De 10 Ambachten
Image default
Huishoudelijk

Stalen binnendeuren in uw interieur

Heeft u een nieuw huis aangeschaft of vindt u dat uw huidige woning aan vernieuwing toe is? Dan heeft u een uitgebreide keuze aan kleur en materiaal. Zelfs wanneer u op zoek bent naar binnendeuren heeft u tegenwoordig keuze uit een groot aanbod. Denkt u bij binnendeuren eens aan nieuwe  stalen binnendeuren. Deze zijn erg mooi en passen in zowel moderne ruimtes als karakteristieke oude panden. Ook geven ze karakter aan uw interieur en benadrukken ze uw stijl. 

Waarom kiezen voor stalen binnendeuren

Steeds meer mensen kiezen voor stalen binnendeuren. Logisch, omdat deze deuren zoals hierboven genoemd in bijna elke ruimte tot hun recht komen en tijdloos zijn. Bovendien zijn er nog vele andere voordelen.

Wanneer u graag ruimtes in uw huis wilt scheiden van elkaar, zijn stalen binnendeuren zeer geschikt. Ondanks de scheiding gaat het licht namelijk niet verloren. Dit komt door het ranke profiel van de deuren, wat zorgt oor optimale lichtdoorlatendheid. Doordat er veel lichtinval is in huis, doet uw woonruimte ook ruimtelijk aan, wat erg fijn is.

De deuren zijn zeer stabiel door de speciale constructie van het profiel en de innovatieve bevestiging. Daarnaast is het glas van zeer hoge kwaliteit. Zo hebt u naast een mooi huis ook gegarandeerd veiligheid! 

Veel ervaring

Ons bedrijf is jong, groeiend en zeer ambitieus. We zijn voortgekomen uit een samenwerken van verschillende, al actieve, bedrijven. Hierdoor hebben wij ons bedrijf onder kunnen verdelen in 3 verschillende afdelingen, welke desondanks nauw met elkaar verbonden zijn. Door onze ervaring weten wij veel over ons vakgebied en kunnen wij u het beste van dienst zijn. Bovendien beschikken we over een mooie showroom, waar u alle mogelijkheden en details kunt bekijken en we u graag voorzien van advies. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken in onze showroom? Neem dan gerust contact op!