwerp uitvoeren

Het ontwerp van de stalen binnendeuren is verstuurd en de offerte is opgemaakt door de adviseurs. Jij bent het eens met de offerte en nu gaat het echte werk beginnen, de deur gaat geplaatst worden. Je hoeft er helemaal niets voor te doen, alleen een afspraak te maken. De deur die wordt vervangen zal eruit worden gehaald en de nieuwe deur wordt geplaats. Mocht er nog een verbouwing om heen plaatst moeten vinden zal dit allemaal aangegeven worden in de offerte.