De 10 Ambachten
Image default
Toerisme

Maak een unieke rondvaart door Amsterdam

Wilt u onze hoofdstad eens vanaf het water bekijken? Dan is een rondvaart maken door de grachten van Amsterdam natuurlijk een echte aanrader. Zo ziet u de mooiste plekken van deze stad eens vanuit een andere hoek. Bovendien is op deze manier varen heel comfortabel en heeft u een prachtig uitzicht. Ideaal als uitje met familie, vrienden of collega’s! Als u een rondvaart boekt bij Rederij ’t Smidtje weet u zeker dat het een geslaagde dag wordt. Zeker als u kiest voor een van de arrangementen, ontbreekt het u zeker aan niets. Ga lekker lunchen, dineren of borrelen op het water en geniet van alle vreugde om u heen!

Kies voor een duurzame rondvaart

Misschien denkt u dat een rondvaart door Amsterdam slecht is voor het milieu. Als u echter kiest voor Rederij ’t Smidtje, kiest u voor duurzaamheid. Alle dertien boten van deze rederij zijn namelijk volledig elektrisch. Tijdens uw boottocht komen er dus geen schadelijke stoffen in de lucht of in het water. Dat is wel zo’n fijn idee. Zo kunt u onbezorgd genieten van de trip.

Altijd een op- en afstappunt in de buurt

Rederij ’t Smidtje heeft in totaal meer dan vijftig op- en afstappunten voor een rondvaart, verspreid door heel Amsterdam. Er is dus altijd een punt bij u in de buurt, dat goed bereikbaar is per auto of openbaar vervoer. Zo stapt u gemakkelijk en snel op een boot en geniet u van de vaart.

Een boottocht op maat is ook mogelijk

Naast een standaard rondvaart door Amsterdam, biedt deze rederij ook de mogelijkheid voor een boottocht op maat. U kunt uw tocht helemaal zelf samenstellen. Kies een boot, het arrangement en het op- en afstappunt helemaal zelf! Zo beleeft u zeker de tocht van uw dromen. Ideaal voor een bedrijfsfeest, familiefeest of een prachtige bruiloft.

https://smidtje.nl/