De 10 Ambachten
Image default
Toerisme

Met het gezin naar Blankenberge

hotels in blankenberge

Blankenberge … elke keer dat we in deze stad landden, konden we het niet laten om te neuriën. Begin november is het weer tijd: ga met je gezin naar Blankenberge om de zeevruchten te ruiken!

Hotel Blankenberge nodigde ons uit om hun hotel te testen met onze familie. Als we van één ding houden, is het dat wel. Ontdek nieuwe plekken. Iemand op Instagram vroeg ons bijvoorbeeld: maar waarom ging je met het hele gezin naar het hotel? Is het niet gemakkelijk om een ​​vakantiehuis of appartement te krijgen?

Kinderen herkennen het bed …

We houden echt van deze variëteit. Het vakantiehuis is prima, maar we houden van het hotel als een gezin. Comfortabel met iedereen in één kamer. Het allerbelangrijkste is: om op te kunnen staan ​​is het enige wat je kunt bedenken: snel klaarmaken, want er staat een heerlijk ontbijt op ons te wachten.

Ongeacht Hotel Blankenberge is dit nog steeds het geval. Het ontbijt is hier duim en vinger likken. Van vers brood tot heerlijke ham, van kleurrijke donuts tot slagroomtaartjes. Er is zelfs een “machine” om pannenkoeken voor je te bereiden.

Weet je, we ontbijten hier graag. Soms zijn we niet zo uitgebreid als we willen, maar dit komt eerder door de snelheid van onze kinderen dan door te voorzien

Ik heb geen ander belangrijk bezit gedeeld, en ik kan het vanwege het weer niet gebruiken: het zwembad! Ja. Een daarvan is op het dak met uitzicht over de stad.

Dus ja, je ziet ons hier in de zomer weer terug!

Praktisch

Het hotel is gelegen aan het pittoreske Leopold III-plein, op slechts 500 meter van het strand.

Dit is om meerdere redenen een toplocatie aangezien het hotel ook geïntegreerd is in het stationsgebouw van Blankenberge. Op deze manier ben je snel weer op het platform.

Er zijn enkele familiekamers waar u samen kunt slapen terwijl uw gezin Blankenberge speelt. Dan is er nog een tweepersoonsbed en een stapelbed.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html